تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۰  ، 
کد خبر : ۲۰۶۱۱۰
اجلاس سراسری دبیران استانها و شهرستانهای حزب موتلفه اسلامی در مشهد مقدس برگزار شد؛

آسیب‌شناسی وحدت ملی

مصطفی حسینی مقدمه: هر زمان زمزمه‌های وحدت اصولگرایان به گوش می‌رسد، موتلفه‌ای‌ها هستند که پیش‌قدم شده‌اند، سال آینده بار دیگر انتخاباتی برگزار می‌شود که از دید صاحب‌نظران و کارشناسان سیاست به نوعی یکی از مهمترین انتخاباتهای کشور است، انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار می‌شود که مجلس هشتم با ابتکار تشکیل جبهه متحد اصولگرایان مجلسی با اکثریت اعضای این جریان تشکیل شد. حزب موتلفه اسلامی که همواره دغدغه پیروزی جریان اصولگرایی را دارد و تفرقه در این جریان را سم مهلکی می‌داند دبیران استانها و شهرستانهای خود را به مشهد مقدس دعوت کرد تا بار دیگر برای بررسی وحدت درون‌تشکیلاتی و راهکارهای رسیدن وحدت در میان تشکل‌های اصولگرایی برای انتخابات آینده، یک گام به سوی وحدت برداشته باشد.

در ابتدای این اجلاس محمدجواد آرین‌منش که دبیری استان خراسان رضوی این حزب و نمایندگی مردم مشهد در خانه ملت را برعهده دارد برای بیان خیرمقدم به پشت تریبون آمد و گفت: امروز ضروری‌ترین نیاز اصولگرایی وحدت است و تنها آسیبی که این جریان را تهدید می‌کند خطر ایجاد تفرقه در میان سلایق اصولگرایی است.
آرین‌منش ادامه داد: حزب موتلفه اسلامی و جبهه پیروان خط امام و رهبری حدود یک دهه است که ابتکار وحدت در جریان اصولگرایی را برعهده دارند و در زمانی که اصولگرایان در غربت بودند عزیزان و بزرگان این حزب بودند که شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را راه‌اندازی کردند و نتیجه آن شورا، پیروزی در دومین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا بود.
نماینده مردم مشهد در مجلس به بیان زمینه‌های وحدت اصولگرایان در یک دهه اخیر پرداخت و مجلس هفتم را محصول کار تشکیلاتی حزب موتلفه اسلامی و جبهه پیروان خط امام و رهبری دانست و به یادآوری زمینه‌های تشکیل جبهه متحد اصولگرایی در انتخابات مجلس هشتم پرداخت و اظهار داشت: در جریان اصولگرایی حرکت ابتکاری دیگری رقم خورده و آن نشست 24 نفره سران اصولگرا با ریاست جمهوری است که گام جدیدی برای ایجاد وفاق را رقم می‌زند و شاهد ثمرات آن خواهیم بود.
آرین‌منش در ادامه به هم‌طیف‌های خود در جریان اصولگرایی هشدار داد که اگر سلایق مختلف قصد تک‌روی را داشته باشند در انزوا قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به زمینه‌های وحدت اصولگرایان تصریح کرد: وحدت اصولگرایان باید در سایه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حول محور روحانیت مخصوصا جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز شکل گیرد.
در این اجلاس همچنین دکتر اسدالله بادامچیان قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی که از اعضای اولیه این حزب است و در حال حاضر نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی را برعهده دارد تاکید کرد: اصولگرایان باید در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی به سوی همگرایی حرکت کنند.
وی نیز در این اجلاس انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و گفت: ایران امروز در اوج اقتدار ملی است. این اقتدار باید در انتخابات آینده حفظ شود.
بادامچیان ادامه داد: نمونه بارز اقتدار ایران سفر مقام معظم رهبری به قم بود که نشان داد مرجعیت، روحانیت مردم با نظام و رهبر معظم انقلاب همراه هستند، همچنین سفر آقای احمدی‌نژاد به لبنان اقتدار ایران در منطقه و جهان را نشان داد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با صراحت اعلام کرد هرقدر اقتدار ما بیشتر شود دشمنی دشمنان نیز بیشتر شده و جنگ نرم و جنگ روانی دشمنان علیه جمهوری اسلامی بیشتر می‌شود.
