روزنامه کیهان **
اعتراض 2 منتخب مردم به مصادرهگرایی مدعیان اصلاحطلبی
دو منتخب مردم در استان فارس به مصادره خود از سوی مدعیان اصلاحطلبی اعتراض و اعلام برائت کردند.
سیدعلاءالدین خادم از حوزه انتخابیه سپیدان و بیضا با انتشار بیانیهای اعتراضی نوشت: با نهایت خضوع و خشوع خداوند بزرگ را شکرگزارم که الطاف کریمانه خود را در لبیک به ندای رهبری، مشمول حال مردم شریف و شهیدپرور شهرستان سپیدان نمود تا بتوانند در هفتم اسفند حماسه ارزشمندی را در تاریخ خویش ثبت نمایند. اینجانب مراتب تقدیر و سپاس خود را نثار این مردم بزرگ اعم از خانواده معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران، و همه اقشار مختلف شهری و روستایی که پیوند عمیقی در صداقت و راستی دارند، مینمایم.
براساس تعهدی که نسبت به ارزشهای انقلاب اسلامی و راه امام(ره) و حفاظت از قانون اساسی و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری دارم نیت خدمت خالصانه به مردم عزیز را سر لوحه کار خود قرار دادهام و از ابتدای ورود به عرصه انتخابات فعالیت خود را بصورت مستقل آغاز نموده و در این راه از یاری خداوند متعال و حمایت اهل بیت علیهم السلام و همت و کفایت مردم بزرگوار بهرهمند بودهام و وامدار هیچکس یا گروه سیاسی نیستم و بار دیگر اعلام میدارم که قدردان محبت و شایستگیهای شما مردم عزیز خواهم بود. امید است بتوانم گوشهای از مشکلات شهرستان را در حد توان مرتفع نموده و رضایت حضرت حق و مردم شهرستان را فراهم سازم.
همچنین دکترمحمدجواد جمالی نماینده منتخب مردم شهرستان فسا در بیانیهای تصریح کرد: با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و درود بر روح مطهر امام و شهدای گرانمایه اسلام اینجانب دکتر محمدجواد جمالی نماینده منتخب شهرستان فسا در مجلس دهم سرباز و پیرو ولایت مقام معظم رهبری و معتقد به تفکر اصولگرایی هستم متاسفانه در حرکتی غیراخلاقی نام بنده را در لیستهای مختلفی قرار دادند بنده صراحتا اعلام کرده و میکنم عضو هیچ گروه و حزب نبوده و نیستم و تفکری بجز تفکر اصولگرایی ندارم.
ابهامات صرافی یک مقام دولتی
روزنامه رسالت از حسین فریدون خواست درباره ابهامات مربوط به اداره یک صرافی و حضور همزمان در دولت توضیح دهد.
این روزنامه نوشت: آقای حسین فریدون در ترکیب هیئت مدیره یک صرافی حضور دارد. پرسش این است آیا این آقا همان بزرگواری است که اکنون دستیار ویژه رئیس جمهور است؟ اگر هست چطور میشود یک صراف، کارمند دولت یا مدیر یا یک مقام دولتی باشد؟ پس تکلیف قانون منع تصدی دو شغل چه میشود؟ اجرای قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات ارز و سکه و طلا چه میشود؟ قانون منع دریافت از دو صندوق چه میشود. بالاخره ارزهایی که صرافیها دارند اگر نگویم تماماً حداقل بخشی از آنها از صندوق بانکهای دولتی به صورت مستقیم و از صندوق بانک مرکزی به صورت مستقیم و غیرمستقیم تأمین میشود، نمیشود؟ از همه مهمتر با توجه به منصب و مقام آقای حسین فریدون، آن گونه که در مذاکرات 5+1 از قاب تلویزیون دیده شد، حتی از وزیر امور خارجه هم بالاتر مینمود. اکنون مرتبت و منزلت این صراف- که باید از رئیس بانک مرکزی پایینتر باشد- پایینتر است یا بالاتر؟ به عبارت سادهتر این بانک مرکزی است که تحت امر این صراف است یا این صراف است که به بانک مرکزی فرمان میدهد؟
