اقتصادی >>  اقتصادی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰  ، 
شناسه خبر : ۳۶۷۸۸۳
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت گفت: در ۶ ماهه اول امسال روزانه ۸ میلیون لیتر و در مهر ماه روزانه ۹ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.
کرامت ویس کرمی مدیر عامل شرکت ملی پخش امروز در نشست خبری گفت: تعداد ۲۲۰۰ مخزن ریلی برای انتقال انواع سوخت مایع استفاده می شود که مذاکره با وزارت راه شده که ۷۰۰ مخزن ریلی دیگر به آن اضافه شود.به گفته وی طرح اختصاص سهمیه گازوئیل به ناوگان بالای ۵۰ تن اجرا می شود، به صورت آزمایشی از شهریور اجرا می شود، در این زمینه باید سه دستگاه سازمان شهرداریها و دهیاری‌های راهداری و شرکت ملی پخش همکاری کنند که سازمان شهرداری‌ها از راهداری عقب است.وی تاکید کرد، عمده مصرف ۱۲۴ میلیون لیتر بنزین مصرفی از تولید داخل است و ناچیز از واردات تامین شد ولی تاکید ما بر صرفه جویی در مصرف داخلی است. برنامه تبدیل ۹۰۰ هزار خودرو به دوگانه سوز است که تا کنون ۴۰۰ هزار خودرو دوگانه سوز شده‌است. ویس کرمی در مورد کیفیت بنزین مصرفی گفت؛ طبق مصوبه دولت تا روزانه ۸۵ میلیون لیتر بنزین باید یورو ۴ باشد بالاتر از این مصرفی هیچ مسئولیتی ندارد.ویس کرمی بیان داشت، الان ظرفیت تولید بنزین یورو۴ در کشور ۷۰ درصد تولید بنزین یورو ۴ دارد.
به گفته وی، از اول آبان کرایه حمل مواد نفتی برای تانکرهای جاده‌ای ۲۰ درصد اضافه شده تا تشویقی برای رانندگان شود. در حال حاضر ۱۵ هزار تانکر جاده ای کار انتقال سوخت مایع را بر عهده دارند.وی افزود: مصرف بنزین در سال جاری با رشد ۷ درصد مواجه سده و تعداد خودرو یک میلیون جدید وارد شبکه حمل و نقل شده است، اما نکته اینجاست که باید خودروهای فرسوده سریعتر نوسازی شود.به گفته ویس کرمی، در ۶ ماهه اول امسال روزانه ۸ میلیون لیتر و در مهر ماه روزانه ۹ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.
وی بیان داشت، تا کنون ۴ نیروگاه نکا مازندران، علی آباد گلستان، خرم لرستان و تابان یزد با شبکه لوله انتقال سوخت وصل شده و ۷ نیروگاه مانده است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده نفتی در مورد مصرف بنزین کشور، گفت: مصرف روزانه بنزین در کشور در سال جاری با رشد ۷ درصد با ۱۲۴.۵ میلیون لیتر روزانه رسید.سال قبل ۱۱۶ میلیون لیتر بود.
به گفته ویس کرمی، ۲۵۰۰ جایگاه سی ان جی در کشور است که ۳۵ میلیون لیتر روزانه ظرفیت دارد، ولی ظرفیت خالی دارد.