بادامچیان تاکید کرد: باید مسائل را اصلی و فرعی کرده و اصلی‌ها را به صورت جدی دنبال کنیم و از ارزشها نیز یک قدم عقب ننشینیم.
وی افزود: اصولگرایان همه با هم باید با وحدت وارد انتخابات شوند و آنچه باعث پیروزی ما میشود خالصانه برای خدا کار کردن است.
قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی مجلس مطلوب نظام در دهه چهارم انقلاب را مجلسی دانست که آ‌هنگ ولی‌فقیه را داشته و هماهنگی کامل با اهداف انقلاب داشته باشد و اظهار داشت: باید اصولگرایی بازتعریف شود.
وی هماهنگی اصولگرایان برای وحدت در انتخابات مجلس را مهم و ضروری خواند و تصریح کرد: هر تشکل اصولگرا باید ابتدا در درون خود وحدت را به وجود آورده و سپس به دنبال وحدت با دیگر اصولگرایان باشد، موتلفه اسلامی که خط ولایت، مرجعیت و روحانیت را دنبال می‌کند به دنبال وحدت اصولگرایان است.
قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان سخنان خود همانند گذشته بار دیگر تاکید کرد: گفتمان ما گفتمان امام و رهبری است. خط ما خط ارزشها و آهنگ ما آهنگ ولی‌فقیه است.
محمدنبی حبیبی دبیرکل این حزب نیز که مواضع حزب را به صورت رسمی بیان می‌کند در این اجلاس با تاکید بر ضرورت وحدت و پرهیز از تفرقه در خیمه‌گاه اصولگرایی اظهار داشت: در گذشته دوم‌ خردادی‌ها دچار اشتباهی شدند که اصولگرایان را تمام شده تلقی کردند و ما در انتخابات دوم شوراهای شهر و روستا در تهران با یک لیست وارد انتخابات شدیم و دوم‌ خردادی‌ها به وزن‌کشی میان خود پرداختند که نتیجه آن پیروزی اصولگرایان شد و اصولگرایان در شرایط فعلی نباید اشتباه آنها را انجام ندهند.
وی افزود: در شرایط کنونی نباید تصور کنیم که رقیب را حذف و به همین دلیل باید وحدت داشته باشیم. در ماه‌ها و هفته‌های اخیر کارهای زیادی برای ایجاد و تقویت وحدت بین اصولگرایان انجام شده است و ما معتقدیم وحدت بین اصولگرایان با محوریت مرجعیت و روحانیت یک استراتژی مهم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: وحدت بین اصولگرایان تنها با حضور روحانیت و مرجعیت انجام می‌شود و حضور روحانیت اصیل به عنوان محور اصولگرایان باعث وسعت وحدت در بین اصولگرایان می‌شود. وی ادامه داد: هیچ تشکل اصولگرایی نمی‌تواند محور جریان اصولگرایی باشد حتی موتلفه که سابقه زیادی دارد، چرا که اختلاف‌نظرها بسیار است ولی اگر روحانیت اصیل انقلابی، محوریت جریان اصولگرایی باشد بقیه تشکل‌ها حرفش را می‌پذیرند و این عامل همگرایی و وحدت می‌شود.
حبیبی تصریح کرد: ما اصولگرایی منهای روحانیت را مثل اسلام‌ بدون روحانیت یک توطئه می‌دانیم در واقع ما خط افرادی به غیر از خط روحانیت، خط مجزای انقلاب می‌دانیم بنابراین ما در موتلفه اسلامی به این نکته اعتقاد داریم.
وی تاکید کرد: وحدت بین اصولگرایی یک ضرورت مهم در تمام مقاطع انقلاب به خصوص در زمان انتخابات است، در هر کجا و هر زمانی مقابل این نظریه حذف روحانیت قرار داریم. اگر امروز شاهد مجلس و دولت اصولگرا هستیم، به خاطر اقدامات گذشته است و در واقع رسیدن به جبهه متحد اصولگرایی ما را به اینجا رساند. دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ایجاد وحدت بین اصولگرایان با حضور روحانیت ممکن است چرا که معتقدیم آن‌ها فرزندان محراب هستند که هرگز از اصل خویش جدا نمی‌شوند.
حبیبی در ادامه با بیان اینکه باید فضای انتخابات باید فضای اصولگرایی باشد بیان داشت: تدین کاندیداهای انتخاباتی اصولگرا و نیز انقلابی بودن آن‌ها، در کنار کارآمد بودن باعث اعتماد مردم می‌شود؛ بدون تبلیغات اغراق‌آمیز مردم باید قبول کنند دولت دهم و مجلس هشتم کارآمد است و اگر این‌‌چنین شود فضای انتخابات با ماست.
وی تصریح کرد: باید به دقت مراقب تفرقه در بین اصولگرایان باشیم؛ تفرقه فرش قرمز پهن کردن جلوی پای دوم خردادی‌ها است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چشم‌انداز این حزب اظهار داشت: چشم‌انداز 15 ساله حزب موتلفه اسلامی که به تصویب شورای مرکزی رسیده بر سه محور استوار است یکی ضرورت توسعه ایدئولوژی حزب که اگر ضعیف باشد باعث انشعاب‌های متعدد در حزب می‌شویم و دیگری توانمندسازی و برنامه‌ریزی برای اداره کشور و سومین محور کادرسازی است و توصیه من این است که از حالا به بعد باید تمام امور بر طبق همین چشم‌انداز استوار باشد.
وی خاطرنشان کرد: در مجمع عمومی خط‌مشی سه ساله تنظیم می‌کنیم که این به مدیریت نظام‌مند کمک می‌کند و باعث می‌شود از آفت‌ها عبور کنیم؛ نباید حزب متکی به اشخاص باشد، این چشم‌انداز اقدامی مبارک است که با تغییر مدیران در اصل کارها تغییری ایجاد نمی‌شود.
حبیبی همچنین با اشاره به طرح هدفمند کردن یارانه‌ها بیان داشت: هدفمند کردن یارانه‌ها کار ضروری است که اجرای آن تا به امروز هم دیر شده است. هدفمند کردن یارانه‌ها بی‌تردید کار شایسته‌ای است و باید از دولت به دلیل شجاعت اجرای این کار تقدیر کنیم این موضوع را همه می‌دانند که اقتصاد یارانه‌ای آسیب‌پذیر است ولی شجاعت اجرای آن را نداشتند.
وی افزود: با اینکه در تحریم هستیم، اجرایی شدن هدفمندی یارانه‌ها در واقع به دنیا نشان داد ما خیلی قوی هستیم. دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان اظهار داشت: هدفمند کردن یارانه‌ها در واقع جراحی اقتصادی است و در این جراحی اقتصادی همه نیروها باید بسیج شوند تا این کار به درستی انجام پذیرد.
این اجلاس اما 2 میهمان ویژه داشت آیت‌الله علم‌الهدی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد غروی، یکی از جامعه روحانیت مبارز و دیگری از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم.
حجت‌الاسلام سیدمحمد غروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ابتدای سخنان خود در این اجلاس به تاریخچه حزب موتلفه اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی سابقه‌ای طولانی دارد و از آغاز نهضت روحانیت دوستان موتلفه اسلامی از ابتدا تا به امروز پیرو خط روحانیت و مرجعیت بوده‌اند.
وی ادامه داد: حزب موتلفه اسلامی در زمانی که در مسائل مهم نیاز به اذن و حکم ولی‌فقیه داشته هیچگاه از این امر تخطی نمی‌کند به همین جهت مستقیم‌ترین و عمیق‌ترین تشکیلاتی که در انقلاب داشته‌ایم حزب موتلفه اسلامی بوده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: این تشکل عظیم هیچگاه به دنبال کسب قدرت نبوده بلکه همیشه به دنبال انجام تکلیف و وظیفه بوده و هیچ تشکل دیگری نمی‌تواند جایگزین این تشکیلات شود، موتلفه اسلامی سردی و گرمی انقلاب را چشیده و همیشه در خط انقلاب حرکت کرده است و این تشکل باید با این اصول و مبانی که دارد بماند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) بیان داشت: جامعه مدرسین نماد هدایت حوزه است و اعتبار این نهاد ذاتی است.
وی افزود: هیچ مجموعه‌ای نمی‌تواند جای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را بگیرد. این اعتبار از شخصیت‌های حقیقی آن است که در واقع فقها و علما هستند؛ این شخصیت‌ها داخل هر مجموعه‌ای باشند به آن مجموعه اعتبار می‌دهند.
حجت‌الاسلام غروی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سفر به قم اظهار داشت: مهمترین وظیفه جامعه مدرسین صیانت از خط امام(ره) و رهبری است.
وی افزود: نباید از موضع‌گیری‌های نقدگونه ما دشمن سوءاستفاده کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: برخی تشکل‌های اصولگرایی طوری صحبت می‌کنند که در اصولگرایی معیار حداقلی دارند و برخی نیز همه را اصولگرا می‌دانند، باید در این زمینه اعتدال وجود داشته باشد.
حجت‌الاسلام غروی تاکید کرد: در زمینه‌های کار اجرایی و مدیریتی به افرادی که می‌خواهند مسئولیت دهند باید شاخص‌های بالای اصولگرایی را داشته باشند.
وی در پایان با بیان اینکه اصولگرایی همانند ایمان مرتبه دارد گفت: همه کسانی که اسلام، انقلاب اسلامی، قانون اساسی و ولایت‌فقیه را قبول دارند باید در دایره اصولگرایی قرار گیرند هرچند گاهی اشتباهی از سر غفلت مرتکب شده باشند.
آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد و عضو جامعه روحانیت مبارز نیز در این اجلاس با لحن متین و لبخند همیشگی که بر لب دارد تاکید کرد: وحدت اصولگرایان تنها با محوریت روحانیت امکان‌پذیر است.
وی ادامه داد: وحدت اصولگرایی حقیقتی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد اما آنچه باید در این هم‌اندیشی و هم‌فکری مورد توجه قرار گیرد آفت‌شناسی و آسیب‌شناسی وحدت اصولگرایان است.
وی افزود: صرف‌نظر از آسیب‌شناسی وحدت، بحث آفت‌شناسی مطرح است چرا که اصل انحراف‌ها در طول تاریخ سیاسی کشور که موجب منزوی‌سازی نیروی متدین شده است، نفاق و برهم زدن وحدت است.
آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اتفاقات و حوادث دو قرن پیش تاکنون تصریح کرد: زمانی که به تحلیل عمیق مشکلات دو قرن پیش کشور می‌پردازیم مشخص می‌شود حوادثی که در برهم زدن جریان اجتماعی جامعه دینی موثر بوده سکولار شدن جامعه دینی و عمدتا نخبگان سیاسی بوده است.
وی ادامه داد: سکولار شدن جامعه دینی، اصل و ریشه انحراف جریان مشروطیت و حاکم شدن جریان دیکتاتوری پهلوی و تمام مشکلات و حوادث سوء سیاسی بوده است.
امام جمعه مشهد تاکید کرد: سکولاریزم که با رشد فناوری در سرزمین غرب همراه شد، سمی بود که در کشور ما تزریق شد و باعث عوارض سوء اجتماعی و سیاسی در کشور ما شد.
آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به سفر هیات ایرانی به روسیه در زمان ناصرالدین شاه اظهار داشت: این هیات ایرانی وقتی وارد روسیه شد با پیشرفت فناوری در روسیه روبه‌رو شد، در زمان برگشت به کشور تعدادی از آن‌ها دیگر نماز نمی‌خواندند چرا که می‌گفتند عقب‌افتادگی ما از دین است و بنابراین برای جبران این عقب‌ماندگی به براندازی دین اقدام کردند.
وی افزود: همین موضوع باعث شد امیرکبیر در زمان تاسیس دارالفنون تدریس و آموزش‌های دینی را منع کند و به عنوان یک اصل قرار دهد زیرا بر این باور بود که آموزش‌های دینی باعث رشد نکردن فناوری می‌شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: بر همین اساس امیرکبیر دو نفر ضدخدا و مخالف دین را در راس دارالفنون قرار داد تا از نفوذ دین در آنجا جلوگیری کند و به همین دلیل سکولارسازی در جامعه سیاسی و فرهنگی نفوذ کرد.
آیت‌الله علم‌الهدی ابراز داشت: این اقدام در آینده تاثیر خود را نشان داد، زمانی‌ که انقلاب ضداستکباری و ضدقاجار توسط روحانیت و جریان دینی آغاز شد و جریان مقدس انقلاب مشروطیت چون هنوز رسوبات این تفکر غربی بین یک‌سری غرب‌زده وجود داشت، به جایی نرسید.
امام جمعه مشهد بیان داشت: در طول تاریخ تاکنون ریشه همه انحراف‌های جریان‌های ملی‌گرا و جریان‌های فرهنگی و سیاسی در جامعه سکولاریزم است که منشا همه فلاکت‌هاست.
وی افزود: تفکر سکولاریسم شدن دینی در واقع همان جریان شرک و نفاق است و این بنیان تمامی انحراف‌ها و فتنه‌هاست که نتیجه آن طرح شیطانی اسلام منهای روحانیت و اسلام منهای حکومت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: کسانی که مساله اسلام منهای روحانیت را مطرح می‌کردند نمیتوانستند بگویند ما مسلمان نیستیم و این نفاق آنها بود.
آیت‌الله علم‌الهدی اظهار داشت: در مقابل کسانی که اسلام منهای روحانیت را مطرح می‌کردند امام خمینی(ره) فرمودند اسلام منهای روحانیت مثل طب منهای یک طبیب است و امام(ره) با ذکر این نکته نظر غلط منافقانه آنها را براندازی کرد.
وی افزود: روحانیت باعث اوج‌گیری انقلاب شد؛ در واقع امام خمینی(ره) جریان سکولار را براندازی کردند و با براندازی این جریان روحانیت جلودار انقلاب شد و به پیروزی رسید.
وی ادامه داد: تمامی جریان‌های انحرافی که به دنبال اسلام منهای حکومت و روحانیت بودند در واقع به دنبال تفکر سکولاریزم هستند و جریان‌های ضدارزشی که در عرصه سیاست خودنمایی می‌کنند، ریشه حرفشان در نبود روحانیت و ولایت‌ فقیه است.
آیت‌الله علم‌الهدی بیان داشت: جریان‌های ضدارزشی که از دوران مشروطیت تاکنون باعث انحراف جریان‌های سیاسی شده‌اند، طرز فکرشان این بود که روحانیت به چه کار سیاست می‌آید و این همان سکولاریزم است.
وی افزود: سکولاریزم و سکولار شدن جامعه دینی و نخبگان سیاسی موجب انحراف جریان‌های سیاسی در طول دو قرن گذشته تاکنون بوده است.
امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وحدت اصولگرایان هیچ زمان بدون محوریت امکان‌پذیر نیست اظهار داشت: اجرای وحدت در درجه اول محور می‌خواهد، در زمانی که تشکل‌های اجتماعی می‌خواهند یکی شوند محور اجتماعی می‌خواهند و در وحدت تشکیلاتی محور تشکیلاتی می‌خواهند.
وی خاطرنشان کرد: محور جریان‌های سیاسی از دو بخش خارج نیست؛ یا قدرت‌محورند یا تکلیف‌محور هستند. اگر قدرت‌محور باشند به دنبال جریان‌های اقتصادی و کسب قدرت می‌روند و اگر تکلیف‌محورند براساس باورها و اعتقادات دینی استوار هستند.
امام جمعه مشهد گفت: جریان اصولگرایی قدرت‌محور نیست، بلکه تکلیف‌محور است بنابراین حزب موتلفه اسلامی به عنوان ریشه‌دارترین جریان اصولگرایی در کشور باید بنا به رسالت خود عهده‌دار این مسئولیت شود.
وی ایجاد وحدت و تکلیف‌محور بودن جریان اصولگرایی را بر دو نکته استوار دانست و گفت: یکی شناخت کامل و معرفت‌شناسی و دیگری انتخاب محکی برای سنجش واقعیت اصولگرایی که روحانیت محک آن است.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: جریانی که اکنون اسلام منهای حکومت را زمزمه می‌کند، جریانی منافق است و این را باید موتلفه حل کند چرا که مورد اعتماد مردم و متدینین و بیشتر از آن موتلفه مورد اعتماد روحانیت و حوزه است.
وی تاکید کرد: موتلفه وظیفه ایجاد وحدت بین جامعه اصولگرایان را برعهده دارد، با محوریت مرجعیت و روحانیت وحدت اصولگرایان را تضمین کنید. امام جمعه مشهد در پایان با اشاره به خطرات در جریان اصولگرایی اظهار داشت: اصولگرایان امروز دو خطر را در پیش‌رو دارند، اول تشتت اصولگرایان و دوم نفوذ جریانهای غیروابسته و غیرباورمند نسبت به دین در جامعه اصولگرایی است که خطر دوم بیشتر از خطر اول است.
همچنین در این اجلاس حمیدرضا ترقی معاون امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی گفت: وحدت اصولگرایان ضرورتی همیشگی است.
وی با اشاره به انواع وحدت از نظر مقام معظم رهبری اظهار داشت: سه نوع وحدت از سخنان رهبر معظم انقلاب برداشت می‌شود، اول وحدت جهان اسلام است که در این زمینه معظم‌له تاکید بسیاری دارند و فتوای اخیر ایشان در خصوص اهانت به همسران پیامبر اکرم(ص) در همین خصوص است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی وحدت ملی را دومین نوع وحدت دانست و تصریح کرد: وحدت ملی مظهراش صرفا وحدت اصولگرایان نیست بلکه وحدتی است که بتواند جمعیت هفتاد میلیونی کشور را دربر گیرد. وحدت ملی برای مقابله با دشمنان ضرورت دارد.
وی ادامه داد: وحدت اصولگرایان سومین مدل وحدت و ضرورتی همیشگی است که باید نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی حول محور ولی‌فقیه دور هم جمع شوند.
ترقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازخوانی فتنه سال گذشته توسط مقام معظم رهبری بیان داشت: فتنه سال 88 از پشتوانه پیچیده‌ای برخوردار بود، بازخوانی این فتنه توسط مقام معظم رهبری نشان می‌دهد ابعاد آن برای همه روشن نشده و تعدادی از خواص هنوز نتوانسته‌اند به جمع‌بندی درستی در این زمینه دست پیدا کنند و برخی طرفداران فتنه هنوز متنبه نشده‌اند.
وی ادامه داد: فتنه سال 88 و حوادث سال 78 هر دو برنامه میان‌مدت و بلندمدتی بود که توسط طراحان ضدانقلاب برنامه‌ریزی شده بود.
معاون امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند فتنه سال گذشته هدف‌اش براندازی بود و اطلاعات و اسناد به دست آمده این مطلب را نشان می‌دهد. افرادی که ادعای تقلب را مطرح کردند بر اثر بی‌بصیرتی‌شان بود.
وی افزود: فتنه‌گران به عنوان ضعیف شده دشمنان انقلاب در داخل وارد شدند و جامعه با به هنگام بودن خود نشان داد برای مقابله با دشمنی‌های خطرناک‌تر آمادگی دارد.
همچنین در این اجلاس عرب دبیر استان قم این حزب به بیان گزارشی از سفر مقام معظم رهبری به قم بیان کرد.
تیموری نیز که معاونت امر به معروف و نهی‌ از منکر حزب را برعهده دارد در این اجلاس گفت: ماهیت موتلفه اسلامی فعالیت سیاسی توام با دینداری است
وی علت ماندگاری مجموعه موتلفه اسلامی را توان ایدئولوژیک دینی و معنوی این تشکیلات دانست و از مسئولان خواست تا در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر موج‌آفرینی بیشتری در سطح کشور در این خصوص از سوی حزب انجام گیرد.
مهندس مصطفی میرسلیم که سمت ریاست شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی را برعهده دارد نیز سخنران پایانی این اجلاس بود که به جمع‌بندی مطالب سخنرانان اجلاس پرداخت. وی اظهار داشت: فتنه سال 88 زمینه اختلافات و انشقاق ملی را به وجود آورد و خطرات آن هنوز رفع نشده و امروز برای بهره‌برداری از قانون هدفمند کردن یارانه‌ها برنامه‌ریزی دارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نظر مقام معظم‌ رهبری بر بازیابی وحدت در مقابل فتنه‌گران است که این وحدت زمینه‌های مختلف دارد، وحدت ملی که میان مردم، گروههای مختلف و افراد مومن است، وحدت اصولگرایان و وحدت سیاسی و اعتقادی میان سه قوه کشور که باید به آن توجه کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مرجعیت و روحانیت رکن نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و به همین دلیل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اعتبار ذاتی دارد و وحدت اصولگرایان که یک حقیقت است باید با محوریت روحانیت صورت گیرد.
وی افزود: حزب موتلفه اسلامی باید مراقب آسیبهای جریان اصولگرا باشد زیرا در حال حاضر رقابت میان اصولگرایان سمی مهلک است.
میرسلیم در خصوص هدفمند کردن یارانه‌ها خاطرنشان کرد: هدفمند کردن یارانه‌ها کاری واجب که تحقق آن تا به امروز نیز دیر شده است و ما وظیفه خود را حمایت کامل از این قانون و اقدامات دولت می‌دانیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین با تاکید بر تحقق اهداف چشم‌انداز 15 ساله حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: باید برای تحقق اهداف چشم‌انداز حزب همکاری برنامه‌ریزی شده صورت گیرد.
وی هشدار داد: اختلاف سلیقه اصولگرایان باعث تخریب نشود و همه باید برای وحدت اصولگرایان فعالیت کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنان خود تصریح کرد: در نقادی از دستگاههای اجرایی از لحن دلسوزانه نصیحت استفاده شود.
اما در روز برگزاری این اجلاس جلسه‌ای نیز از مجموع اصولگرایان استان خراسان رضوی تشکیل شد که سخنران آن حبیب‌الله عسگراولادی بود.
این سیاست‌مدار متدین که در اخلاق اسلامی و سیاست‌مداری براساس وظیفه و تکلیف شاید دیگر همتایی ندارد به بیان مطالبی از دیدار اخیر شخصیت‌های اصولگرا با رئیس‌جمهور پرداخت.
عسگراولادی در این کانون که در دفتر حزب مؤتلفه اسلامی استان خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد اظهار داشت:
حدود دو ماه پیش بنده با آقای حبیبی به عنوان نمایندگان جبهه پیروان خط امام و رهبری به دفتر رئیس‌جمهوری دعوت شدیم و با ایشان ملاقاتی را انجام دادیم که قرار بود اعضاء جبهه خط امام و رهبری هم باشند. آقای حبیبی در آن جلسه مطالبی را مطرح کردند و از رئیس‌جمهور تقدیر کردند که در دوره هشتم انتخابات مجلس شورای اسلامی کار خوبی را در جهت، وحدت رئیس‌جمهوری انجام دادند.
وی افزود: آقای حبیبی این مسأله را مطرح کردند که نتیجه جلسات وحدت اصولگرایان، تشکیل جبهه متحد اصولگرایی شد، و نتیجه آن این شد که اکثریت مجلس هشتم اصولگرا شدند.
عسگراولادی بیان داشت: من نیز به آقای احمدی‌نژاد گفتم که کار شما در وحدت اصولگرایان در دوره قبلی انتخابات مجلس کار شجاعانه‌ای بود، آقای احمدی‌نژاد گفتند من وحدت اصولگریان را کار خوبی میدانم و قرار شد در اولین فرصت جلسه‌ای پنج نفره از اعضاء جبهه پیروان خط امام و رهبری به دیدار ایشان برویم.
وی ادامه داد: پس از مدتی آقای احمدی‌نژاد در تماسی با من قرار جلسه‌ای 30 نفره از شخصیت‌های اصولگرا را مطرح کردند و این جلسه با حدود 24 نفر تشکیل شد. در آن جلسه از آقای احمدی‌نژاد خواستم انگیزه دعوت را خود ایشان بگویند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: جلسه حدود دو ساعت و نیم به طول انجامید و بحث‌های بسیار زیاد و صریحی مطرح شد و آقای احمدی‌نژاد نیز با چهره‌ای شاد و فعال به همه انتقاداتی که به ایشان وارد شد جلسه را ختم کردند و از انتقادات ناراحت نشدند.
وی افزود: در این جلسه در خصوص محوریت جامعتین (جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) مطالب بسیار خوبی مطرح شد که من به آقای احمدی‌نژاد گفتم نمی‌توان این مطالب را به یک جلسه اکتفا کرد و با این فراوانی شخصیتها جلسات باید ادامه پیدا کند. آقای احمدی‌نژاد نیز استقبال کرد و قرار شد آقایان حدادعادل، دکتر ولایتی و من جلسات را ادامه دهیم.
عسگراولادی اظهار داشت: خوشبختانه جامعتین با مذاکرات مقدماتی هیأت‌هایی را برای وحدت اصولگرایان انجام داده و همچنین از جبهه پیروان خط امام رهبری نمایندگانی در این جلسات مشترک حضور دارند.
وی ادامه داد: در تهران جلسات با مدیریت آیت‌الله مهدوی‌کنی و در قم با مدیریت آیت‌الله یزدی در خصوص وحدت اصولگرایان برگزار می‌شود و مسائلی در خصوص وحدت اصولگرایان و اتاق فکری در این زمینه تشکیل شده است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی مطرح کرد که: پس از سفر مقام معظم رهبری به قم تشکیل هیئت‌هایی از جامعتین اولین عکس‌العمل برای وحدت ملّی است.
عسگراولادی همچنین در این کانون در خصوص دیدار با آقای احمدی‌نژاد و آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی گفت: در دیدار با آقای احمدی‌نژاد خواستار بازتعریف اصولگرایی شدم و به ایشان گفتم که آقای احمدی‌نژاد در یک سمت اصولگرایی و آیت‌الله رفسنجانی نیز در طرف دیگر اصولگرایی است، راه درست شاخص مقام معظم رهبری درباره اصولگرایی است.
وی افزود: در جلسه‌ای که با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی داشتم همان نقدهایی که به آقای احمدی‌نژاد گفته بودم را بیان کردم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: 4 اصل اسلام، نظام جمهوری اسلامی، امامت و ولایت فقیه چهار معیار اصولگرایی است و در استفتایی از مقام معظم رهبری در خصوص ویژگیهای اصولگرایی سوال کرده بودند که معظم‌له فرمودند: هر کسی حکم حکومتی ولی‌فقیه را قبول داشته باشد اصولگرا است.
عسگراولادی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اسلام منهای روحانیت اظهار داشت: اسلام منهای روحانیت و اسلام منهای سیاست‌ دو روی یک سکه بی‌اعتنایی به نظام الهی در حکومت است و برای بی‌دین کردن نظام است، امام‌ خمینی(ره) نیز تعبیر جالبی درباره این مسأله داشتند که اسلام‌ منهای روحانیت مثل طب بدون طبیب است.
وی با اشاره به خواص مردود در فتنه سال گذشته خاطرنشان کرد: خواصی که حکم حکومتی را قبول نکردند مردود شدند، وقتی حکم حکومتی مقام معظم رهبری سلامت انتخابات بود و آنهایی که قبول نکردند مردود هستند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره مواضع آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی نیز تصریح کرد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی یک مجتهد سیاسی است و در طول زندگی خود در زمان امام(ره) و در حال حاضر همواره تابع ولی‌فقیه است.
وی افزود: در قضیه وقف دانشگاه آزاد پس از اعلام‌نظر مقام معظم رهبری آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اعلام کردند که من نظر رهبر معظم انقلاب را در دانشگاه آزاد می‌پذیرم.
عسگر اولادی اظهار داشت: برخی سخت‌گیری‌هایی در مورد آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی انجام می‌دهند، می‌خواهند ایشان را شهروندی بی‌شناسنامه کنند که نباید اینطور باشد. آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی یک شهروند با شناسنامه کامل است و در زمانی که مقام معظم رهبری حکمی داشته باشند ایشان تسلیم هستند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات