به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور) به نقل از سایت نهریننت نوشت: اتاقهای عملیات ویژهای در دفاتر سازمان جاسوسی آمریکا در لسآنجلس، واشنگتن و دفاتر خارج از ایالات متحده برای همراهی با مسئله انتخابات ریاست جمهوری ایران راهاندازی شد که هدف این اتاقها، پیگیری برنامههایی عملی برای تاثیرگذاری بر روند انتخابات ایران بود.
اتاق ایران در سازمان جاسوسی آمریکا از 3 ماه قبل در پایتخت چند کشور از جمله برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس همانند امارات تشکیل شد تا در مورد انتخابات ایران پیشنهادات گوناگونی ارائه دهند تا اتاقهای بحران، این پیشنهادها را به مرحله اجرا درآورند.
یکی از اموری که این اتاقها انجام میدادند، بررسی خط و خطوط رقبای احمدینژاد بود و کشف این مطلب که کدام یک از رقبای او مواضعش به آمریکاییها نزدیکتر است.
از دیگر مواردی که این اتاقها انجام میدادند بررسی نظریات مربوط به سقوط احمدینژاد و بررسی این راهکارها برای نزدیککردن آن به واقعیت بود.
مرحله بعدی این پروسه بررسی این مسئله بود که بهترین راههای بهرهبرداری از نتایج انتخابات چیست و چگونه میتوان آشوبهایی را که توسط عوامل خارجی سازماندهی میشود به پای شکستخوردگان در انتخابات نوشت، به گونهای که حمله به مراکز عمومی، اقتصادی و رسانهای برای ایجاد هرج و مرج به پای طرفداران جناح شکستخورده در انتخابات گذاشته شود.
شعار این اتاقهای عملیات ویژه "بنزین بیشتر بر روی هیزم بریزید " بود و تلاش عوامل این اغتشاشات از جمله منافقین این بود که در دانشگاهها، خیابانها و مساجد اغتشاش به راه بیندازند و بعد از اطلاعات رد و بدل شده در مناظرات بین کاندیداها، دستور تحرک برای یک انقلاب مخملی با استفاده از یک رنگ خاص را در دستور کار قرار دهند تا در صورت عدم پیروزی یکی از کاندیداها، مقدمات سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران فراهم شود و یا به گونهای باعث ضعف نظام شود که شرطهای آمریکا و غرب را بپذیرد.
این رویه به گونهای تنظیم شده بود که در صورت پیروزی احمدینژاد، این قضیه به طور طبیعی جلوه نکند و دستگاه عظیمی از تبلیغات رسانهای به راه بیفتد و اینگونه جلوه داده شود که تبلیغات بسیار گستردهای در انتخابات صورت گرفته است.
از سوی دیگر برخی از رسانههای منطقه از قبیل شبکه ماهوارهای العربیه که از سوی عربستان تامین مالی میشود و نیز شبکه ماهوارهای ابوظبی، رویهای را بر ضد جمهوری اسلامی ایران آغاز کردهاند و تصویری دروغ را از انتخابات ایران منتشر میکنند به نحوی که گزارش گزارشگر شبکه العربیه در تهران در برخی اوقات دچار تعارض کلی با نظرات کارشناسان و گویندگان این شبکه بود و گویندگان این رسانهها بارها نظرات و اغراض شخصی خود در مورد جمهوری اسلامی ایران را به عنوان تحلیل ارائه میکردند.
در این بین شبکه ماهوارهای الشرقیه و روزنامههای عربستانی الحیات و الشرق الاوسط نیز با حمایت مالی فراوان عربستان، صفحات خود را در اختیار مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران قرار میدادند تا بر ضد انتخابات اخیر نقد و تحلیل بنویسند.