صبح صادق >>  پاسدار >> گزارش
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۱  ، 
کد خبر : ۳۷۰۳۰۹
سردار سلامی

درهم شکستن داعش،خدمت ایران به جهان بود

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سوریه در این سال‌ها پناهگاه جریان‎های نهضتی و مقاومت اسلامی بود؛ گفت: ««حافظ اسد» تنها رئیس‌جمهور عربی بود که در دفاع مقدس کنار ایران ایستاد. اینها در مسئله نگاه ما به سوریه مهم هستند.»

سردار سرلشکر حسین سلامی در جمع تعدادی از فرماندهان و کارکنان سپاه خاطر نشان کرد: «چالش‎های اساسی غرب و متحدان آنها با جمهوری اسلامی ایران بر سر سه موضوع اساسی «سلب دامنه نفوذ معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه، تحدید و کاهش قدرت بازدارنده موشکی جمهوری اسلامی ایران و نابودی دانش و فناوری و توانمندی‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران» است. غربی‌ها نمی‌توانستند با ابزار‌های متعارف، سیطره معنوی نظام را حذف کنند؛ لذا به این متوسل شدند که بدلی شبیه به خود جمهوری اسلامی و انقلاب بسازند. تکفیری‌ها، در حقیقت مدل بازدارنده غربی‌ها در مقابل نفوذ معنوی جمهوری اسلامی ایران بودند. حدود ۳۰۰ هزار تکفیری را از اقصی نقاط عالم با استفاده از مرز‌های ضعیف، به درون سوریه و عراق جای دادند. اینها آمدند در حالی که شعارهای‎شان در کشتن و قتل عام شیعیان و انهدام همه بارگاه‌ها و مقابر و قبور ائمه اطهار (ع) و همه اولیا و انبیا الهی بود. شما دیدید در حجربن عدی، در شهدای صفین و در سامرا، در جا‌های مختلف، به هر مقبره‌ای که نمادی از هویت دینی مسلمانان و به خصوص شیعیان بود، حمله می‌کردند و آدم‌ها را می‌سوزاندند.» وی اضافه کرد: «مقابله با این جریان‌های خطرناک تکفیری خدمت بزرگی بود که نظام جمهوری اسلامی ایران به همه بشریت انجام داد. متناسب با شرایط آن موقع، اگر آن اقدامات نبود این اشرار با این آهنگ حمله‌ای که پیش گرفته بودند، همه بلاد اسلامی را تصرف می‎کردند. خب، اینجا دیگر جایی بود که ما مجبور بودیم در عراق و سوریه با حضور مستقیم نظامی و حضور مستشاری، همه ظرفیت‌های ممکن جهان اسلام را بسیج کرده و از شیوع این پدیده جلوگیری کنیم. در این زمینه، نیروی قدس سپاه این مسئولیت را با فرماندهی «سپهبد شهید پاسدار حاج قاسم سلیمانی» به عهده گرفت. اگر حاج قاسم نبود، همه آن ظرفیت‌هایی که آنجا بود، منفعل می‌شدند.»

 توقع بی‌جا از ایران
سردار سلامی با اشاره به حوادث اخیر تأکید کرد: «بعضی‌ها انتظار دارند ما به جای ارتش سوریه می‌رفتیم و می‌جنگیدیم. آیا این منطقی است که ما همه سپاه و بسیج را برای نبرد در کشور دیگری درگیر کنیم، در حالی که ارتش آن کشور تماشاچی ماجراست؟ از طرفی همه راه‌های انتقال ما را به سوریه بسته بودند. واقعاً شبانه‎روز نظام در تلاش بود که هرچه می‌تواند کمک کند. ما باید با واقعیت‌های سوریه زندگی کنیم. ما به واقعیت‎ها نگاه می‌کنیم و بر اساس حقایق عمل می‌کنیم. البته من این را با افتخار به همه شما عرض کنم، آخرین کسانی که خط (مقاومت در سوریه) را ترک کردند، بچه‌های سپاه بودند. آخرین فردی که این میدان را ترک کرد، یک پاسدار بود. راهبرد‌ها باید به اقتضای شرایط تغییر کنند. ما با سکون و ثبات در راهبرد‌ها نمی‌توانیم مسائل متعدد جهانی و منطقه‌ای را حل کنیم.»

منطق سیاسی قوی 
فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود گغت: «برخی در محافل سیاسی، روشنفکری و در میان عموم مردم دارند ترویج می‌کنند که نظام جمهوری اسلامی ایران بازوان منطقه‌ا‌ی خود را از دست داده است. نه، نظام بازوانش را از دست نداده است. ما برای نبرد با کفار بر اساس ظرفیت‌ها و استعداد‌های درونی خودمان داریم تصمیم می‌گیریم و عمل می‌کنیم. ما منطق سیاسی قوی برای جنگیدن و مشروعیت قوی برای دفاع داریم. یک ملت بزرگ داریم برای ایستادن. یک رهبر بزرگ داریم برای ارائه تدبیر و الهام بخشیدن. نیرو‌های مسلح قدرتمندی داریم.»
سردار سلامی تاکید کرد: «الان هم مسیر‌ها برای پشتیبانی جبهه مقاومت باز است. این نیست که همه مسیر‌ها منحصر به سوریه باشد. کما اینکه آنجا هم ممکن است کم کم دوباره شکل دیگری به خودش بگیرد.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات