صفحه نخست >>  عمومی >> نبض تحلیل
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹  ، 
کد خبر : ۳۷۲۷۳۳
نماینده ولی فقیه در سپاه

اصلی‌ترین جبهه نبرد کنونی، جبهه جنگ‌ شناختی است

حجت‌الاسلام عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،درنشست اجلاسیه مجمع اساتید و فرماندهان شبکه تربیتی صالحین بسیج با اشاره به تغییر تمرکز دشمن از جنگ سخت به جنگ شناختی، این نوع جنگ را اصلی‌ترین جبهه نبرد کنونی دانست.
به گزارش بصیرت؛  نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درنشست اجلاسیه مجمع اساتید و فرماندهان شبکه تربیتی صالحین بسیج در سخنانی با اشاره به جنگ ترکیبی و شناختی دشمن، هدف اصلی این جنگ را استحاله از درون و شکستن اراده و باورهای ملت ایران دانست؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی روحانیت انقلابی، بسیج و سپاه، بر لزوم مقابله با این توطئه و پیروزی در این عرصه تأکید کرد.
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با اشاره به تغییر تمرکز دشمن از جنگ سخت به جنگ شناختی، این نوع جنگ را اصلی‌ترین جبهه نبرد کنونی دانست و بر ضرورت مدیریت حوادث تحمیلی و غیرتحمیلی و عدم منفعل شدن در برابر آن‌ها تأکید کرد.
 وی آمادگی برای مواجهه با حوادث را ضروری دانست.
نماینده ولی فقیه در سپاه، هدف اصلی دشمن در جنگ ترکیبی را شکستن اراده و باورهای ملت ایران عنوان کرد و این امر را مقدم بر هر پیروزی دیگری دانست.
وی با اشاره به راهبرد دشمن برای استحاله از درون، محورهای عملیات دشمن را به ویژه در دو حوزه اقتصادی و فرهنگی مورد توجه قرار داد.
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با تأکید بر اهمیت جنگ اقتصادی، یادآور شد که نباید این جنگ، ما را از جنگ اصلی فکری و فرهنگی غافل کند.
وی با اشاره به تأثیر شاکله‌ها (شکل‌دهنده‌های اصلی) بر سبک زندگی انسان‌ها، تلاش دشمن برای مدیریت این شاکله‌ها را مورد توجه قرار داد.
نماینده ولی فقیه در سپاه، تصرف ذهن و قلب را دو محور اصلی عملیات دشمن در ساختن شاکله‌ها معرفی کرد و بر تأثیر دانش‌ها، گرایش‌ها و تعلقات در این زمینه تأکید کرد.
وی با اشاره به هم‌افزایی روحانیت انقلابی، بسیج و سپاه در صیانت از ذهن‌ها و هدایت و ارتقای آن‌ها، بر نقش مهم این هم‌افزایی در مقابله با دشمن تأکید کرد.
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با اشاره به قدرت رسانه‌ای دشمن در ایجاد جبهه عظیم، وسیع و نامتجانس، بر امکان پیروزی در این میدان با اتکا به اسلام ناب محمدی(ص) و بهره‌گیری از فرصت‌ها و امکانات موجود تأکید کرد.
وی در پایان سخنان خود، بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی برای مقابله با توطئه‌های دشمن تأکید کرد.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات