علت اصلی حملات متجاوزانه شنبه شب جنگندههای آمریکایی و انگلیسی علیه یمن برخلاف دفعات قبل هدف قرار گرفتن کشتیهای عبوری از تنگه بابالمندب که مقصد آنها بنادر رژیم صهیونیستی است نبوده و این دور از حملات با حملات قبلی آمریکاییها و انگلیسیها به یمن تفاوت دارد. به نظر میرسد هدف اصلی از اجرای این تجاوز هوایی به یمن، ایجاد بازدارندگی برای رژیم صهیونیستی و شهرکهای اشغالی این رژیم است.
نیروهای مسلح یمن طی روزهای گذشته در دفاع از ملت مظلوم فلسطین حملات خود را علیه سرزمینهای اشغالی بشدت افزایش داده و عمق مناطق اشغالی را با شدت و دقت بیشتری هدف عملیاتهای موشکی و پهپادی خود قرار دادهاند؛ عملیاتهایی که طی هفته گذشته و هفته جاری چندین بار عمق سرزمینهای اشغالی بویژه یافای اشغالی را با دقت و قدرت بیشتری هدف قرار داده و در این حملات از موشکهای مافوق صوت «فلسطین ۲» استفاده شده است؛ حملاتی که ارتش رژیم صهیونیستی در روزهای پایانی هفته گذشته تلاش کرد با حمله به بنادر و نیروگاههای یمن به آن پاسخ دهد، اما طی همین حمله هوایی زمانبر و پرهزینه صهیونیستها نیز ۲ فروند موشک بالستیک «فلسطین ۲» به یافای اشغالی شلیک شد و یک فروند از آنها به صورت مستقیم به ساختمانی در شرق یافای اشغالی اصابت کرد؛ اقدامی که روز بعد از آن نیز ادامه داشت و یک فروند موشک بالستیک «فلسطین ۲» به سوی یافا در مرکز سرزمینهای اشغالی شلیک شد که آن موشک نیز به صورت مستقیم به هدف اصابت کرد.
هدف ارتش رژیم صهیونیستی از حمله هوایی پرهزینه به شهرهای بندری و نیروگاههای یمن ایجاد بازدارندگی در مقابل عملیاتهای نیروهای مسلح یمن بود، اما این حمله متجاوزانه در همان شب تهاجم شکست خورد و منجر به اعتراف صهیونیستها درباره شکست توانایی پدافندی ارتش اشغالگر شد. اقدام متجاوزانه ناگهانی آمریکا و انگلیس را نیز باید در همین راستا دانست. حمایت مستقیم غربیها از رژیم صهیونیستی در مقابل عملیاتهای یمن نشاندهنده شکست ارتش رژیم صهیونیستی در ایجاد بازدارندگی در مقابل ملت مقاوم یمن است و پاسخ یمنیها در لحظات ابتدایی تجاوزات آمریکا و انگلیس نیز نشان از شکست راهبرد غربیها مانند صهیونیستها در مقابل اراده یمن در حمایت از نوار غزه دارد.