صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶  ، 
کد خبر : ۳۹۲۰۶۳

امام و امت استکبار ستیز

قبل از وقوع حادثه جانسوز و جگرسوز ترور امام شهید، خود آن عبد صالح خدا از این معجزه الهی سخن گفته بودند و بدون لکنت در کلام و ابهام در مفاهیم، تصریح داشتند که اگر روزی حادثه‌ای برای کشور پیش آید، خداوند این مردم را مبعوث می‌کند و مردم به صحنه می‌آیند و کار را تمام می‌کنند!
پایگاه بصیرت / یدالله جوانی

پدیده مبعوث شدن مردم ایران بعد از به شهادت رسیدن رهبر حکیم انقلاب اسلامی در نهم اسفندماه در جریان جنگ تحمیلی سوم، از جمله پدیده‌هایی است که جز معجزه، دلیل دیگری برای آن نمی‌توان ارائه کرد.

البته قبل از وقوع حادثه جانسوز و جگرسوز ترور امام شهید، خود آن عبد صالح خدا از این معجزه الهی سخن گفته بودند و بدون لکنت در کلام و ابهام در مفاهیم، تصریح داشتند که اگر روزی حادثه‌ای برای کشور پیش آید، خداوند این مردم را مبعوث می‌کند و مردم به صحنه می‌آیند و کار را تمام می‌کنند!

حال این اتفاق رخ داده و مردم مبعوث شده، بیش از سه ماه است که شب‌ها در خیابان با "وحدت کلمه"، در همان مسیری که برایش مبعوث شده‌اند حرکت می‌کنند.

مسیر مردم مبعوث شده، همان فلسفه بعثت است. خداوند در قرآن در چندین آیه به بعثت اشاره دارند و از آن جمله است که می‌فرماید: "لقد بعثنا فی کل امه رسولا ان اعبدوا الله و اجتنبوا الطاغوت"

طبق این آیه، فلسفه بعثت همه انبیا در دو کلمه خلاصه می‌شود؛ بندگی و اطاعت خداوند و ایستادگی در برابر طاغوت.

واقعیت امر آن است که حمله نظامی مستقیم آمریکا به ایران، آن هم بعد از ۴۷ سال توطئه و فشار، برای باز داشتن ملت ایران از حرکت در مسیری بود که امام کبیر پیش روی این ملت قرار داده بود.

حضرت امام خمینی "قدس الله نفسه الزکیه" با قیام‌لله، ملت ایران را با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار جمهوری اسلامی، در مسیر عزت، خودباوری، استقلال، آزادی و پیشرفت و در واقع در مسیر عبودیت و بندگی خداوند متعال از یک سوی و در مسیر استکبارستیزی از سوی دیگر قرار داد.

امام کبیر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین انقلاب دینی با ماهیت اسلامی بعد از ظهور اسلام، مردم ایران را برتر از مردم حجاز در عهد رسول خدا و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین علیه‌السلام معرفی کردند.

وفاداری مردم ایران به امامین انقلاب اسلامی و آرمان‌های این انقلاب طی ۴۷ سال، آن هم با وجود فشار‌ها و توطئه‌های رنگارنگ جبهه استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی، این برتر بودن مردم ایران را به اثبات رساند.

حال که در جنگ رمضان، دشمن، امام این امت را به شهادت رساند تا این امت را بی‌امام گرداند، شایستگی‌ها و قابلیت‌های این امت زمینه‌ساز یک بعثت عمومی در جامعه ایران شد.

در نیمه خردادی قرار داریم که متعلق به امام کبیر است. امامی که ملت بزرگ ایران را در مسیر عبودیت و استکبارستیزی به حرکت در آورد. از اصلی‌ترین شاخص‌های خط امام کبیر که در مکتب و سیره نظری و عملی و حکمرانی امام شهید هم استمرار یافت؛ مبارزه با آمریکا به عنوان محور جبهه استکبار جهانی است. آمریکا و رهبران سیاسی‌اش، همان فرعون‌های زمانه ما هستند. فرعون‌هایی که تصور خود خداپنداری داشته، به دنبال به بردگی و بندگی کشاندن همه مردم در سراسر جهان می‌باشند.

ترامپ متوهم به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، از جایگاه همین تفرعن و خود خداپنداری با صراحت هدف از جنگ با ایران را به تسلیم واداشتن یک ملت با پیشینه تمدنی چندین هزار ساله و یک ملت موحد و مومن و استکبارستیز اعلام کرد.

ترامپ تصور می‌کرد با به شهادت رساندن رهبر این مردم به هدف راهبردی‌اش از جنگ که همانا تسلیم شدن ایران است؛ دست خواهد یافت. اما او غافل از این بود که ملت امام حسینی ایران، خدایی دارد که او را رها نمی‌کند و تنها نمی‌گذارد.

بار‌ها امام شهید به هنگام تهدید‌های آمریکا به امت خویش امید می‌دادند و می‌فرمودند؛ دست خداوند متعال بالای سر این انقلاب و ملت ایران قرار دارد. در مواردی هم با صراحت از وعده‌های نصرت الهی برای این مردم و کشور که در معرض خطر و تهدید‌های دشمنی کینه‌توز، چون آمریکا قرار دارد سخن گفته، این آیه خداوند را که موسی در شرایط خطر قطعی برای خود و یارانش بر زبان جاری ساخت را تلاوت می‌فرمودند: "ان معی ربی سیهدین"

آری دشمن امام و پیشوای این مردم را به شهادت رساند تا به تصور خود یک ملت را فرو ریزد و زمینه‌های تسلیم شدنش را فراهم سازد؛ اما خدواند این ملت را مبعوث کرد تا با قوت هر چه بیشتر، راه امام کبیر و امام شهید را ادامه دهد و لحظه‌ای از این مسیر نورانی فاصله نگیرد؛ و اینک با حضور در صحنه مردم مبعوث شده، رهبر سوم انقلاب اسلامی طبق قاعده "صالح بعد صالح"، مشخص گردید. رهبری از جنس امامین انقلاب اسلامی که تضمین کننده تداوم راه انقلاب است. همان راهی که جوهره اصلی آن بر گرفته از فلسفه بعثت، یعنی اطاعت خدا و استکبارستیزی می‌باشد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات