به گزارش بامداد چهارشنبه از "الجزیره انگلیسی", این بیانیه توسط الجزایر، بلژیک، برزیل، گویان، اندونزی، ایرلند، اردن، کویت، لوکزامبورگ، نروژ، پرتغال، قطر، اسلوونی، آفریقای جنوبی، اسپانیا و دولت فلسطین به عنوان اعضای اصلی گروه موسوم به "تعهدات مشترک" ارائه شده است.
در این بیانیه آمده است: ما از اقدامات اسرائیل علیه آنروا از جمله قوانین تصویب شده توسط پارلمان اسرائیل ابراز تاسف می کنیم.
در ادامه این بیانیه آمده است که این اقدام خطر فروپاشی «کل عملیات بشردوستانه در غزه را به دنبال دارد که بر زیرساخت های آنروا تکیه دارد.»
رژیم صهیونیستی، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
این رژیم پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گستردهای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه است. پارلمان رژیم صهیونیستی نیز اخیرا برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
این درحالیست که اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
صهیونیستها با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهند.