بنا بر این گزارش با وجود رد صلاحیت حسین سلاحورزی از سوی نهادهای امنیتی، وی کماکان در اتاق بازرگانی ایران به عنوان رئیس اتاق شناخته میشود و با همین پست در جلسات متعدد حضور مییابد.
اتاق بازرگانی ایران در 103 ارگان حاکمیتی نقش دارد بنابراین کاملا طبیعی است تا صلاحیت هیأت رئیسه اتاق بازرگانی توسط نهادهای امنیتی بررسی شود.
به عقیده کارشناسان با توجه به جایگاه پراهمیت اتاق بازرگانی در حوزه تجارت خارجی نباید اجازه داده شود تا حضور یک فرد رد صلاحیت شده در مقام ریاست اتاق، اتاق بازرگانی ایران را به محل منازعه تبدیل کند و در نهایت نیز دود این منازعات به چشم فعالان بخش خصوصی برود.
* دعوت سلاحورزی به جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید
پیش از این یکی از فعالان اقتصادی به فارس گفته بود: شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی شامل وزیر صمت، وزیر اقتصاد و وزیر جهاد کشاورزی بر اساس حکم قانون اتاق بازرگانی مصوب سال 1369 وظیفه عالی نظارت بر این تشکل بخش خصوصی را عهده دار است اما در اعلام ابطال آرای رئیس غیرقانونی عمل نکرده است.
وی ادامه داد: عباس علی آبادی نیز که به تازگی سکان وزارت صنعت، معدن و تجارت را در دست گرفته است، به عنوان رئیس شورا، وظیفه مهمی در شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی بر عهده دارد؛ با وجود افشای اسنادی مبنی بر رد صلاحیت «سلاح ورزی» و غیرقانونی بودن حضور وی در انتخابات و با وجود اینکه از وزیر صمت انتظار میرفت نسبت به این مسئله واکنشی داشته باشد، اما تاکنون اظهار نظری در این رابطه نداشته است؛ این در حالی است که هم وزارت اطلاعات و هم حراست وزارت صمت، در موضوع رد صلاحیت سلاحورزی موضع شفاف دارند.
به گفته این فعال اقتصادی، وزیر اقتصاد نیز که مانند وزیر صمت، یکی از اعضای شورای عالی نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی است و باید درباره برگزاری انتخابات غیرقانونی و همچنین عدم ابطال این انتخابات پاسخگو باشد، فقط اعلام کرده است که نظر دولت درباره انتخابات اتاق بازرگانی ایران همان نظر مراجع نظارتی است؛ ضرورت داشت خاندوزی در اینباره شفافسازی بیشتری میکرد.
در حال حاضر هنوز موضع وزارت صمت و خصوصا وزیر صمت در قبال این انتخابات غیرقانونی اتاق ایران و انتخاب غیرقانونی رئیس، مشخص نیست، به عنوان نمونه در دعوتنامهای که برای جلسه ماه جاری ستاد تسهیل و رفع مواند تولید وزارت صمت از سوی این وزارتخانه ارسال شده است، از رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی ایران برای حضور در این جلسه دعوت شده است، این در حالی است در که جلسه شورای عالی استاندارد دفتر ریاست جمهوری باز هم سلاحورزی را دعوت نکردند.
در نشست شورای عالی استاندارد که روز گذشته برگزار شد، سلاحورزی، رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی ایران حضور نداشت، در این جلسه همه اعضای قانونی شورای مذکور از جمله رئیس جمهور، رئیس سازمان ملی استاندارد، وزیر علوم، دادستان کل کشور، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر نفت، وزیر کار، وزیر صنعت و معدن و تجارت، رئیس سازمان بازرسی، دو نماینده مجلس حضور داشتند؛ رئیس اتاق بازرگانی ایران عضو شورای عالی استاندارد است اما به دلیل انتخاب غیرقانونی وی، سلاحورزی در این جلسه حضور نداشت.
از آنجا که انتخابات اتاق بازرگانی ایران به صورت غیرقانونی برگزار و رئیس بدین صورت انتخاب شده است، در نتیجه این فرد (سلاحورزی) در شوراها و نشستهای رسمی دولت قاعدتا نباید دعوت شود و قطعا این عدم دعوت رئیس اتاق ایران، میتواند آسیبهای غیرقابل جبرانی برای اتاق بازرگانی، تجار و بخش بازرگانی باشد بنابراین هیأت نظارت بر اتاق ایران باید به سرعت در اینباره چارهای بیندیشد.
منبع: فارس