بین الملل >>  آمریکاواروپا >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱  ، 
کد خبر : ۳۸۶۶۳۰

دلسی رودریگز: به رابطه با ایران ادامه خواهیم داد

دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا گفت که این کشور حق رابطه با تمامی کشورها از جمله ایران، چین و روسیه را خواهد داشت.

دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در سخنانی گفت که این کشور همچنان بر حق حاکمیت و استقلال خود تأکید دارد.

معاون مادورو که پس از ربایش وی توسط ارتش آمریکا، زمام امور را به دست گرفته است گفت: ««ونزوئلا این حق را دارد تا با کشورهایی، چون چین، روسیه و ایران رابطه داشته باشد».

او تأکید کرد: «ونزوئلا حق دارد با تمامی کشور‌های جهان از جمله ایالات متحده آمریکا ارتباط برقرار کند؛ ما بر استقلال ونزوئلا و حاکمیت خود تأکید داریم».

رودریگز پیش از این در تاریخ هشتم ژانویه در رد ادعای کاخ سفید مبنی بر اینکه دونالد ترامپ ونزوئلا را اداره خواهد کرد، گفته بود: «دولت ونزوئلا اکنون بر کشور حکومت می‌کند، هیچ شخص دیگری این کار را انجام نمی‌دهد».

او تأکید کرد: «دولت من، دولت قانون اساسی و ناشی از قدرت تثبیت شده مردم ونزوئلا است. ما مطابق مأموریتی که نیکلاس مادورو بر عهده ما گذاشته است پیش خواهیم رفت».

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات