تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۶  ، 
کد خبر : ۲۷۵۶۵۳

حمله هکرهای آمریکایی به وزارت نفت خنثی شد

رئیس پلیس فتای ناجا از حمله هکرهای آمریکایی به وزارت نفت در سال جدید خبر داد و گفت: مرکز فوریت‌های واکنش به حملات سایبری که در پلیس فتا فعال است موفق شد حمله هکرها به وزارت نفت را خنثی کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا:‌ سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه همایش "جرایم سایبری در دنیای به هم پیوسته" در جمع خبرنگاران، حوزه دیپلماسی سایبری را یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر در پیشگیری و کشف جرم معرفی کرد.
 به گفته وی بر اساس آمار در سال ۲۰۱۴، ۷۰ درصد پرونده کشورهای اروپایی جنبه فراملی داشته و در آسیا این مقدار به ۴۰ درصد رسیده است. هادیانفر با اشاره به برگزاری نشست "جرایم سایبری در دنیای به هم پیوسته" گفت: این نشست به منظور تقویت و توسعه همکاری‌ها با محوریت اینترپل برگزار شد و نمایندگان پلیس در حوزه سایبر از کشورهای مختلف به همراه مسئولین حوزه امنیت سایبری کشورمان حضور داشتند.
رئیس پلیس فتا ناجا عمر این پلیس را بیش از ۴ سال دانست و گفت: پلیس فتا تا کنون بیش از ۳۷ هزار پرونده را رسیدگی کرده که ۹۰ درصد آنها کشف شده و همچنین ۵۶ درصد پرونده‌ها زیر یک ماه به کشف قطعی رسیده است؛ ۳۰ درصد پرونده‌های کشف شده جنبه بین‌المللی و کلاهبرداری نیجریه‌ای داشته که باعث شد تا تجار ایرانی بیش از ۵۵ میلیارد تومان را از دست بدهند.
 رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص سایت‌های همسریابی، گفت: سایت‌های همسریابی که متولی آن وزارت ورزش و جوانان است در کشور فعالیت ندارند و تاکنون به هیچ سایتی در رابطه با فعالیت‌های همسریابی مجوز داده نشده است و اگر سایتی از این طریق فعالیت کند قطعا با آن برخورد می شود. وی ادامه داد: پشت پرده سایت‌های همسریابی اغلب کلاهبرداری و انحرافات اخلاقی برای آقایان و خانم‌ها است که این کلاهبرداران به یوزرنیم و پسورد افراد دسترسی پیدا می‌کنند و حساب بانکی وی را خالی می‌کنند؛به عنوان مثال فردی را دستگیر کردیم که ۲۳ سرور مجازی در دنیا داشت و ۷۰ میل برای خود درست کرده بود و با ترفند سایت همسریابی به حساب بانکی ۲ هزار نفر دست پیدا کرده بود و ۴ هزار اطلاعات از افراد به دست آورده بود که بازداشت شد.
 وی به یکی از بزرگترین پرونده‌های کشف شده در پلیس فتا اشاره کرده و گفت: شخصی که سابقه فنی هم داشت به شبکه یکی از بانک‌های کشور نفوذ کرده و از همین طریق به شبکه شتاب کشور نفوذ و ۱۱۷ میلیون تومان را در مدت یک ماه برداشت کرده بود، که دستگیر شد. رئیس پلیس فتا ناجا به شکایت هنرمندان اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از هنرمندان کشور شاکی بودند که صفحاتی در برخی از شبکه‌های اجتماعی به نام آنها ایجاد شده است و پلیس فتا نیز آن صفحات را حذف کرد همچنین مردم می‌توانند گزارشات و شکایات خود را به مرکز فوریت‌های پلیس فتا گزارش دهند.
 وی با بیان اینکه شبکه اجتماعی اینستاگرام در کشور فیلتر نیست گفت: نظام فیلترینگ هوشمند بر شبکه اینستاگرام حاکم است و مصادیق مجرمانه آن توسط شورای مصادیق مجرمانه حذف می‌شود. وی همچنین به سایت‌های آموزش تولید مواد مخدر اشاره کرد و گفت: تمام سایت‌هایی که در کشور در حوزه مواد مخدر فعالیت ‌می‌کردند ۶۵۶ سایت بود که شناسایی شده و ۲۵۷ سایت نیز در حوزه آموزش تولید مواد مخدر در آپارتمان و خرید و فروش آن فعال بود که با پیگیری‌های پلیس فتا این سایت‌ها بسته و تعدادی هم دستگیر شدند.
 هادیانفر در مورد مبارزه با داروهای قاچاق و غیرمجاز گفت: پلیس فتا از سال ۲۰۱۱ علیه داروهای قاچاق و غیرمجاز در عملیات پانجیا شرکت کرد و در سال ۲۰۱۴ نیز در پانجیای ۷ شرکت داشتیم. همچنین جمهوری اسلامی ایران به عنوان سرگروه در عملیات پانجیای ۸ انتخاب شد که این عملیات از هفته گذشته آغاز شده است. وی افزود: در عملیات پانگ آ ۷ پلیس فتا توانست ۶۰۰ میلیون تومان داروهای غیرمجاز را در ایران کشف کند و ۱۰۲ نفر را در این زمینه دستگیر کند.
 هادیانفر از حمله هکرهای آمریکایی به وزارت نفت در سال جدید خبر داد و گفت: مرکز فوریت‌های واکنش به حملات سایبری که در پلیس فتا فعال است موفق شد حمله هکرها به وزارت نفت را خنثی کند. وی در تشریح این موضوع گفت: IP این هکرها از کشور آمریکا بود و ما با نامه‌ای رسمی هم به آنها اعلام کردیم و همچنین دستور قضائی بین‌المللی نیز ارسال کردیم و این موضوع از سوی وزارت امورخارجه درحال پیگیری است. این هکرها در ۴ روز تعطیلی ایران به وزارت نفت حمله کردند و ما توانستیم درگاه‌های حملات سایبری را متوقف کنیم و همچنین به هکرها واکنش نشان دادیم و درنهایت حملات آنان خنثی شد.

 

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات