فرهنگی >>  فرهنگی >> تیتر یک فرهنگی
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵  ، 
شناسه خبر : ۳۶۸۸۸۸
اگر چه برنامه‌های مختلفی برای رشد جمعیت و تشویق به فرزندآوری در حال انجام است ولی متاسفانه در نقطه مقابل، میزان سقط جنین همچنان بالاست؛ موضوعی که دیروز در نخستین جشنواره ملی الگوی کنشگری اجتماعی بسیج به آن اشاره شد.

اگر چه برنامه‌های مختلفی برای رشد جمعیت و تشویق به فرزندآوری در حال انجام است ولی متاسفانه در نقطه مقابل، میزان سقط جنین همچنان بالاست؛ موضوعی که دیروز در نخستین جشنواره ملی الگوی کنشگری اجتماعی بسیج به آن اشاره شد. این جشنواره با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سیدمحمدبطحایی رئیس سازمان اجتماعی، سردار قربان‌محمد ولی‌زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، محمد سراج عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و همچنین کنشگران اجتماعی در مجتمع فرهنگی ۵ آذر آغاز شد. سردار محمدقربان ولی‌زاده، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) با تبریک هفته بسیج گفت: به واسطه موضوعات اجتماعی کار‌های بسیار بزرگی در امر به معروف و قرارگاه‌های عفاف و حجاب و طرح حیات طیبه و مطالبه‌گری و ضابطان رخ داده است. 

ولی‌زاده تصریح کرد: تقریبا ۷۵ محله کرامت و کم‌برخوردار را در شهرستان‌های استان تهران احصا کرده‌ایم. در این محله‌ها، مسؤولان شهرستان از فرماندار، دادستان، نیرو‌های امنیتی، شهردار، بخشدار و تمام ادارات خدمات‌رسان و کمیته بهزیستی حضور می‌یابند. مدیران محله موضوعات و مسائل را مطرح می‌کنند و تک‌تک مسؤولان شهرستان برای رفع این معضلات راه‌حل پیشنهاد داده و تصمیم‌گیری می‌شود. فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا گفت: در عرصه جوانی جمعیت شهرستان‌های ما جزو پرجمعیت‌های کشور هستند، اما متاسفانه در قرارگاه جوانی جمعیت نیاز به تلاش زیادی داریم و باید موانع با تلاش دستگاه‌ها حل شوند. وی از برخورد دستگاه‌های امنیتی با طرح سقط جنین خبر داد و گفت: در طرح نفس مجموعه‌های امنیتی تلاش کرده‌اند، همچنین اماکن و مراکز سقط جنین غیرقانونی شناسایی و با آنها برخورد شده است. در ادامه مسلم هاشمی فرزند شهید هاشمی، از مدیران محله کرامت در شهرستان ملارد در جایگاه قرار گرفت و به تجربه‌های خود در این سال‌ها پرداخت. وی با اشاره به ساماندهی خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰۰ جلسه با موضوعات آموزشی، اجتماعی و آموزشی برای این خانواده‌ها برگزار می‌شود. هاشمی خاطرنشان کرد: کلید طلایی حل مشکلات ما در کشور تفکر و فرهنگ بسیجی است. همچنین دیوبندی، مسؤول فنی مراکز مشاوره خانواده مهر به جزئیات اقدامات انجام‌شده در این مراکز پرداخت. وی با اشاره به ۲۳۰ مرکزی که تاکنون در حال خدمات‌رسانی هستند، ابراز امیدواری کرد تا سال ۱۴۰۵، این مراکز مشاوره به ۵۲۲ مرکز برسد. دیوبندی در ادامه خاطرنشان کرد: در این مراکز مشاوره که به مشاوره پیش از ازدواج، زوج درمانی، مشاوره‌های کودک و نوجوان، مشاوره تحصیلی، اعتیاد و اختلالات روانی و... اختصاص دارد، بیش از ۱۰۳ نیروی متخصص، متعهد و امین خدمات‌رسانی می‌کنند. مسؤول فنی مرکز مشاوره خانواده مهر ادامه داد: تاکنون ۴۷ هزار واسط امر خیر در امر ازدواج و ۴۰ هزار نفر به عنوان حکمیت در موضوع طلاق مشغول به فعالیت هستند.