وبسایت صهیونیستی «Jewish Chronicle» خبر داد: «ایمان پهلوی، دختر رضا پهلوی، با «بردلی شرمن» تاجر یهودی و از اعضای جامعه صهیونیستهای آمریکا ازدواج کرده است.»
این رسانه عبریزبان در ادامه نوشت: «ازدواج این دو ماه گذشته در دفتر ثبت ازدواج منهتن نیویورک ثبت شده و مراسم رسمی آن نیز روز یکشنبه در تالاری مجلل در پاریس برگزار شده است.»
این وب سایت درباره داماد گزارش داد: «بردلی شرمن یکی از مدیران یک شرکت فعال در حوزه توزیع پرندههای بدون سرنشین (پهپاد) است و در محافل اقتصادی یهودیان آمریکا فردی شناختهشده به شمار میرود.»
همچنین با اشاره به سوابق سیاسی رضا پهلوی نوشت: «وی در سال ۲۰۲۳ با سفر به اسرائیل، با بنیامین نتانیاهو دیدار کرد و در اجلاس سالانه شورای اسرائیلی آمریکا نیز سخنرانی داشت.»
این رسانه صهیونیستی در پایان گرفت: «پیوند خانوادگی اخیر، نشانهای از عمق روابط خاندان پهلوی با اسرائیل است؛ روابطی که حالا از سیاست و اقتصاد، وارد مناسبات خانوادگی شده است و خشم افکار عمومی در ایران را برانگیخته است.»