وی با تأکید بر اینکه اهداف و ویژگیهای این رزمایش منحصر به فرد است افزود: پس از تغییرات عمدهای که در پی فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در ساختار یگانهای نزاجا ایجاد شد؛ این رزمایش به صورت تهاجمی و هدف محور برای نخستین بار در سطح نزاجا برگزار میشود.
امیر سرتیپ حیدری اذعان داشت: تمامی تاکتیکهای به کار گرفته شده در این رزمایش ترکیبی، بومی و خلاقانه است که متناسب با ساختارهای جدید نیروی زمینی ارتش هویت پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات و تسلیحات به کار گرفته شده در این رزمایش عمدتاً ساخت صنایع داخلی، متخصصان نیروی زمینی و صنعت دفاعی کشور است تصریح کرد: مهمترین هدف این رزمایش ارزیابی قدرت تحرک و تهاجم تیپها و لشکرهای واکنش سریع و متحرک هجومی نیروی زمینی ارتش است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ثبت رکورد در سرعت عمل و پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات از اهداف پیش بینی شده در این رزمایش است؛ همچنین در این رزمایش تاکتیکهای نوین و خلاقانه بومی به منظور افزایش توان نفوذ و تهاجم گسترده یگانهای واکنش سریع و متحرک هجومی، در سواحل دشمن اجرا میشود.
وی با اشاره به بهره گیری از نیروهای متخصص و چند منظوره که توانمندی اجرای عملیاتهای مختلف را در پوشش جغرافیایی مختلف اعم از دریا، خشکی، کوهستان و... دارند، تصریح کرد: در این رزمایش از نیروهای متخصص و چند منظوره جهت اجرای عملیات ترکیبی برای رسیدن به اهداف در نظر گرفته شده استفاده میشود.
امیر سرتیپ حیدری خاطرنشان کرد: عملیات متحرک هوایی، عملیات نفوذ در سطح و زیرسطح و حرکت به سوی اهداف دریایی دشمن از دیگر برنامههای این رزمایش است؛ بنابراین گزارش؛ این رزمایش با حضور و نظارت امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین نظارت فرماندهان و مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد ارتش برگزار میشود.