صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۴  ، 
کد خبر : ۳۱۳۸۵۶

اخبار ویژه روزنامه‌ها 25 بهمن ماه

روزنامه کیهان **

جنایت در جاده خاش – زاهدان اعتراف به نابودی دسیسه یک ساله آمریکا

جنایت تروریستی دیروز در جاده خاش- زاهدان، اعلام شکست یک سال برنامه‌ریزی فشرده دولت آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی و انتقامی منفعلانه در مقابل سیلی سخت ملت ایران است.

گروهگ تروریستی- تکفیری جيش‌العدل (جیش الظلم) که پس از انهدام گروهک ریگی (جند‌الشیطان) راه‌اندازی شد، دیشب در اقدامی تروریستی در جاده خاش ـ زاهدان محدوده چانعلی، موجب شهادت حدود بیست نفر شدند. اتوبوس حامل شماری از پرسنل سپاه در این اقدام تروریستی مورد حمله قرار گرفت.

این اقدام تروریستی کور، همزمان با یاوه‌گویی آمریکا و برخی دولت‌های ایران مبنی بر حمایت ایران از تروریسم انجام می‌شود. عبدالمالک ریگی سرکرده‌اشرار جند‌الشیطان، اسفند 88 هنگام عزیمت هوایی به پایگاه نظامی آمریکا در ماناس قزاقستان برای دیدار با ریچارد هالبروک نماینده ویژه اوباما در امور افغانستان و پاکستان، در آسمان ایران به دام افتاد. از این جهت، گروهک‌های تروریستی فعال در سیستان و بلوچستان، اصالتا شناسنامه آمریکایی- سعودی دارند.

جنایت دیشب در حالی رخ داد که آمریکایی‌ها یک سال تدارک و برنامه‌ریزی و صحنه سازی برای القای انقلاب مخملی را به اعتبار حضور به هنگام ملت بزرگ ایران در راهپیمایی 22 بهمن و جشن چهل سالگی انقلاب را نابود شده می‌دیدند. و این در حالی بود که آنها ادعا کرده بودند تابستان امسال با خیزش مردم ایران، سال پایان انقلاب خواهد بود. اما حضور کم سابقه ملت بصیر ایران در راهپیمایی 22 بهمن، به منزله لگد مال کردن همه بافته‌های پمپئو و بولتون و آرزوهای موهوم ترامپ بود.

با این وصف، پنبه نقشه ریاکارانه‌ای که بنا داشت ملت ایران را در مقابل انقلاب نشان دهد، توسط خود ملت ایران پنبه شد و آمریکا را مجبور به اقدام رسوا‌کننده‌ای در حد ترور و جنایت کور کرد.

فارین پالیسی: آمریکا خروج از برجام را ابزار امتیازگیری دوباره قرار دهد

یک نشریه آمریکایی تصریح کرد رئیس‌جمهور بعدی آمریکا باید برای بازگشت به برجام، از ایران امتیاز مجدد بگیرد و از اهرم فشاری که ترامپ با خروج از برجام فراهم کرده استفاده کند!

فارین پالیسی در مقاله‌ای به قلم «ایلان گلدنبرگ» (از مقامات وزارت خارجه در دولت اوباما) و «اریک بروئر» عضو شورای روابط خارجی آمریکا نوشت: دولت ایران برخلاف انتظار بسیاری از تحلیلگران به برجام پایبند مانده و حامیان این توافق در تهران امید اینکه در انتخابات سال 2020 آمریکا کسی جز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور شده و واشنگتن را به این توافق بازگرداند، توانسته‌اند باقی ماندن در توافق هسته‌ای را توجیه کنند.(!)

حامیان برجام در تهران در این باره به اختلاف‌نظر میان آمریکا و متحدان اروپایی آن و همچنین اجتناب از بازگشت تحریم‌های وسیع‌تر اروپا و سازمان ملل در صورت خروج ایران از توافق هسته‌ای استدلال کرده‌اند.

رئیس‌جمهوری که بعد از ترامپ در سال 2020 در آمریکا به قدرت می‌رسد باید به برجام بازگردد چرا که این توافق قوی‌ترین و مفصل‌ترین توافق هسته‌ای موجود است و از دستیابی ایران به بمب هسته‌ای جلوگیری می‌کند.

اما رئیس جمهوری بعدی آمریکا نباید به سادگی به برجام بازگردد، بلکه باید از اهرم فشاری که خروج ترامپ از این توافق در اختیار واشنگتن قرار داده در اختلافات در روابط دو طرف و آینده برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند.

پیام واشنگتن به ایران باید اینگونه باشد: ما قطعاً به برجام باز می‌گردیم، اما اول باید مذاکره کنیم. بازگشت واشنگتن به این توافق و رفع تحریم‌ها امتیازی یکسویه برای تهران است.(!)

آمریکا باید چیزی در ازای بازگشت به برجام بخواهد اما این خواسته باید واقع‌بینانه باشد.

آمریکا باید از طریق دیپلماسی خاموش، تعهد تهران برای برنامه مذاکرات جدیدی را به دست آورد و اکتبر 2023 را به عنوان تاریخ تبدیل این برنامه پیش‌شرط به یک توافق جدید که «مکمل برجام» است تعیین کند.

این تاریخ در برجام با عنوان «روز انتقال» پیش‌بینی شده که طی آن ایران «پروتکل الحاقی» را تصویب می‌کند و در ازای آن آمریکا بخش بزرگی از تحریم‌ها از جمله تحریم‌های کنگره را لغو (و نه تعلیق) می‌کند. تحریم‌های موشکی سازمان ملل نیز طبق برجام قرار است در این تاریخ رفع شود. اما کنگره آمریکا بعید است بدون پیشرفت در موضوعات دیگر راضی به رفع تحریم‌ها شود و این موضوع خود می‌تواند این تاریخ را به ضرب‌الاجلی مناسب برای پیشرفت دیپلماتیک عظیم تبدیل کند.

برنامه مذاکرات جدید چند رکن باید داشته باشد: اول، باید پیش از پایان یافتن محدودیت‌های توافق هسته‌ای ایران، امکان بحث درباره آینده برنامه هسته‌ای‌اش را داشته باشد.

دوم، آمریکا باید صریحا اعلام کند که پیش از بازگشت به برجام ایران باید همه نگرانی‌ها درباره پایبندی خود به برجام را رفع کند.

سوم، آمریکا باید توافقی برای مذاکره موشکی با ایران را قطعی کند. اما موضوع موشکی خط قرمز تهران است و رهبر عالی و مقام‌های ایرانی گفته‌اند مسائل موشکی قابل مذاکره نیست.

از همین رو، نقطه شروع ایالات متحده در این موضوع باید مبهم و گسترده باشد.

مثلا نقطه شروع احتمالی می‌تواند چگونگی تدوین محدودیت 2 هزار کیلومتری برای موشک‌های ایرانی باشد که تهران به صورت داوطلبانه اعمال کرده است.

هدف در این مرحله نباید حل مسئله موشکی پیش از بازگشت به برجام باشد، بلکه باید وارد کردن موضوع موشکی به برنامه مذاکرات باشد.

چهارم و در نهایت، آمریکا و ایران باید برای مذاکرات درباره مسائل منطقه از جمله سوریه و یمن به توافق برسند.

«رد خون» به منافقین رسید معاون وزیر چرا عصبانی شد؟!

چگونه می‌توان موضع معاون وزیر ارتباطات به عنوان یکی از مسئولان ارشد دولت را در پوشش مواضع دو پهلو توجیه کرد؟

سایت جهان نیوزضمن طرح این پرسش نوشت:

مهرماه سال جاری بود که آذری جهرمی، با بازنشستگی رسول سراییان به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان، طی حکمی ناظمی‌اشنی را به عنوان معاون وزیر و رئیس‌سازمان فناوری اطلاعات منصوب کرد. سازمان مهمی که در دولت یازدهم سکان آن به دست نصرالله جهانگرد، از مسئولان حاشیه‌دار اصلاح‌طلب و از شخصیت‌های مورد علاقه خاتمی بود.

با اینکه مدت اندکی از انتصاب ناظمی در راس این سازمان، گذشته و در چندماه گذشته هم خبر خاصی از حوزه تحت نظر او مخابره نشده اما ظاهرا وی عمدا یا سهوا در حال ایجاد جنجال است. وی به بهانه اختتامیه جشنواره فیلم فجر و حضور فیلم ارزشمند «رد خون» در بین گزینه‌های دریافت جوایز برخی کارشناسان در حق این فیلم جفا هم شد، توئیت عجیبی را منتشر کرد. ناظمی نوشت: «این رد خون تا به کی ما را تکه‌تکه خواهد کرد؟ این چهل تکه‌ها چگونه سیمرغ خواهد شد؟ تنها اگر بخواهیم دوباره ما شویم»

با توجه به محتوای فیلم رد خون که تلاشی در راه افشای جنایت گروهک منافقین در حق ملت ایران است، چگونه می‌توان پیشنهاد آقای معاون وزیر به عنوان یکی از مسئولان ارشد دولت را در پوشش مواضع دو پهلو توجیه کرد؟

ناظمی که با انتقاد کاربران توئیتر مواجه شد، به قول خودش برای شفاف شدن چند توئیت دیگر منتشر کرد که شاید کار را خراب‌تر کرد و گویی ملت ایران متهم هستند که به دفاع از خود در برابر جنایات منافقین قیام کردند. او در یکی از توئیت‌ها نوشته است: «ما به عنوان جامعه ایران باید برای آینده یاد بگیریم که درگیری مسلحانه به هیچ کجا نمی‌رسد. تیر 60 منافقین اسلحه گشودند و بسیاری بر اساس این اسلحه به کام مرگ رفتند. الان 40 ساله ایم و میراث ما یک درد عمیق از تکه تکه شدن است و شاید یک درس بزرگ»

هاآرتص: آقای ترامپ آرزوهایت درباره ایران را به تعویق بیانداز

یک روزنامه صهیونیستی نوشت مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا باید آرزوی براندازی حکومت اسلامی در ایران را به تعویق بیاندازد.

روزنامه هاآرتص در تحلیلی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نوشت: ایران تولد چهل‌سالگی انقلاب اسلامی به رهبری آیت‌الله خمینی را جشن می‌گیرد به رغم مشکلات سیاسی و اقتصادی که این کشور با آن روبه‌رو است، نظام بی‌همتای این کشور هیچ نشانی از نابودی در خود ندارد.

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در یک کنفرانس با حضور اعضای سازمان منافقین اعلام کرد که نتیجه سیاست رئیس‌جمهوری آمریکا باید این باشد که انقلاب 1979 آیت‌الله خمینی تا تولد چهل سالگیش بیشتر دوام نیاورد. به همین خاطر پیش از سال 2019 ما در تهران جشن خواهیم گرفت.

سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و سلطنت‌طلبان همچنان آرزوی براندازی دارند اما در زمان کنونی، بولتون و آنهایی که به دنبال این رویا هستند باید آن را به تعویق اندازند.

این روزها ایران تولد چهل‌سالگی انقلاب اسلامی به رهبری آیت‌الله خمینی را جشن می‌گیرد. به رغم مشکلات سیاسی و اقتصادی که این کشور با آن روبه‌رو است، نظام بی‌همتای ایران هیچ نشانی از نابودی و محو شدن در خود ندارد. این نظام قادر به پاسخ به تغییرات اجتماعی و دیپلماتیک است.

انعطاف‌پذیری در این کشور که به نجات شاخه جدایی‌طلب شیعه از قرن 17 میلادی کمک کرده و رفتار سیاسی و دیپلماتیک ایران را نیز نشان می‌دهد.

انقلاب اسلامی گروه‌های متنوعی در خود جای داد.

سرنگونی شاه، مشکل اقتصادی برای اکثر مردم ایران و نفرت از دیکتاتوری در کشور بین تمام گروه‌‌ها مشترک بود.

دیکتاتوری در کشور مانع آزادی بیان، شکل‌گیری احزاب سیاسی و انتقاد به شخصیت‌ شاه و خانواده سلطنتی شده بود.

چشم بستن به خیانت‌های اروپا به خیال خام SPV

با وجود ادامه فعالیت‌‌های تروریستی و خرابکارانه گروهک الاحوازیه، دولت و وزارت امور خارجه تاکنون اقدام قاطعی جهت استرداد و محاکمه سران این گروهک که در برخی کشورهای اروپایی ساکن هستند انجام نداده‌اند.

به گزارش «وطن‌امروز»، بامداد شنبه هفته جاری افراد ناشناس در بندر امام‌خمینی شهرستان ماهشهر خودروی گشت کلانتری 13 را با اسلحه کلاشینکف به رگبار بستند. مامور وظیفه «محمدرضا رفیعی‌نسب» در همان محل به شهادت رسید و ستوان‌یکم‌ «الله‌نظر صفری» نیز پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

2 روز پس از این حمله تروریستی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان اعلام کرد: گروه تروریستی و تجزیه‌طلب «حرکه ‌النضال العربی التحریر الاحواز» مسئولیت حمله مسلحانه به خودروی نیروی انتظامی در بندر امام خمینی را برعهده گرفته است.

به شهادت رساندن 2 مامور نیروی انتظامی البته نخستین عملیات گروهک آزادی‌بخش اهواز (الاحوازیه) نیست. این گروهک تجزیه‌طلب در سال‌‌های گذشته اقدامات خرابکارانه متعددی را در کارنامه خود داشته است با این حال بیشتر مردم ایران نام این گروهک تروریستی را 31 شهریور امسال و پس از حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز شنیدند.

در جریان این حمله تروریستی 25 نفر که اغلب شهروندان عادی و غیرنظامی بودند، به شهادت رسیدند.

نکته قابل تامل درباره این گروهک و ادامه فعالیت‌‌های تروریستی آن، اقامت آشکار سران این گروهک تروریستی در کشورهای اروپایی و در عین حال عدم پیگیری این موضوع مهم از سوی وزارت امور خارجه کشورمان است. در سال‌‌های اخیر فرصت‌‌های متعددی جهت محکوم کردن کشورهایی چون هلند و دانمارک به‌خاطر پناه دادن به سران گروهک‌‌های تروریستی و مطالبه استرداد یا محاکمه این افراد وجود داشت که با انفعال مسئولان دستگاه دیپلماسی از دست رفت. به‌عنوان مثال زمانی که احمد مولا ابوناهض مشهور به «احمد نیسی» که از او به عنوان مؤسس الاحوازیه یاد می‌شود، آبان‌ماه 96 در لاهه هلند کشته و هویت او فاش شد، وزارت امور خارجه می‌توانست با ورود قاطع به این موضوع و اعتراض به دولت هلند، اخراج سایر تروریست‌‌های وابسته به این گروهک را از آن کشور مطالبه کند.

همین قضیه در ماجرای افشای هویت کلاهی، عامل انفجار 7 تیر سال 60 و به شهادت رسیدن ده‌ها تن از مسئولان ارشد جمهوری اسلامی نیز تکرار شد. 4 خردادماه امسال دادگاهی در هلند که برای رسیدگی به کشته شدن یک هلندی ایرانی‌تبار (علی معتمد) برگزار شده بود اعلام کرد «علی معتمد» یک هویت جعلی است و مقتول همان «محمدرضا صمدی‌کلاهی» تروریست معروف تحت تعقیب است.

اما وزارت خارجه ما در قبال این مسئله سکوت کرد.

به نظر می‌رسد علت عدم ورود جدی وزارت خارجه به موضوع حمایت کشورهای اروپایی از تروریست‌ها را باید در گره خوردن اولویت‌‌های وزارت امور خارجه با مذاکرات اروپایی جست. بعد از خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت امسال و شروع مذاکرات ایران و اروپا، وزارت امور خارجه تمام مناسبات خود در قبال کشورهای اروپایی را تحت‌الشعاع این مذاکرات و نتیجه آن قرار داد تا جایی که حتی در قبال اقدامات خصمانه و متعدد برخی کشورهای اروپایی علیه ایران از جمله بازداشت اسدالله اسدی دیپلمات کشورمان نیز سکوت شد.

نکته جالب توجه درباره این رویکرد وزارت امور خارجه این است که گره زدن همه امور به مذاکرات اروپایی و سکوت در قبال اقدامات خصمانه اروپایی‌ها علیه کشورمان در این مدت نیز باعث نشد این اتحادیه به قول خود برای ارائه سازوکار ویژه مالی موسوم به SPV عمل کند. در شرایطی که علت اصلی شروع مذاکرات ایران و اروپا در اردیبهشت‌ماه امسال، کمک اروپا به ایران در مقابل تحریم‌‌های آمریکا و تضمین فروش نفت ایران بود، این اتحادیه تاکنون و به‌رغم اعلام 3 موعد تیرماه 97، 13 آبان و پیش از پایان سال میلادی گذشته، سازوکار ویژه مالی را ثبت و اجرایی نکرده و این روزها نیز از تقلیل کانال ویژه مالی به سامانه‌ای جهت ارائه کمک‌‌های بشردوستانه چون غذا و دارو(!) سخن می‌گوید.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

*استاندار سمنان با صدور بخشنامه‌ای نصب هرگونه بنر خیرمقدم و خوشامدگویی در سفر مسئولین به شهرستانها را ممنوع کرد. در بخشی از بخشنامه علیرضا آشناگر تصریح شده است:‌ به منظور پرهیز از هرگونه تشریفات غیرضروری، از این پس نصب هرگونه بنر خیرمقدم و خوش آمد گویی و موارد مشابه در سفرهای شهرستانی ممنوع است.

* مردم مغرب قصد دارند همزمان با برگزاری کنسرت خواننده صهیونیست تظاهراتی را در این کشور برپا کنند. به نوشته خبرگزاری «آناتولی» «اتریکو ماسیاس» خواننده یهودی – فرانسوی قصد دارد امروز کنسرتی را در «کازابلانکا»، یکی از شهرهای مغرب برگزار کند. در بیانیه مخالفان، با انتقاد از رژیم صهیونیستی آمده است:‌ «همه مردم مغرب مخالف عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و برگزاری کنسرتی هستد که از جنایت‌های صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین ستایش و حمایت می‌کند».

* گروهک تروریستی منافقین دیروز در حمایت از کنفرانس ضد ایرانی در شهر «ورشو» تجمع برگزار کرد. در این تجمع، «رودی جولیانی» وکیل شخصی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا جزء سخنران‌های اصلی بود که بار دیگر از آرزوی تغییر نظام در ایران صحبت کرد و به منافقین گفت تغییر نظام در ایران «به زودی» اتفاق می‌افتد و این گروهک می‌تواند در تهران جشن بگیرد، خیال خامی که در ماه‌های اخیر چند تن از سران دولت آمریکا از آن سخن گفتند و مردم ایران با راه‌پیمائی 22 بهمن آن را نقش بر آب کردند.

* در پی چاپ مطلبی در ستون جهت اطلاع دیروز درباره یک شبکه تلویزیونی، روابط عمومی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در جوابیه‌ای که به روزنامه ارسال کرده ضمن برشمردن تلاش‌های این سازمان جهت معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی به جامعه، افزوده است: «اما اینکه پس از این تلاش و اهتمام همه جانبه که از سوی کارکنان رسانه ملی صورت گرفت و با استقبال مخاطبان و مسئولان مواجه شد، روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی غیرمستند و عجیب، تلاش‌های رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران را که پرچمدار مبارزه با ترفندها و جریان سازی‌های رسانه‌ای دشمن علیه انقلاب و نظام است، زیر سوال برده و این رسانه را به تحریک مردم برای شورش علیه دولت متهم می‌کند، با هیچ عقل سلیم و منطقی، قابل فهم و درک نیست! آن هم درحالی که رسانه ملی همواره با حمایت و مدیریت رسانه‌ای در جایگاه مشاور امین دولت و نظام و همچنین معتمد مردم، در دوره‌ها و مقاطع گوناگون همراهی و همدلی خود را با آرمان‌های نظام، دولت و مردم به اثبات رسانده است.» در این جوابیه از روزنامه جمهوری اسلامی خواسته شده شواهد و مستندات این موضوع را ارائه نماید. با اینکه در مطلب ستون جهت اطلاع تعبیر «یکی از شبکه‌های تلویزیونی» بکار رفته و سخنی از داخلی یا خارجی و یا مجازی بودن این شبکه به میان نیامده، معلوم نیست چرا روابط عمومی سازمان صدا و سیما این مطلب را به خود نسبت داده است! روشن است که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مردم را به شورش علیه دولت تحریک نمی‌کند.*********************************

روزنامه خراسان**

محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه تلویزیونی بدون توقف گفت: مردم رأی می‌دهند، ولی بعد از آن حق نظارت و سوال کردن از مسئولان از آن‌ها دریغ شده است. /فارس

سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس تأکید کرد: اصلاح طلبان خیلی علاقه مند به عبور هستند، به عبور کردن برای این که هدفِ بالاتری را بزنند و در واقع یک استفاده دستمال کاغذی از روسای جمهور داشتند تا بتوانند سطح نیرو‌های خودشان را برای دوره‌های بعدی حفظ کنند. /باشگاه خبرنگاران

حجت الاسلام منتظری د ادستان کل کشور در این باره که آیا وزیر امور خارجه مستندات خود در خصوص ادعای مطرح شده مبنی بر پول شویی برخی مسئولان را به دادستانی ارسال کرد، به این گفته بسنده کرد: «ان شاء ا... که ارسال می کنند.» دادستان کل کشور گفت: ایشان لابد دنبال جمع آوری مدارک شان هستند. وی درباره آخرین وضعیت پرونده اسماعیل بخشی گفت: پرونده اعمال وی، مفتوح و در حال رسیدگی است. /مهر

*********************************

روزنامه ایران**

کانادا ۷ ایرانی را بازداشت کرد

خبر اول اینکه ، پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا شامگاه سه‌شنبه به وقت تهران اعلام کرد که یک گروه 17 نفره که هفت تن از آنها ایرانی هستند را به اتهام دست داشتن در پولشویی دستگیر کرده است. به گزارش فارس، به گفته «فرانسوا اولیور میت» از مقامات پلیس کانادا در عملیات روز دوشنبه ۳۰۰ نفر از نیروهای پلیس کانادا در دو ایالت «اونتاریو» و «کِبِک» یک گروه بین‌المللی فعال در زمینه پولشویی شناسایی و متلاشی شده است. گفته می‌شود که هفت نفر از ۱۷ فرد بازداشت شده توسط پلیس کانادا، ایرانی هستند و بقیه هم تبعه امریکا، چین، لبنان و امارات عربی متحده هستند. پلیس کانادا این گروه را متهم کرده که بعد از انجام پولشویی، پول‌ها را به کشورهایی چون کلمبیا و مکزیک که قاچاق مواد مخدر در آنها صورت می‌گیرد، می‌فرستادند. مقام‌های کانادایی همچنین اعلام کردند که از این گروه بیش از ۳۲.۸ میلیون دلار کشف و ضبط شده است.

محکومیت میرلوحی با شکایت قالیباف

خبر دیگر اینکه ، محمود میرلوحی، عضو شورای شهر تهران به جرم توهین و نشر اکاذیب محکوم شد. به گزارش ایلنا، پس از انتشار اظهاراتی از سوی سیدمحمود میرلوحی علیه شهردار پیشین تهران، محمدباقر قالیباف اقدام به شکایت از این عضو شورای شهر کرد. رأی این پرونده در دادگاه کیفری ۲ مجتمع قضایی کارکنان دولت تهران، صادر و این عضو شورا در مورد توهین و نشر اکاذیب مجرم و مستحق مجازات شناخته شد. بر اساس رأی صادر شده عضو شورای شهر تهران به ۶ ماه حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده است. گفتنی است حکم میرلوحی به صورت غیابی صادر شده و ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظر خواهی است.

چهارمین جلسه دادگاه فعالان محیط زیست

دست آخر اینکه ، چهارمین جلسه محاکمه فعالان محیط زیست به اتهام جاسوسی از مراکز نظامی کشور صبح دیروز به صورت غیرعلنی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی و با حضور مستشار دادگاه برگزار شد. به گزارش میزان، در این جلسه از دادگاه که وکلای تعیینی متهمان نیز در آن حضور داشتند، نماینده دادستان تهران در ادامه بخش‌های دیگری از کیفرخواست پرونده را قرائت کرد. متهمان این پرونده فعالان حوزه محیط زیست هستند.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

حمله تروریستی به اتوبوس سپاه

اطلاعیه قرارگاه قدس سپاه درباره حمله انتحاری زاهدان

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از حمله انتحاری تروریست‌های تکفیری به اتوبوس حامل رزمندگان اسلام و شهادت و مجروح شدن جمعی از آنان در جاده خاش- زاهدان خبر داد. به گزارش سپاه‌نیوز، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از حمله انتحاری تروریست‌های تکفیری به اتوبوس حامل رزمندگان اسلام و شهادت و مجروح شدن جمعی از حافظان مرزهای میهن اسلامی در جاده خاش- زاهدان در شامگاه دیروز (چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه) خبر داد.

متن اطلاعیه قرارگاه قدس به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

در پی شکست سخت استکبار جهانی از مردم شریف و قهرمان ایران در جشن 40 سالگی انقلاب اسلامی و راهپیمایی باشکوه و دشمن‌شکن ۲۲ بهمن‌ماه، تروریست‌های تکفیری و مزدوران سرویس‌های اطلاعاتی وابسته به نظام سلطه و استکبار برای تلخ کردن کام ملت ایران، شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه یک دستگاه اتوبوس حامل رزمندگان غیور اسلام را که پس از اتمام ماموریت مرزبانی از منطقه، عازم موطن خود بودند در جاده خاش- زاهدان هدف حمله انتحاری قرار دادند. در این حمله انتحاری که با استفاده از یک دستگاه خودروی مملو از مواد منفجره در مجاورت اتوبوس حامل یکی از یگان‌های قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه صورت پذیرفت، جمعی از حافظان مرزهای میهن اسلامی شهید و تعدادی نیز زخمی شدند. اطلاعات تکمیلی متعاقباً به آگاهی ملت شهیدپرور ایران اسلامی می‌رسد.

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه

پالرمو و CFT در مجمع تشخیص با موانع جدی مواجهند

مشخص نبودن چارچوب FATF، دخالت در قانون‌گذاری‌ داخلی ایران، نپذیرفتن حق شرط‌های ایران و بستن راه‌های دور زدن تحریم‌ها، از جمله دلایل مخالفت عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با لوایح الحاق به پالرمو و CFT است. حسین مظفر در گفت‌وگو با فارس گفت: ایران بدون هیچ مشکلی در کنوانسیون‌های متفاوتی عضویت دارد و نهایت این است که در برخی حق شرط گذاشته است، چرا که این کنوانسیون‌ها ابتدا و انتهای‌شان مشخص و مفاد آنها روشن است، از این رو ایران به سادگی توانسته است تصمیم بگیرد که آیا ورود به آن به سودش است یا نه؟ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای تصویب لوایح الحاق ایران به کنوانسیون‌ پالرمو و CFT سربالایی جدی وجود دارد و به این سادگی قابل تصویب نیست و در خوشبینانه‌ترین حالت، تعداد آرای موافقان و مخالفان نصف به نصف است و نکته مهم این است که برای تصویب، دوسوم رأی اعضای مجمع را نیاز دارد.

قدردانی سردار پاکپور از مردم شمال‌ غرب و جنوب شرق کشور

فرمانده نیروی زمینی سپاه در پی برگزاری جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب از مردم و نهادهای امنیتی و انتظامی در شمال غرب و جنوب شرق کشور قدردانی کرد. به گزارش مهر، سردار پاکپور گفت: خدای بزرگ را شاکرم در پرتو الطاف بیکران و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری و بصیرت و هوشمندی اقشار و آحاد مختلف مردم، جشن شگفتی‌ساز 40 سالگی انقلاب اسلامی و راهپیمایی تاریخ‌ساز و دشمن‌شکن ۲۲ بهمن بویژه در شمال غرب و جنوب شرق کشور با شکوه هر چه تمام‌تر در امنیت کامل و کم‌نظیر برگزار شد. فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: بی‌شک همت و تلاش مجاهدانه و هوشیارانه نیروهای امنیتی- اطلاعاتی و انتظامی در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و سیستان و بلوچستان در تامین امنیت همه‌جانبه و مثال‌زدنی این حماسه بزرگ، برگ زرین و پرافتخاری را در کارنامه تلاشگران این عرصه ثبت کرد. سردار پاکپور در پایان گفت: باید تأکید کرد مردم فهیم آذربایجان غربی، کردستان و سیستان و بلوچستان بزرگ‌ترین پشتوانه و سرمایه نیروی زمینی سپاه و سایر نیروهای امنیتی و انتظامی برای پایدارسازی امنیت و تداوم آرامش موجود در این مناطق به شمار می‌روند که جا دارد به طور ویژه از آنان نیز قدردانی کنیم.

***************************************

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات