بین الملل >>  بین الملل >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸  ، 
کد خبر : ۳۷۹۶۸۶

هند، بی‌اعتنا به تهدید نفتیِ ترامپ

خبرگزاری رویترز به مقل از منابعی در دولت هند گزارش داد که علیرغم تهدیدهای آمریکا، دهلی‌نو قصد ندارد واردات نفت از روسیه را متوقف کند.
دو منبع دولتی هند به خبرگزاری رویترز گفتند که هند علی‌رغم تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر اعمال جریمه، به خرید نفت از روسیه ادامه خواهد داد. ترامپ در کنار تعرفه ۲۵ درصدی تازه بر صادرات هند به آمریکا، ماه گذشته در پستی در پلتفرم «تروث سوشال» اشاره کرده بود که هند به دلیل خرید تسلیحات و نفت از روسیه با جریمه‌های بیشتری روبرو خواهد شد. او روز جمعه به خبرنگاران گفت شنیده است که هند دیگر نفت از روسیه نمی‌خرد.اما منابع مطلع هندی می‌گویند که هیچ تغییری در سیاست نفتی هند در حال حاضر در کار نیست.یکی از منابع گفت: «این‌ها قراردادهای بلندمدت نفتی هستند. به‌سادگی نمی‌توان یک‌شبه خرید را متوقف کرد.»منبع دیگری در توجیه ادامه واردات نفت روسیه توسط هند گفت واردات نفت روسیه باعث شده از جهش جهانی قیمت نفت جلوگیری شود، چرا که این قیمت‌ها با وجود تحریم‌های غرب علیه بخش نفتی روسیه همچنان پایین مانده‌اند.برخلاف نفت ایران و ونزوئلا، نفت خام روسیه تحت تحریم‌های مستقیم قرار ندارد، و هند آن را با قیمتی پایین‌تر از سقف قیمتی تعیین‌شده توسط اتحادیه اروپا خریداری می‌کند.روزنامه نیویورک‌تایمز نیز روز شنبه به نقل از دو مقام ارشد هندی نوشته بود که هیچ تغییری در سیاست دولت هند ایجاد نشده است.مقامات رسمی دولت هند به درخواست رویترز برای اظهارنظر درباره قصدشان برای خرید نفت پاسخی ندادند.
 
با این حال، «راندهیر جایسوال»، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، روز جمعه در یک نشست خبری گفت که هند «شراکتی باثبات و آزموده‌شده با روسیه» دارد.او افزود: «در خصوص نیازهای تأمین انرژی‌مان... ما به آنچه در بازارها موجود است، آنچه عرضه شده، و شرایط جهانی نگاه می‌کنیم.»ترامپ، که از زمان بازگشت به قدرت پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین را از اولویت‌های دولتش اعلام کرده، در هفته‌های اخیر بارها از «ولادیمیر پوتین» ابراز نارضایتی کرده است.او تهدید کرده که بر واردات از کشورهایی که از روسیه نفت می‌خرند، تعرفه ۱۰۰ درصدی اعمال خواهد کرد، مگر آن‌که مسکو با توافق صلحی مهم با اوکراین موافقت کند.روسیه بزرگ‌ترین تأمین‌کننده نفت هند است؛ کشوری که سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان به‌شمار می‌رود و ۳۵ درصد از کل واردات نفت خود را از روسیه تأمین می‌کند.
 
طبق داده‌هایی که منابع به رویترز داده‌اند، هند در نیمه اول سال جاری روزانه حدود ۱.۷۵ میلیون بشکه نفت از روسیه وارد کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱ درصد افزایش داشته است.اما اگرچه دولت هند ممکن است از تهدیدهای ترامپ تأثیر نپذیرد، رویترز مدعی شده که پالایشگاه‌های دولتی هند از ماه جولای خرید نفت روسیه را متوقف کرده‌اند؛ زیرا تخفیف‌های قیمتی روسیه به پایین‌ترین حد از سال ۲۰۲۲ (آغاز تحریم‌ها) رسیده است، آن‌هم در شرایطی که صادرات روسیه کاهش یافته و تقاضا همچنان بالاست.
برچسب ها: هند ، دونالد ترامپ ، بصیرت
نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات