صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳  ، 
کد خبر : ۳۷۶۱۱۸

سردار سلیمانی: هدف بسیج تربیت جوانان و کمک به نقش‌آفرینی آنهاست

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به این که اولویت دادن به دانش‌آموزان، دانشجویان و فرهنگیان از اهداف اصلی تربیتی بسیج است، گفت: برنامه‌های گسترده‌ای در بسیج با توجه ویژه به تربیت نسل جوان و نقش‌آفرینی آنان در جامعه برگزار می‌شود.

سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در اختتامیه هشتمین اجلاسیه اساتید و فرماندهان شبکه تربیتی صالحین بسیج کشور بر اهمیت تربیت در بسیج و نقش‌آفرینی جوانان تأکید و اظهار کرد: تربیت حین نقش‌آفرینی باید به عنوان یک راهبرد مورد توجه قرار گیرد و برای آن نظریه‌پردازی و روش‌های جدیدی پیدا کنیم.

سردار سلیمانی با اشاره به نشست‌های اخیر در آبادان و مشهد مقدس، بیان کرد: کارگروه‌هایی برای بررسی موضوع تربیت و نقش‌آفرینی جوانان تشکیل شده است. در این جلسات، فرماندهان و مسئولان معاونت‌ها در استان‌ها به مشورت پرداخته و به جمع‌بندی‌هایی دست یافتیم که مبنای کار ما خواهد بود.وی با بیان اینکه در گذشته با وقفه‌ای در نظریه‌پردازی برای تربیت مواجه بودیم، گفت: امروز اولویت دادن به دانش‌آموزان، دانشجویان و فرهنگیان از جمله اهداف ماست.سردار سلیمانی از پاتوق‌های دخترانه ریحانه در یزد به عنوان یک الگوی موفق در استان‌ها اشاره کرد و تصریح کرد: این برنامه‌ها نشان‌دهنده توجه ما به تربیت نسل جوان و نقش‌آفرینی آنان در جامعه است.وی ضمن دعوت از علمای دین برای حمایت و راهبری فعالیت‌های بسیج در شهرستان‌ها و استان‌ها، تأکید کرد: امیدواریم با همکاری همه جانبه، بتوانیم نسل جوان را در مسیر تربیت صحیح هدایت کنیم.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات