رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «هر آنچه که داریم از امام داریم»، گفت: همه باید به امام(ره) و بیت ایشان خود را بدهکار حساب کنیم، بدهکارها هدیه خوبی در مقدمه انتخابات به بیت امام ندادند.
آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی در مراسمی که به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و ورود امام به کشور در ترمینال شماره یک فرودگاه مهرآباد برگزار شد، اظهار کرد: صلاحیت شخصیتی که اشبه به جدش امام خمینی است را قبول نمیکنید؛ شما صلاحیت خود را از کجا آوردهاید؟ چه کسی به شما اجازه داده است که قضاوت کنید؟ چه کسی به شما اجازه داد که یکجا بنشینید و داوری کنید؟ برای مجلس و دولت و جاهای دیگر و اختیارات را در دست بگیرید؟ چه کسی اجازه داد که اسلحه برای شما باشد و تریبونها برای شما باشد؟ چه کسی اجازه داد که تربیونهای نماز برای شما باشد و صداوسیما برای شما باشد؟ چه کسی به شما اینها را داد؟ اگر امام خمینی و نهضت ایشان و اراده عمومی مردم نبود هیچکدام از اینها نبودند. زمانی که باید همه به هم تبریک بگوییم هدیه بدی به بیت امام دادید.
اهم سخنان وی به نقل از خبرگزاري ها از این قرار است:
*ما در انتخابات بندهای بیخودی جلوی مردم میبندیم. قبول دارم که نمیشود 12 هزار نفر برای مجلس ثبتنام کنند و همه با هم در انتخابات به رقابت بپردازند اما راهش این است که پیش از انتخابات قانونی بگذاریم و بگوییم کسانی که میخواهند نامزد شوند باید یکسری شرایط از جمله تعدادی امضا از برخی علما و مردم داشته باشند و برخی از متخصصین صلاحیت آنها را تایید کنند. نباید بگذاریم ثبتنام کنند و اصلاً فرصت برای بررسی پروندهشان نداشته باشیم و پرونده آنها را بررسی نکنیم و در نهایت به آنها بگوییم که صلاحیت شما احراز نشده است. این راه و شیوه درستی نیست.افکار عمومی کمتر از ما اشتباه میکنند و چنانچه اشتباه هم کنند خود به زودی میفهمند و جبران میکنند.
*باید بگذارید مردم به هر که می خواهند رای دهند. من که قدرتی ندارم که فشار بیاورم که در مورد تایید صلاحیت ها تجدیدنظر شود.
*در انقلاب اسلامی این لطف خدا بود که دلهای مردم به هم نزدیک شد و در میان آنها به استثنای یک اقلیت وحدت ایجاد شد. آن اقلیت، اقلیتی بودند که گرچه دلشان با مردم بود ولی منافعشان با مسائل دیگری گره خورده بود.نکته اساسی پیروزی انقلاب اسلامی این است که مردم با یکدیگر متحد شدند همانطور که خداوند نیز وعده داده است این اتحاد نتیجهاش پیروزی خواهد بود.
*این امام بود که مردم را با حجت و خیالی راحت به خیابانها آورد. در آن شرایط رهبری امام و حمایتهای مردم و بخش بزرگی از روحانیت، دانشگاهها و اصناف بود که باعث شد انقلاب به پیروزی برسد. در آن زمان پرچمهای بسیاری برافراشته شده بود اما دلهای همه در یک نقطه به هم میرسید، آن نقطه ضد رژیم بود. هیچگاه نباید آن را فراموش کرد چراکه مسالهای بسیار مهم است؛ تا زمانی که این نقطه را داشته باشیم نگران سرنوشت آینده انقلاب در تاریخ نیستیم اما اگر نسبت به این نقطه بیتوجه شویم و تفرقهها عمیق شود در آن زمان است که نباید انتظار دوام انقلاب را داشته باشیم.
* متاسفانه طی سالهای اخیر دچار تفرقهای شدهایم که راهها بسیار عوض شده است. کسانی که حتی روحانیونی که در انقلاب دستی بر آتش نداشتند، در آن تفرقه سهیماند و شرایطی را که به وجود آوردهاند که کار به اختلافات واقعی کشیده شده است.گرچه آن شرایط بسیار سخت گذشت و تحریمهای شدیدی علیه ما اعمال شد و خسارتهای زیادی به کشور وارد و ثروت ما برده شد، اما دوباره نقطه دیگری پیش آمده و دوباره امید وحدت در ایران پیدا شده است. اکثریت جامعه راه خود را پیدا کردهاند و فهمیدهاند اشتباه شده است.
*خداوند راه جدیدی را پیش راهمان قرار داده و ما دنبال راهی که شروع کرده بودیم و به خاطر آن شهدای بسیاری تقدیم و هزینههای بسیار برای آن صرف کردهایم، هدایت کرد.امروز نیز مانند گذشته و پس از پیروزی انقلاب که عدهای شروع کردند به دعوا کردن و مبارزه و ترور، این نقطه به تاخیر میافتاد ممکن بود مشکلات بسیاری پیش بیاید. گرچه عدهای در اقلیت امروز در تلاشاند که برخی اقداماتی انجام دهند اما کثریت مردم جور دیگری هستند و خداوند همواره به اکثریت مردم و دل آنها نگاه میکند.
* ما پیش از این یک بار پس از جنگ تبدیل به نقطه تعادل در منطقه شدیم و سالها نیز در این جایگاه قرار داشتیم. اما امروز مردم تجربه آن دوران را دارند و قدر این نعمت را بیش از پیش میدانند. همچنین شرایط مناسبی نیز فراهم شده است و همدلیای که میان مردم ایجاد شده میتواند ضامن حفظ این نقطه تعادل باشد.
*صنعت هوایی ما سالها بود که ما را سرافکنده کرده بود؛ فرسودگی ناوگان هوایی ما موجب آن همه سقوط و تاخیر برای مردم ما شده بود؛ هواپیماهای ما را به بسیاری از جاها راه نمیدادند، ولی ما در قراردادی درست توانستیم یک ظرفیت جدیدی برای کشور ایجاد کنیم.
*اکنون جای تعجب دارد که شرق و غرب برای حضور در ایران مسابقه گذاشته است. روسیه، چین و هند تا اروپا و آمریکا تمایل دارند با ایران کار کنند و این چیز کمی نیست. اکنون شرایط مناسبی ایجاد شده است که این کار توسط مردم صورت گرفت، زیرا مردم ِ آگاه به پای صندوقهای رای آمدند و دولتی که میتوانست جنگ را به کشور بکشاند تغییر داده و دولت عاقل و معتدلی را بر سرکار آوردند. یادمان باشد که امکان داشت دولت تندتری بر سرکار بیاد.
*{ در مورد تخریبهای صورت گرفته توسط بعضی از جریانهای سیاسی علیه دولت} سفرشان آن همه دستاورد داشته ولی این گروه در حال سمپاشی است و میگویند برجام برای تاریخ نتیجه داشت، در حالی که نمیدانند قرارداد چیست.
منبع: خبرآنلاین