نویسنده میافزاید: صراف باید به بانک مرکزی تعهد بدهد که در هیچ یک از سازمانها و نهادهای دولتی اشتغال ندارد و مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره دیگر شرکتها نباشد و شریک صرافی دیگری نمیباشد. این حکم آمره جزء 8 ماده 10 مصوبه شورای پول و اعتبار است. آیا حضور جناب فریدون به عنوان هیئت مدیره یک صرافی با پست و منصب دولتی دستیار ویژه رئیس جمهور مغایر مصوبه شورای پول و اعتبار نیست؟ مکان صرافی باید دارای محل فعالیت دائم و ثبت شده به نام شرکت صرافی باشد. این مکان باید قبلاً از نظر موقعیت تجاری و امنیتی مورد تأیید بانک مرکزی قرار گیرد تا جواز تأسیس صادر گردد. این شرکت صرافی مستقر در طبقه همکف یک ساختمان یا آپارتمان مورد تأیید بانک به رعایت تبصره ذیل ماده 6 مصوبه شورای پول و اعتبار میباشد؟
مجوز فعالیت صرافی مستلزم ارائه ضمانت نامه بانکی بدون قید شرط بابت حسن انجام تعهد به سر رسید دو ساله به مبلغ 20 درصد سرمایه صرافی است. آیا این سپرده 400 میلیون تومانی از سوی صرافی مذکور در وجه بانک مرکزی تأدیه شده است؟ اعتبار انجام فعالیت صرافی برای مدت یک سال اعطا میگردد، پس از آن در صورت تأیید قابل تمدید است آیا این تأیید و آن تمدید از سوی بانک مرکزی صادر شده است؟... رصد کردن اجرا یا عدم اجرای قانون مبارزه با پولشویی مستلزم ارسال آمار و اطلاعات معاملات انجام یافته در صرافی به بانک مرکزی است آیا صورتهای مالی صرافی به بانک مرکزی ارسال شده؟ و بانک میتواند بگوید این صرافی چند میلیون در چه سبد ارزی خرید و فروش ارز داشته است؟ فروش ارز توسط صرافی باید به صورت روزانه در دفاتر ثبت شود (ماده 35). بانک مرکزی باید در مورد نحوه فعالیت صرافی و رسیدگی به حسابهایش بازرسی به صرافی اعزام کند (ماده 39). آیا بانک مرکزی تاکنون بازرسی به این صرافی که برادر رئیس جمهور و دستیار ویژهاش در آن ذینفع است، اعزام کرده است؟ و کلام آخر آنکه در ایامی که جناب حسن روحانی صاحب منصب مرکز تحقیقات استراتژیک تحت امر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، برادر محترمش صاحب صرافی بود. اکنون که ایشان به منصب ریاست جمهوری ارتقا یافته و برادر محترمش به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور است به طوری که مردم او را در مذاکرات 5+1 در مرتبتی بالاتر از وزیر امور خارجه هم در قاب تلویزیون و هم در پشت اتاقهای دربسته دیدهاند، چرا لقب کاسبی تحریمها نسبت به دیگران داده میشود؟ چند نفر از تعداد 426 صرافی تا تاریخ 93/5/6 از نظر بانک مرکزی اعتبار داشتهاند به کاسبی تحریم مشغولند مدیرانشان حامی دولت و چند نفر منتقد دولت هستند؟
با حلوا حلوا کردن وزیر مردم صاحبخانه نمیشوند
یک سایت حامی دولت پیشبینی کرد تا مدتها رکود بر بازار مسکن حاکم باشد.
ایرج رهبر عضو کانون سراسری انبوهسازان درباره وضعیت بازار مسکن در سال 1395 اظهار داشت: «نمیشود پیشبینی کرد که چه وضعیتی پیش میآید و فعلا تاکنون تغییر و تحولی در بازار مسکن به وجود نیامده است.»
وی به خبر آنلاین گفته است؛ نشانهای دیده نمیشود که تغییر و تحول به وجود آید، «بازار سه ماه اول سال آینده خود را نشان خواهد داد.
عضو کانون سراسری انبوهسازان عنوان کرد: «من فکر نمیکنم خیلی تغییری حاصل شود، چرا که هیچ تغییری در وضعیت اقتصادی مردم ایجاد نشده و تغییر و تحولی در برنامههای دولت به وجود نیامده است.»
رهبر متذکر شد: «رکود به گونهای است که فشار روی بخش مسکن آورده و بالاخره باید یک فکری برای این وضعیت شود.»
وی ادامه داد: « من معتقدم رکود در بازار مسکن حداقل در فصل اول سال آینده ادامه خواهد داشت و از فصل دوم هم باید ببینیم دولت چه برنامهای دارد.»
رهبر خاطر نشان کرد: «برای خروج از رکود، توان و قدرت خرید مردم باید بالا رود و امکانات و زمینه برای تولید فراهم شود.»
وزیر راه و شهرسازی و معاون وی اخیرا به روال 3 ماه گذشته وعده کرده بودند سال آینده سال رونق و خرید و فروش مسکن باشد.
در همین حال نسیم آنلاین در گزارشی نوشت: با تاخیر و تمدید چندباره در اعلام نهایی زمان اتمام مسکنمهر، اینبار نوبت به سال 95 رسیده، هر چند که با وضعیت فعلی، معلوم نیست که قطار مسکن مهر در سال آینده هم به ایستگاه پایانی برسد. به جرئت میتوان گفت که کمکاری دولت در احداث و تکمیل مسکن مهر در دو سال اخیر صدای بسیاری را بلند کرده است.
«تجمع چندینباره متقاضیان مسکن مهر در مقابل عمارت بهارستان»، «طنینانداز شدن صدای نمایندگان مردم در صحن مجلس در مخالفت با تعلل دولت در به اتمام رساندن این طرح» و «متضرر شدن خریداران مسکن مهر و یاس شدید دارندگان مسکن مهر از تاخیر در اتمام این طرح»، فقط قسمت کوچکی از نشانههای بزرگ از تعلل وزارت راه در به سرانجام رساندن مسکن مهر بوده است.
85 درصد از 5 میلیون فارغالتحصیل دانشگاه آزاد مشکل اشتغال دارند
نیاز 85 درصد فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد، اشتغال است.
این خبر را یکی از مقامات کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد عنوان کرده است. به گزارش روزنامه فرهیختگان، «ماشاءالله تابع جماعت» (رئیس مرکز آموزش و تحقیق کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد) میگوید: حدود 5 میلیون فارغالتحصیل به عضویت این کانون درآمدهاند که در تشکلهای کانون سازماندهی شدهاند. بخشی از فعالیتهای کانون نیز خدمات و تسهیلات است که بخشی از آن رفاهی و تسهیلاتی و بخشی دیگر برگزاری جشنها، سمینارها، خدمات بیمهای و ورزشی است.
وی میافزاید: «یکی از فعالیتهای ما در حوزه اشتغال و کارآفرینی است، چرا که براساس نظرسنجیهایی که از فارغالتحصیلان داشتهایم حدود 85 درصد نیاز فارغالتحصیلان در حوزه اشتغال است. البته مشکل اشتغال را دولت و وزارتخانههای مربوطه نیز نتوانستهاند آن گونه که باید حل کنند و بالطبع یک سازمان یا یک کانون مثل ما نیز مسئولیت مستقیم ندارد و نمیتواند خیلی نقشآفرینی کند.»
تابع جماعت با اشاره به اینکه معضل اصلی کشور در حال حاضر همزمان با رکود و تورم، اشتغال است، افزود: «این هم به دلیل آن است که اشتغال مسئله اول خانوادهها و فارغالتحصیلان است. ما الان در جمع دانشجویان فارغالتحصیل کشور بیش از 42 درصد بیکاری داریم.» وی در ادامه اظهارات خود عنوان کرد: «فارغالتحصیلان ما بالاترین سهم نرخ بیکاری را دارند. متوسط نرخ بیکاری در حال حاضر در کشور 10/7 است؛ اما متوسط نرخ بیکاری فارغالتحصیلان کل کشور بیش از 42 درصد است. این یک زنگ خطر است. یعنی کسی که تحصیلات عالی ندارد راحتتر شغل پیدا میکند اما فارغالتحصیلان ما امروز مشکل اصلیشان این است که یا شغلی پیدا نکردهاند یا اشتغال دانش محوری که بر مبنای حوزه تخصصیشان است نبوده است.»
بیبیسی: لیست امید با هیچ معیاری لیست اصلاحطلب نیست
شبکه انگلیسی حامی اصلاحطلبان، به بیهویتی این جریان اذعان کرد.
وبسایت بیبیسی فارسی در تحلیلی نوشت: اصلاحطلبان در سال 92 از نامزدی حسن روحانی حمایت کردند که نه سوابقش از عضویت او در جناح اصلاحطلب حکایت میکرد و نه در میان نامزدها، نزدیکترین نامزد به اصلاحطلبان بود.
بیبیسی میافزاید: بسیاری از اصلاحطلبان به صراحت از اعتراضات معروف به جنبش سبز انتقاد کردند و با تندروی خواندن واکنشها به انتخابات ریاستجمهوری سال 1388، خواستار درس گرفتن از آن حوادث و اصلاح تاکتیکها و استراتژی خود در آینده شدند.
نویسنده خاطر نشان میکند: در انتخابات 94 فهرست اصلاحطلبان در نهایت چنان شکل گرفت که با هیچ معیار و ملاکی نتوان آن را فهرستی اصلاحطلبانه، در مقایسه با فهرستهای پیشین این جریان، خواند. این فهرست، در واقع با چشم بستن بر سابقه اصلاحطلبانه یا اصولگرایانه نامزدهای مورد حمایت، اصل را بر حمایت آنان از دولت حسن روحانی قرار داد.
بیبیسی میافزاید: فهرست امید، نه فهرست اصلاحطلبان که فهرست طرفداران دولت است.
همدستی آمریکا با گروههای تروریستی برای تجزیه کشورهای خاورمیانه
آمریکا همچنان از گروه تروریستی داعش در سوریه حمایت میکند و به این ترتیب، صلح و آرامش در این کشور به آمریکا بستگی دارد.
وبسایت گلوبال ریسرچ با انتشار این تحلیل نوشت: واشنگتن همه گروههای تروریستی شناخته شده و گروههای فرعی فعال در سوریه و مناطق دیگر را ایجاد کرده و از آنها حمایت میکند. آنها نمیتوانند بدون حمایت خارجی، تامین سلاح، کمک مالی، آموزشی و کمکهای دیگر باقی بمانند.
پس از توقف درگیریها در سوریه، یک خودروی بمبگذاری شده در استان حماه منفجر شد و دست کم چهار کشته و چندین مجروح برجای گذاشت. این انفجارشکنندگی آتشبس را بلافاصله پس از اجرای آن به نمایش گذاشت و نشان داد تا زمانی که واشنگتن و متحدانش خواستار جنگ هستند، توقف دشمنیها و ایجاد صلحی پایدار غیرممکن است.
روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات اطلاعاتی غربی و اسرائیلی، بدون ذکر نام آنها از توقف خصومتها ابراز نگرانی کرد و نوشت: این آتشبس عواقب ناخواستهای از جمله تحکیم قدرت (اسد) دست کم برای چند سال آینده را به دنبال خواهد داشت.
در همین حال مایکل هایدن رئیس سابق سازمان سیا پیشبینی کرده که کشورهای خاورمیانه تجزیه شوند. به گزارش العربیه رئیس سابق سیا گفته است تحولات جاری در خاورمیانه تغییراتی دگرگونکننده و بسیار موثر خواهد بود.
هایدن گفت: «آنچه امروز در خاورمیانه اتفاق میافتد مانند مرحله پس از جنگ جهانی دوم است.
هایدن از احتمال فروپاشی برخی کشورها و همچنین از بین رفتن مرزهایی که معاهدات «ورسای» و «سایکس پیکو»، آنها را ترسیم کردهاند، سخن گفته و افزود: سوریه دیگر نمیتواند وجود داشته باشد، عراق نیز همینطور، لبنان انسجام خود را از دست میدهد و لیبی که از چند وقت پیش به پایان رسیده است. جنگ با تروریسم فرسایشی خواهد بود.
*********************************
روزنامه جمهوری اسلامی **
* یک تحقیق که به تازگی در اروپا منتشر شده نشان میدهد که کشورها و دستگاههای امنیتی آنها در اروپا نسبت به خطر گروههای افراطی منفعلانه عمل میکنند. پرس تی وی این تحقیق 98 صفحهای که توسط چهار گروه پژوهشی در حوزه ضد تروریسم در اروپا تدوین شده نسبت به دست کم گرفتن گروهها و افراد تندرو – اعم از مسیحی، ملیگرا یا فاشیست – به سران اروپا هشدار داده است. در غرب تلاش میشود خطر اسلامگراها بعنوان جدیترین تهدید برای موجودیت کشورها بزرگنمایی شود درحالی که بسیاری از جنایات فردی و سازماندهی شده توسط سفیدپوستان افراطی صورت میگیرد.
* گروه تروریستی داعش، اعضای حیاتی بیش از 180 نفر را که «کافر» خوانده از بدن آنها جدا کرده و به بدن دیگران پیوند زده و یا به فروش رسانده است. به گزارش العالم، نشریه اسپانیایی «الموندو» در گزارش نوشت از زمان صدور فتوای خارج کردن اعضای سالم بدن افراد کافر توسط این گروه در دو ماه قبل تاکنون بیش از 180 نفر قربانی این فتوا شدهاند. با توجه به افزایش جراحت و قطع عضو در میان عناصر داعش پس از گسترش حملات هوایی، تروریستها خون و اعضاء بدن مخالفان خود را برای پیوند به افراد خود و یا فروش آن در بازار به سرقت میبرند. برهمین اساس، داعش در موصل عراق، اسرا و زندانیان را وادار به خون دادن میکند و حکم کسانی را هم که محکوم شدهاند تعویق میاندازد و سپس اعضای سالم آنها را که مورد نیاز تروریستهای مجروح است جدا میکند.
* دولت انگلستان با کمک 9 میلیون پوندی به وزارت معارف افغانستان درصدد رخنه در فرهنگ این کشور است. کارین پییرز سفیر انگلیس در کابل میگوید: این کمک مالی در بخش تقویت آموزش شاگردان دختر در مناطق دور دست مصرف خواهد شد. سند این همکاری اخیراً میان سفیر انگلیس و وزیر معارف افغانستان امضا شده و به گفته سفیر انگلیس کشورش برنامه واضح و تعهد از حکومت افغانستان میخواهد که این بودجه را طبق نظر سفارت انگلیس به مصرف برساند. اسدالله حنیف بلخی وزیر معارف افغانستان با سپاسگزاری از کمک مالی انگلیس گفت تاکنون نبود زیربنا، ساختمان مدارس، ناامنی و کمبود استادان متخصص از مشکلات مهم در برابر آموزش دختران در مناطق دور دست افغانستان بوده است.
* حزب مخالف دولت پاکستان معتقد است نمایندگان مردم باید درباره پیوستن به ائتلاف عربستان نظر بدهند. نعیمالحق، سخنگوی حزب تحریک انصاف پاکستان به عنوان شناخته شدهترین جناح مخالف دولت این کشور تاکید کرد هرگونه تصمیمگیری درباره مسائل مهم بینالمللی و جهان اسلام از جمله پیوستن به ائتلاف جدید تحت رهبری عربستان، باید به رای نمایندگان مردم در مجلس پاکستان گذاشته شود. این حزب، از این که نامی از کشورهای مهمی مثل ایران، سوریه، عراق و جنبش حزبالله به عنوان محورهای اصلی مبارزه با تروریسم، در فهرست ائتلاف اعلامی از سوی عربستان برده نشده است، غیبت این کشورها در ائتلاف یاد شده را به معنای وجود انگیزههای فرقهگرایانه در تشکیل این ائتلاف میداند. سخنگوی حزب تحت رهبری «عمران خان» اصلیترین چهره مخالف دولت پاکستان گفت: معتقدیم که موضوع پیوستن به ائتلاف جدید عربستان مثل موضوع تصمیمگیری درباره پاسخ پاکستان به درخواست عربستان برای مشارکت در ائتلاف حمله به یمن، باید به نمایندگان مردم در مجلس پاکستان واگذار شود. نعیم الحق همچنین تاکید کرد که هرگونه ائتلاف کشورهای اسلامی نباید به گونهای باشد که سبب بروز اختلاف و تنش میان کشورهای مسلمان شود.
*********************************
روزنامه ایران**
دادستان تهران: اموال زنجانی تکافوی بدهیاش را نمیکند
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: «منتظر صدور حکم در پرونده متهمان نفتی هستیم تا به مرحله اجرا برسد.» به گزارش «ایسنا»، عباس جعفری دولتآبادی در حاشیه اولین نشست هماندیشی مبارزه با جرم پولشویی و مراسم افتتاح دادسرای رسیدگی به جرایم پولی، در مورد پرونده بابک زنجانی و بازگرداندن پول به شرکت نفت، گفت: «ما منتظر صدور حکم هستیم. با توجه به وکالتی که متهم در اوایل دستگیری به ما داده، فروش اموال را انجام دادیم، اما اموال تکافوی بدهی را نمیکند و امیدواریم در سال جدید راهکارهایی برای جبران الباقی بدهی پیشبینی شود.» وی افزود: «تا آنجا که میدانم، تاکنون پولی واریز نشده و امروز هم پیگیری کردیم و گفتند پولی وارد نشده؛ لذا ما منتظر صدور حکم هستیم تا به مرحله اجرا برسد.»
دادستان تهران در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه بعد از اطلاعیه دادستانی تهران در مورد رأی ندادن یکی از افراد در حصر خبرهای ضد و نقیضی مطرح شد، برای روشن شدن موضوع توضیحاتی را ارائه دهید، گفت: «اطلاعیه همان بود که اعلام کردیم. تا لحظهای هم که اعلام کردیم وی رأی نداده بود. پیگیری کردیم و هماهنگ شد ولی چون دیرتر از وقت مقرر بود، امکان رأی دادن فراهم نشد.» دادستان تهران در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا در دادسراهای استان تهران پرونده تخلفات انتخاباتی مطرح شده است گفت: «ما قبل از انتخابات دو پرونده داشتیم یکی در مورد روزنامه ایران بود که توضیحاتی از نویسنده مطلب اخذ کردیم؛ زیرا مطلب خلافی بود که در عرصه انتخابات منتشر شده بود و دیگری در مورد نمایندهای بود که اطلاعیهای را داده بود که با مسائل انتخاباتی مغایرت داشت.» وی افزود: «این دو پرونده با شکایت خود متولیان دولت و کسانی که به آنها اهانت شده بود تشکیل شد و آنها شکایت کردند. ما شکایتها را در دستور کار دادسراها قرار دادیم.»
حدادعادل: انتخابات در ایران قابل پیشبینی نیست
حدادعادل گفت: «حسن انتخابات در ایران به این است که قابل پیشبینی نیست.» غلامعلی حدادعادل، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «باشگاه خبرنگاران جوان» در مورد نتایج انتخابات مجلس دهم اظهار داشت: «حُسن انتخابات در ایران به این است که قابل پیشبینی نیست، چون مردم تصمیم میگیرند و انتخابات به دلیل اینکه به رأی مردم تکیه دارد، پیشبینی آن قابل تصور نیست.»
*********************************
روزنامه خراسان **
خبر آنلاین نوشت :
ویدئویی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که سردار قاسم سلیمانی را در حال توزیع شیرینی میان کودکان شهرهای شیعهنشین نبل و الزهرا در شمال حلب نشان میدهد.
مشرق مدعی شد:
سلحشوری، یکی از نمایندگان منتخب اصلاحطلب در مجلس دهم در مصاحبه با یک رسانه اروپایی، درباره نمایندگان زن مجلس نهم صحبت کرد و از اختیاریشدن حجاب، با هدف پیشرفت و توسعه کشور سخن گفت.
رجا نیوز خبر داد :
علی اصغر پورمحمدی معاون سیما گفت: بودجهای که به رسانه ملی اختصاص داده میشود، صرفا به حقوق کارمندان و بازنشستگان اختصاص پیدا میکند و بودجهای برای برنامه سازی باقی نمیماند.
فرارو مدعی شد :
عباس عبدی گفت : «به نظر من هضم یک کله پاچه برای یک کودک دو روزه راحت تر از این است که رئیس فرهنگستان یک کشور با کلاه مخملی ها همایش برگزار کند؛ چراکه این اقدام اصلا قابل درک نیست و نشان دهنده این است که اصولگرایان قبل از روز انتخابات نتیجه را باخته بودند.»
*********************************
روزنامه وطن امروز **
مرکل: مرزها را نمیبندیم
در حالی که ورنر فایمن، صدراعظم اتریش بر سیاست سختگیرانه کشورش در قبال پناهندگان و بسته نگاه داشتن مرزها به روی امواج چند صد هزار نفری آوارگان بهعنوان نوعی سیاست دفاعی تاکید میکند، اما خواهر بزرگتر اتریش همچنان درهایش را باز نگاه داشته است. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در گفتوگویی تلویزیونی بر ادامه سیاست مرزهای باز برای پذیرش پناهجویان تاکید کرده و اعلام کرد هیچ برنامه دیگری برای حل بحران مهاجران ندارد. او گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم من میتوانم با بستن مرزها مساله را حل کنم». مرکل تصریح کرد همچنان معیار پذیرش حدود 37 هزار و 500 پناهنده در سال جاری میلادی را رعایت خواهد کرد و خواستار صبر ژرمنها برای هماهنگی پیامدهای ورود این افراد شد. صدراعظم آلمان در عین اینکه از وضعیت تقسیم مهاجران در اروپا نگران است، گفت باید از فروپاشی اتحادیه اروپایی جلوگیری کرد.
اسارت دهها نظامی سعودی توسط ارتش یمن
ارتش یمن در ادامه موفقیتهایش در نبرد با ائتلاف متجاوز عربی، توانست صبح دوشنبه 71 سرباز سعودی را در مسیر شهر مأرب دستگیر کند. نیروهای یمنی روز یکشنبه نیز 30 سرباز سعودی را در همان منطقه دستگیر کردند. براساس این گزارش، رژیم ریاض این نیروها را برای تقویت حضور نظامی خود در مأرب به این منطقه اعزام کرده بود. اقدامات انتقامجویانه ارتش و نیروهای مردمی یمن علیه مزدوران سعودی همچنان ادامه دارد. در تحولی دیگر، ارتش و نیروهای مردمی یمن با شلیک چند خمپاره پایگاه «صحنالجن» وابسته به مزدوران سعودی، حدود 30 تن از این عناصر را کشته و شماری را زخمی کردند.
اذعان عضو کنست به ترور القنطار
یکی از اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی(کنست) ضمن اذعان به اینکه ترور سمیر القنطار، از فرماندهان مقاومت لبنان کار این رژیم بوده است، این ترور را پیامی به دبیرکل جنبش حزبالله لبنان توصیف کرد. رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از عومر بارلیو، از فراکسیون «اردوگاه صهیونیسم» اعلام کردند اسرائیل عامل ترور سمیر قنطار است. وی این عملیات را موفقیت بزرگ برای اسرائیل توصیف کرد.
*********************************