فراز و نشیب های بی نظیر و کم نظیر سال 88، غربالی شد تا عمّارها و مالک ها از اغیار جدا گردند و عیار خلوص خواص با سنگ محک امتحان و ابتلا سنجیده شود. آن چه پذیرفتنی است درس گیری از ننگستانی است که در قبرستان عبرت دفن است
شانزدهم شهریور ماه 1388روزی بود که مقام معظم رهبری (حفظه ا...)، درد دل بیست و یک ساله خود را که بارها و بارها هشدار داده بودند دوباره از عمق جان که گویا آینده را به تصویر می کشید ، گوشزد کردند:
" من بعد از جنگ، از سال 67 همیشه این را گفته ام، بارها و بارها، علت این است که من صحنه را می بینم. چه بکنم اگر کسی نمی بیند؟! چه کار کند انسان؟ من دارم می بینم صحنه را، می بینم تجهیز را، می بینم صف آرایی ها را، می بینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همه این آرمان ها و علیه همه آن کسانی که به این حرکت دل بسته اند، اینها را انسان دارد می بیند."
متاسفانه سران و مجرمان فتنه سال 88، علی رغم این همه هشدار، فاجعه هایی را به بار آوردند که شیرینی حضور حداکثری در پای صندوق های رأی را به تلخترین تلخی انقلاب تبدیل کردند. گرد و غبار فتنه ای را رقم زدند و بهترین گزینه مد نظر دشمن جهت بحران سازی و آشوب را به بهترین نحو اجرا کردند.
فراز و نشیب های بی نظیر و کم نظیر سال 88، غربالی شد تا عمّارها و مالک ها از اغیار جدا گردند و عیار خلوص خواص با سنگ محک امتحان و ابتلا سنجیده شود. آن چه پذیرفتنی است درس گیری از ننگستانی است که در قبرستان عبرت دفن است. این درس گیری از فتنه ها را روز قبول قطعنامه 598 امام امت در پیام خود به ما یادداد که : " من در میان شما باشم یا نباشم به همه شما وصیت می کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد."
از ایام ا... پیش رو به سادگی گذشتن و زبان و قلم را هزینه نکردن، بالاترین جفا به کمترین انتظار است.
بایدتکليف سران و مجرمان فتنه را از تودههاي اغوا شده جدا دانست. و روا نیست که با برخورد تسامحگرايانه بدون آنکه اين افراد از اقدامات خائنانه خود اظهار پشیمانی کنند، زمينه بازگشت آنان به صحنه سياسي کشور گشوده شود. چنين برخوردي فضا را به نفع فتنه گران تغيير و آنان را در جايگاه طلبکاري از نظام اسلامي قرار خواهد داد. لازم است بر ای همگان تبیین و معیّن گردد که فتنه گري در نظام اسلامي و با هدف تضعيف و براندازي، اقدامي غيرقابل جبران و پرهزينه اي است که فتنه گران و حاميان آن بايد هزينه آن را پرداخت نمايند.
ساده انگارانه خواهد بود اگر نپذیریم که بخشي از توده هاي مردم به دلیل فتنه گري فتنه گران در سال 88 دچار اغوا و خطا شدند که به مرور زمان و با آشکار شدن حقايق و خلق حماسههاي بزرگي چون 9 دي ماه، به تدريج بر اشتباه خود پي بردهاند و بسياري امروز خود در صف منتقدان عملکرد اصلاح طلبان و فتنه گران قرار گرفته اند
ظرفیت های ایجاد شده حماسه 9دی بسیار واز جمله این ظرفیت ها درس ها و پیام های زیر است:
- نقش بصيرت ملت در مقابله با انحرافات و فتنهها،
- ولایت محوری و ولایت داری مردم
- نقش حضور به موقع در صحنه و نقش آفريني در دفع تهديدات و خطرات عليه انقلاب و نظام اسلامي،
- ميزان حساسيتها و پايبنديهاي ملت ايران به مظاهر و شعائر اسلامي،
- نقش انسجام¬بخش و ثبات¬دهنده ارزش¬های دینی در جامعه ایران
- جايگاه هيئات مذهبي در انسجام مردم براي دفاع از ارزشهاي انقلاب و منافع ملي
- رشد سیاسی جامعه ایران و اولویت¬داشتن منافع ملی برای آنان
- شناخت ماهیت دشمن داخلی و خارجی.
- مدیریت رهبر معظم انقلاب در شکل گیری حماسه نهم دیماه و خنثی سازی فتنه 88
درس ها و پیام های بر گرفته شده از حماسه 9 دی ماه 88 بدون مراقبت و هوشیاری با نگاهی به آینده و شرایط پیش رو صحیح نخواهد بود . این مراقبت را باید در فرمایشات 21آذر97 مقام معظم رهبری (حفظه ا...) دید و چراغ وجهت دهنده راه بصیرت افزایی خود و دیگران قرار داد:
«اينکه اينها گفتند در سال ۹۷ ما چنين ميکنيم، چنان ميکنيم، و نقشههايي را براي جمهوري اسلامي ابراز کردند - يعني در واقع نقشهشان لو رفت - اين ممکن است فريب باشد؛ ممکن است جنجال را براي سال ۹۷ بکنند، نقشه را براي سال ۹۸ بکشند؛ مِنباب مثال. همه بايد حواسشان جمع باشد؛ به همهي ملّت عرض ميکنم. آمريکا دشمن خبيثي است، دشمن حيلهگري است، دستش با صهيونيستها و مرتجعين منطقه در يک کاسه است و همهي آنها دشمن ايران اسلامي و دشمن ملّت ايرانند؛ ما بايد بيدار باشيم. البتّه ما قويتر از آنها هستيم؛ آنها با اين انگيزهي قوي عليه جمهوري اسلامي، تاکنون هيچ غلطي نتوانستهاند بکنند، بعد از اين هم نميتوانند بکنند؛ در اين ترديدي نيست. دشمن ضعيف است؛ «اِنَّ کَيدَ الشَّيطـانِ کانَ ضَعيفا»(نساء: 76) آيهي قرآن است وليکن ما نبايد غافل بشويم، ما نبايد به خواب برويم.»