تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹  ، 
کد خبر : ۲۸۸۹۷۱
استراتژي كرباسچي براي ثبت نام كانديداهاي انتخابات

همه دلسوزان كانديدا شوند

(روزنامه اعتماد - 1394/08/30 - شماره 3398 - صفحه 11)

غلامحسين كرباسچي روز جمعه در سلسله نشست‌هاي ماهيانه انجمن اسلامي جامعه پزشكي استان قم در دفتر مجمع مدرسان و محققان حوزه علميه قم حضور يافت و در اين نشست گفت: مشكلات مشترك در كشور چنان زياد است كه بايد از ظرفيت همه دلسوزان براي كمك به رفع مشكلات مردم و انقلاب اسلامي استفاده كرد. افراد دلسوز، كارآمد و همه كساني كه دل آنان براي منافع ملي كشور مي‌تپد بايد وارد صحنه سياسي انتخابات شده و براي كمك به منافع ملي كانديدا شوند.

كرباسچي يادآور شد: اگر كسي بخواهد براي تصميم‌گيري در مجلس يا ساير امور مديريتي وارد شود بايد ابتدا دلسوز كشور بوده و نيازها و مشكلات را خوب بفهمد و بزرگ‌ترين نشانه حزب‌اللهي بودن نيز توانايي كار و دلسوزي براي مردم است. وي گفت: بايد صادقانه و بدون غرض‌ورزي تصميم بگيريم، هيچ كس در كشور دنبال خيانت عمدي نيست ولي برخي بدون توجه و ناخواسته به منافع ملي آسيب مي‌زنند، بنابراين در انتخابات آينده بايد افراد شناخته شده و كساني كه براي منافع ملي صلاحيت و كارآمدي داشته باشند، انتخاب شوند.

كرباسچي يادآور شد: روزي كه نام دكتر حسن روحاني براي انتخابات رياست‌جمهوري مطرح شد، كسي دنبال اين نبود كه وي از چه جناحي است، چون آقاي روحاني هم با تجربه و هم آشنا به مسائل كشور بوده و موفقيت‌هاي كم نظيري براي ايشان به خاطر اين تجربه حاصل شده است. كرباسچي گفت: ملاك ما براي معرفي كانديدا در انتخابات مجلس نيز بايد صلاحيت علمي، دانش و تجربه كافي براي اداره امور و دلسوزي براي مردم باشد.

وي به عنوان نمونه گفت: دكتر لاريجاني از شخصيت‌هايي است كه در مساله برجام اثبات كرده كه منافع ملي را بر منافع حزبي و گروهي ترجيح مي‌دهند و امروز بسياري از افراد مي‌گويند ايشان صلاحيت چنين سمتي (رياست مجلس) را دارد. البته برخي هم دنبال منافع ملي نيستند و ساز و كار خود را دارند ولي ما نسبت به شخصيت‌هايي كه سال‌ها در مسند امور بودند و خوب هم عمل كردند نمي‌توانيم شرعا و قانونا مخالفتي داشته باشيم. اگر در شرايطي اين شخصيت‌ها از مسند امور حذف شوند در مقابل آنها، افراد بهتري جايگزين نمي‌شوند، ما در چارچوب قانون جمهوري اسلامي بايد رفتار كنيم، ممكن است در جاهايي هم نسبت به شيوه صلاحيت‌ها توسط شوراي نگهبان هم انتقاد داشته باشيم ولي طبق قانون بايد عمل كنيم.

وي در پاسخ به پرسش «توصيه حضرتعالي به همفكران جريان اصلاحات در انتخابات پيش‌رو» گفت: در انتخابات شرايط كشور ما حساس است، چالش‌هاي سياسي در هر انتخاباتي است بايد اين چالش‌ها را به حداقل برسانيم.

كرباسچي اظهار كرد: ما اگر با كساني حتي صددرصد مخالف هستيم ولي بايد با هم در مورد منافع ملي كشور حرف بزنيم و اگر ٢٠ درصد با هم قدر مشترك پيدا كنيم مي‌توانيم مسائل كلان كشور را با وحدت ملي پيش ببريم.

اين فعال سياسي اظهار كرد: اقتدار كشور نيازمند وحدت ملي بين حكومت و مردم است و اين مهم در صورتي محقق مي‌شود كه حتي روي حداقل‌ها نيز تفاهم داشته باشيم.

وي ادامه داد: اگر يك دولت در چهار سال بتواند به حداقل خواسته‌هاي مردم رسيدگي كند به طور قطع خود مردم بايد دنبال آنها بروند كه دوباره بياييد و ساير مشكلات را حل كنيد.

كرباسچي گفت: حتي با نمايندگاني كه مخالف ما هستند بايد حرف بزنيم و به آنان بگوييم آيا رفع معضل بيكاري در كشور جز با سرمايه‌گذاري امكان‌پذير است؟ اگر امنيت براي سرمايه‌گذار نباشد كسي اينجا سرمايه‌گذاري مي‌كند؟

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب خاطرنشان كرد: البته نمي‌گوييم چشم بسته بايد حركت كنيم، بايد مراقب باشيم به ويژه در شرايط فعلي كه اطراف ما آتش و خون است، ولي نبايد عده‌اي هر روز نيز با تجمعي، امنيت كشور را به هم بزنند و اين خدمت به منافع ملي نيست.

كرباسچي گفت: همه جوانان و نيروهاي اصلاح‌طلب بايد سطح مطالعات خود را در زمينه مسائل فكري و اعتقادي بالا ببرند، ما در مسائل اعتقادي دچار سطحي‌گري شده‌ايم، گاهي نوع مسائلي كه براي جوانان مطرح مي‌كنيم سطحي است.

وي ادامه داد: دستگاه رسانه‌اي ما از اين همه انسان‌هاي قوي كه در حوزه علميه وجود دارد خوب استفاده نمي‌كند و گاهي در برنامه‌هاي مذهبي، متاسفانه حرف‌هاي ضعيف و اعتقادسست‌كن مطرح مي‌شود.

وي خطاب به جوانان اصلاح‌طلب در قم گفت: عده‌اي مي‌خواهند اميد را از ما بگيرند ولي نبايد اجازه دهيم اين افراد بذر نااميدي را بپاشند، نبايد اميد در نسل جوان ما از بين برود، براي خدمت به كشور در صحنه‌ها حاضر باشيم.

كرباسچي همچنين با اشاره به دعاي عرفه امام حسين (ع) از جوانان خواست بيشتر در اين دعا تمركز كنند. ما در مورد امام حسين (ع) چند جمله حماسي ايشان را بدون وارد شدن در عمق اين سخنان انتخاب كرديم، در حالي كه اگر سه متن در فرهنگ شيعه وجود داشته باشد كه در توحيد، خداشناسي و معارف ديني و بيان مكتب اسلام مستحكم باشد يكي مربوط به دعاي عرفه امام حسين (ع) است.

اگر در بحث‌هاي ايدئولوژيك و علمي جايي به مشكل بخوريم، دعاي عرفه بزرگ‌ترين دليل خداشناسي است، اين دعا معجزه‌اي از سيد و سالار شهيدان (ع) است، ايشان يك هزار و ٤٠٠ سال پيش در مورد مغز، قلب و گوش مطالبي را بيان كرده و در حقيقت يك آناتومي را ترسيم كرده‌اند. دعاي عرفه براي اينكه انسان به خداوند و اسلام و شيعه ايمان بياورد كافي است، شرايط جامعه را در زمان معاويه چنان كردند كه امام حسين (ع) و يارانش شهيد شده و آب از آب تكان نخورد و بعد گفتند اينها خارجي هستند. امام حسين(ع) چنان معارف اسلامي را خوب و بزرگ مطرح مي‌كنند كه خود متن نشان مي‌دهد مربوط به انسان عادي نيست، آن وقت به آن حضرت لقب خارجي مي‌دادند.

در اين نشست گروهي از فعالان سياسي اصلاح‌طلب و اعضاي جامعه اسلامي پزشكان استان قم حضور داشتند.

http://etemadnewspaper.ir/?News_Id=30869

ش.د9404569

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات