به بهانه هشتم مارس
انتخاب روز هشتم مارس به عنوان روز زن بخاطر مبارزۀ زنان کارگر فابریکه نساجی کتان در سال ۱۸۵۷ میلادی در شهر نیویورک آمریکا بر می گردد.شرایط کاری سخت و غیر انسانی با دستمزد کم کارگران زن در اوایل قرن بیستم که همراه با مردان در کشور های صنعتی وارد فابریکات و بازار کاری شده بودند آنان را مجبور به مبارزه علیه این بی عدالتی به شکل سازمان یافته نمود. در این روز کارگران نساجى زن در یک کارخانه بزرگ پوشاک براى اعتراض علیه شرایط بسیار سخت کارى و وضعیت اقتصادی شان دست به اعتصاب زدند. خاطره این اعتصاب براى کارگران فابریکۀ نساجى باقى ماند. نارضایتى عمومى ازاین شرایط براى زنان کارگر ادامه داشت. بعد از گذشت بیش از پنجاه سال، کاگران زن کارخانـۀ نساجی کتان در شهر نیویورک به منظور احیا خاطرۀ اعتصاب در این روز را که تبعیض،محرومیت وفشار کار و حقوق بسیار کم زنان را بیاد می آورد دست به اعتصاب زدند، صاحب این کارخانه به همراه نگهبانان بخاطر جلوگیری از همبستگی کارگران بخش های دیگر با اعتصاب گران و عدم سرایت آن به بخش های دیگر ، این زنان را در محل کارشان محبوس ساخت و بعدا به دلایل نامعلوم کارخانه آتش گرفت و فقط تعداد کمی از زنان توانستند از این حادثه نجات یابند و مابقی ۱۲۹ تن از زنان کارگر در این آتش سوختند.به همین دلیل روز هشتم مارس بطور سنتی بنام روز مبارزه زنان علیه بی عدالتی و فشار علیه زنان در خاطره ها باقی ماند. در سال هاى بعد در کشورهاى مختلف اروپایى و امریکا مبارزه زنان به شکل تظاهرات و اعتصاب کاری علیه فشار، تبعیض و استعمار کاری و همینطور برای داشتن حقوق برابر در اجتماع ادامه پیدا کرد.
در چند سال اخیر، برخی کشورهای غربی و در رأس آن آمریکا به ۸ مارس، ابعاد تازه ای داده اند وبا بهره گیری از جنگ ترکیبی و جنگ روایت ها علیه انقلاب اسلامی ایران، ترفند ها و دشمنی های زیادی را به شرح زیر بکارگرفته اند:
1- زیر سوال بردن حقوق زن و مرد
2- حمله به حجاب اسلامی
3 ـ اخلاق جنسی (ترویج، تشویق و ساده کردن روابط آزاد با جنس مخالف قبل از ازدواج، پرداختن به گرایش های مختلف جنسی و اصرار به به رسمیت شناختن این گرایش ها)
4- بهداشت جسمی و روانی زنان ( برای جذب مخاطب )
5ـ سیاسی (زنان زندانی، تهیه کیفر خواست، دامن زدن به نارضایتی اقشار مختلف)
6- خشونت علیه زنان (کودک همسری، تجاوز، آزار و اذیت)
7- اقدامات تبلیغی و معرفی زنان خواننده، رقاص، کتاب و ...
8- تحریف تاریخ و معرفی زنان موثر همفکر خود بعنوان الگو
9ـ پرداختن به امور خیریه ، تاسیس موسسات خیریه و کمک هدفمند در تبلیغ برنامه های خود
تهاجم دشمن در این موضوع مقطعی و فصلی نبوده ونیست بلکه دائمی و اوج حملات آن در هشتم مارس هرسال می باشد. راه مقابله با تهاجم دشمن علاوه بر نگاه تدافعی، لازم است آفندی نیز باشد و در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدبیر و برنامه ریزی شود.
ازجمله راهکار های پیشنهادی عبارت است از: