حماسه و جهاد >>  حماسه وجهاد >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲  ، 
شناسه خبر : ۳۹۲۸۱۵
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: شهید چمران با حضور در خط مقدم جنگ تحمیلی در کنار امام شهید، ماشین جنگی ارتش رژیم بعثی را متوقف کرد و اساس دفاع مردمی را بنیان گذاشت.

سردار «سید قاسم قریشی» جانشین سازمان بسیج مستضعفین در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و گرامیداشت روز بسیج اساتید که صبح امروز (یکشنبه) در دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه استاد تراز انقلاب نه‌فقط انتقال‌دهنده دانش، بلکه تعالی‌بخش اندیشه و بینش جوانان است، اظهار داشت: شهید چمران الگویی تمام‌عیار برای اساتید است که علی‌رغم درخشش در بالاترین عرصه‌های علمی غرب، هرگز فریب دنیای مادی را نخورد و برای کمک‌کردن به مستضعفین جهان از تدریس در دانشگاه‌های آمریکا تا مصر و میدان‌های نبرد لبنان را درنوردید.

سردار قریشی ادامه داد: شهید چمران در نخستین پیام خود به مردم لبنان، راه نجات را پیروی از مرام امام حسین (ع) معرفی کرد و امروز ثمره آن مجاهدت‌ها، حزب‌الله قهرمانی است که نه‌تنها پشتیبان مردم فلسطین، بلکه مدافع ایران اسلامی در برابر استکبار جهانی است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: شهید چمران با حضور در خط مقدم جنگ تحمیلی هشت‌ساله در کنار امام شهید، ماشین جنگی ارتش رژیم بعثی را متوقف کرد و اساس دفاع مردمی را بنیان ‌گذاشت؛ این جنگی بود که حضرت امام (ره) آن را ذلت تمام‌نشدنی برای دشمنان نام نهاد و  وحشت را در دل ارتش‌های منطقه انداخت.