صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶  ، 
کد خبر : ۳۷۷۴۲۳

سید احمد خاتمی: جمهوری اسلامی دشمن را پشیمان خواهد کرد

آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران گفت: جنگ ما هم در حقیقت در راستای پاسداری از غدیر است و ان‌شاءالله به یاری خداوند نظام جمهوری اسلامی دشمن را پشیمان خواهد کرد.
آیت‌الله احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران اظهار کرد: اگرچه داغداریم در شهادت این عزیزان خدمتگزار، اما عید غدیر فراموش شدنی نیست. عرض ادب به مولا علی هم خواهیم داشت ولی فریاد همه اجتماعات غدیری‌مان هیهات منّ‌الذله است و فریاد انتقام شما خوبان، شعار تجمعات عیدی شما است.وی بیان کرد: این جنگ ما هم در حقیقت در راستای پاسداری از غدیر است و ان‌شاءالله به یاری خداوند نظام جمهوری اسلامی دشمن را پشیمان خواهد کرد. از نگاه قرآن جنگ، امتحان است.آیت الله خاتمی گفت: همان کسانی که با پیامبر اکرم درگیر شدند، امروز درگیر با نظام اسلامی هستند و راه همان راه پیغمبر اکرم و امیرالمومنین یعنی مقاومت است.وی ادامه داد: در امتحان دو گروه هستند، یک گروه کسانی هستند که ننگین‌ترین امتحان را می‌دهند و ستون پنجم دشمن یعنی منافقین هستند که مردم را می‌ترسانند و در روحیه‌ها تزلزل ایجاد می‌کنند و در میدان جنگ وارد نمی‌شوند که این به معنای امتحان ننگین است.خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: اما گروه دوم که انشاالله ما از این گروه دوم باشیم، مؤمنان هستند و پای دین می‌ایستند. بعضی‌ها با شهادت به دیدار خدا رفتند، صادقانه‌ترین برخورد را داشتند و بعضی‌ها منتظرند.آیت الله خاتمی گفت: آیه ۲۷ سوره احزاب مربوط به جنگ خندق است که حدود شش بار کلمه صداقت در آن آمده است. کلمه صداقت یعنی در جنگ همه چیز روشن می‌شود. ما صادق در ایمانیم و با روح این شهیدانی که دیشب به دیدار خدا رفتند، تا آخرین نفس و تا آخرین نفر و تا آخرین قطره خون در راهی که این‌ها رفتند، ایستاده‌ایم.
 
وی اظهار کرد: انشاالله ملت بزرگ ما آنچنان که در آزمون‌های قبل سرافراز شد، در این آزمون هم سرافراز خواهد شد.خطیب نماز جمعه تهران در خطبه دوم نماز جمعه اظهار کرد: ۲۶ خرداد سالگرد میلاد فرخنده امام کاظم (ع) است که این روز را گرامی می‌داریم. امام کاظم در آغاز سلطه ظالمانه بن العباس پرچم امامت را به دست گرفت و آن را در اهتزاز نگه داشت.آیت الله خاتمی افزود: سالروز شهادت مجاهدان دلیر اسلام محمد بخارایی، حاج صادق امانی، رضا صفارهرندی، مرتضی نیک نژاد؛ عاملان اعدام حسن علی منصور نخست وزیر شاه را گرامی می‌داریم.خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: یاد بزرگ شهید مدافع ولایت، میثم تمار را که در ۲۳ ذیحجه سال ۶۰ به دست ابن زیاد به شهادت رسید، گرامی می‌داریم.آیت الله خاتمی در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی، اظهار کرد: در این حمله، مراکز نظامی و مراکز غیرنظامی را زدند، زنان و اطفال را کشتند. رژیمی که سر تا پا جنایت است و همان که در غزه انجام می‌دهد، در ایران اسلامی انجام داد و یک روحانی با چهار فرزندش در این ماجرا به شهادت رسید.وی ضمن ابراز تأسف از شهادت تعدادی از فرماندهان رشید نظامی کشورمان، گفت: سردار سلامی، سردار رشید، سردار باقری و دانشمندان ناب هسته‌ای کشورمان در این حمله به شهادت رسیدند.آیت الله خاتمی اظهار کرد: موضع گیری بسیار خوبی رهبر انقلاب داشتند که در پیامشان سه محور اساسی داشتند؛ محور اول، رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازی سخت باشد، دست قدرتمند نیروهای جمهوری اسلامی او را رها نخواهند کرد.
 
وی تاکید کرد: آنچه آقا فرمودند هم مبنای قرآنی و هم مبنای قانونی دارد. مبنای قرآنی آن در آیه ۱۹۴ سوره بقره آمده است که مطابق با آن باید گفت که دشمن مراکز نظامی ما را زده است و نیروهای مسلح باید آن‌ها را بیچاره کنند، مراکز نظامی و مراکز امنیتی آن‌ها را بزنند و روزشان را تبدیل به شب سیاه کنند و خواهند کرد.خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: از سوی دیگر، طبق ماده ۵۸ منشور ملل متحد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا و به شیوه‌هایی که خود تشخیص می‌دهند، در دفاع از ایران درنگ نخواهند کرد و به حمدالله از دیشب و امروز انتقام آغاز شده و تاکنون ۱۰۰ پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب شده است.آیت الله خاتمی بیان کرد: در حملات دشمن تنی چند از فرماندهان و دانشمندان به شهادت رسیدند که جانشینان و همکاران آنان بی‌درنگ وظایف خود را پی خواهند گرفت. همه این‌ها جانشین دارند. جانشینان این عزیزان، رژیم صهیونیستی را می‌کوبند. قصه، قصه بزن در رو نیست.وی بیان کرد: شهید سلامی رفت، شهید رشید رفت و شهید باقری رفت. همراهانشان هستند و به یاری خدا راهشان را ادامه می‌دهند.خاتمی در ادامه، گفت: رهبر انقلاب در پیام امروز فرمودند که اسرائیل با این جنایت برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد. آن ۲۵ سالی که آقا گفت دیگر خبر از رژیم صهیونیستی نیست، با دست خودش کاری می‌کند که تعجیل شود.آیت الله خاتمی اظهار کرد: یک روزی می‌شود که در همین خطبه بیایم و بگویم که ایها الناس! رژیم صهیونیستی منحل شد. این روز، روز دور و دیری نیست.
 
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: بازوهای پرتوان ملت و نیروهای مسلح به فضل خداوند محکم پایگاه‌های نظامی و امنیتی شأن را بکوبند و انتقام بزرگ مردانی را که به شهادت رسیدند، بگیرند که ان شاءالله خواهند گرفت. نیروهای مسلح اسلام و قرآن باید این دشمنان اسلام و قرآن را بکوبند.وی ادامه داد: اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران نمی‌تواند بدون هماهنگی و مجوز آمریکا صورت گرفته باشد. آمریکا از سگ هار پروریده خودش استفاده کرده است. در این صورت، دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم، مسئول آثار و تبعات خطرناک این ماجراجویی است.آیت الله خاتمی متذکر شد: سفیر آمریکا دیروز در رژیم صهیونیستی گفت بدون چراغ سبز آمریکا، اسرائیل کاری نمی‌تواند بکند. دو نفر از سناتورهای آمریکایی به صراحت دیروز گفتند که داستان شروع شده است، برای اسرائیل دعا کنید. ما هم دعا می‌کنیم که پروردگارا هرچه زودتر به عزت و قدرتت، این رژیم جعلی، طفل‌کش و بی پناه کش را نابود بفرما.خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: آمریکا بی‌تردید در این حمله دست داشته و آمریکا بداند که تمام پایگاه‌های آمریکا در منطقه در تیررس نیروهای مسلح ماست.وی یادآور شد: در سال ۶۰، طی دو ماه ۷ تیر رئیس قوه قضائیه را از دست دادیم و ۸ شهریور رئیس جمهور و نخست وزیر و برخی از وزرا و مسئولین را از دست دادیم و داغ خیلی سنگین بود، اما آب از آب تکان نخورد و کشور راه پیشرفت خود را ادامه داد. رمزش این است که کانون اقتدار ایران بر یک نقطه متمرکز نیست. نقطه اتکا این نظام، مردم هستند و گرچه ما برجستگانی را از دست دادیم، ولی خدای آن روز خدای امروز هم هست. خدا تاکنون یار نظام بوده و از این پس هم یار نظام اسلامی خواهد بود.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات