صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴  ، 
کد خبر : ۳۷۴۹۲۱
ذره‌بین قوه قضائیه برای تریبون‌های سیاه

"اگر مجبور شویم"؛ اژه‌ای شمشیر را از رو بست

حجت الاسلام محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در جلسه حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری برای تولید در استان همدان گفت: کسانی که با ایراد سخنان ناروا و ناصواب و انتشار شایعات، امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنند، قطعاً مورد برخورد قاطع و قانونی قرار خواهند گرفت، البته این شایسته نیست که ما برای بسیاری از افراد، پروندۀ قضائی تشکیل دهیم، اما چنانچه ناگزیر شویم این کار را خواهیم کرد.

به گزارش رسا، او تصریح می کند: ما زمانی ناگزیر به تشکیل پروندۀ قضائی برای افراد می‌شویم که آنان به مخدوش کردن امنیت روانی جامعه اصرار داشته باشند. در اینجا باید توجه داشت که برخورد ما قطعاً بدون تبعیض خواهد بود، نمی‌شود اگر فلان فرد، حرفی زد که ناامنی روانی در جامعه ایجاد کرد، بگوییم اشکال ندارد و چنانچه مشابه این حرف را دیگری زد، مطالبۀ تعقیب قضائی او را داشته باشیم، قانون برای همه یکسان است و بدون تبعیض در قبال همه اِعمال می‌شود.[۲]

*از قاطعیت حجت الاسلام اژه ای در اعلام برخورد با تمام مشوش کنندگان امنیت روانی جامعه که بگذریم اما یک نکته مهمتر نیز وجود دارد و آن اینکه قاضی القضات یکی از مهمترین بلایای موجود در جامعه ما را مورد اشاره قرار داده است.

بخش عمده ای از مشکلاتی که امروز در جامعه ما و در ابعاد مختلف احساس می شود؛ مشکلاتی ناشی از تشویش افکار عمومی، سیاه نمایی و ناامیدسازی است.

شرایط ایران در وجوه مختلف اقتصادی، سیاسی، امنیتی، حال و روز مردم و... هرگز به تاریکی آنچه که در بویژه در فضای مجازی گفته می شود، نیست!

ما امروز یک حکومت عقلانی با کشوری پیشرفته داریم که مشکلاتمان هم هرگز ویژه تر از مشکلات سایر کشورهای بزرگ جهان نیست. لکن می توان اذعان کرد که سطح سیاه نمایی ها و تخریب ها علیه افکار عمومی در ایران یک رویداد ویژه و یونیک است. البته از رذالت دشمنان خارجی این ملک و مملکت هرگز چنین طراحی های گسترده ای جای تعجب ندارد اما به هر حال جای عملیات های پدافندی در عرصه روانی و برخورد با سیاه نمایان و ناامیدسازها و دروغ پردازها عملا خالیست.

پر بیراه نیست که بگوییم امروز عده ای برای کتمان دستاوردهای کشور و حال خوب مردم ایران حتی با هم مسابقه گذاشته اند و بدتر اینکه حاضرند واضح ترین مقولات را هم کتمان کنند.

این مسئله اگرچه نیاز به ریشه یابی و تدقیق دارد اما این ریشه یابی رافع لزوم برخورد قضایی و امنیتی با این "تریبون های سیاه" نیست.

جالب است که مخاطبان محترم درباره اهمیت مسئله بدانند حتی علم اقتصاد نیز تأثیر مقولات روانی بر اقتصاد را به رسمیت می شناسد.

بدین قرار پر واضح است که ما در یک جنگ تمام عیار با سیاه نمایان و ناامیدسازان قرار داریم. جنگی که البته جبهه خودی آن به هر دلیلی خلوت است و افراد چندانی امروز در جامعه ما نیستند که مسلح به دانسته های مستند پیرامون پیشرفت های کشور و بی بنیادی حرف های دشمن در جبهه مقابله و مقاتله حاضر باشند.

از نمونه های این قضیه می توان به بی اطلاعی جامعه از تبدیل شدن ایران به یک کشور هژمون اشاره کرد. نمونه دیگر ارتباط امنیت و تسلیحات پیشرفته یک کشور با اقتصاد است. به این معنی که امنیت و تسلیحات ایران نشان می دهد اقتصاد ایران علیرغم مشکلاتش اما یک اقتصاد قوی و ثروتمند است. مسئله دیگر مثبتات ایران بویژه در مسائل اقتصادی است که بعضا حتی در بین کشورهای جهان نیز بی همتاست. (از قبیل مالیات و نان و سوخت ارزان) اما جامعه اطلاعات مقایسه ای در این زمینه ندارد.

با توضیحات بالا مشخص می شود که چرا اژه ای به مهمترین مشکل امروز ایران اشاره کرده است و چرا این عزم رئیس قوه قضائیه نیاز به حمایتی همه جانبه دارد.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات