صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳  ، 
کد خبر : ۳۰۲۰۸۲

اخبارویژه روزنامه های29خرداد1396

کیهان

آمریکا را بزک کردند و تحریم‌هایش را سانسور!

روزنامه‌های حامی دولت، هیچ یک درباره تحریم‌های جدید کاخ سفید علیه ملت ایران تیتری نزدند و صفحه اولشان در برابر این ظلم آشکار آمریکایی‌ها ساکت بود.

به گزارش روزنامه صبح نو، همین روزنامه‌ها البته دو سال قبل در چنین ایامی با تیترهای درشت از «فروپاشی تحریم‌ها» و «توافق بزرگ» برجام تیتر زدند و از «به تاریخ پیوستن تحریم»ها سخن گفتند و حالا با فاصله‌ای اندک همه آن وعده‌ها  و پایکوبی‌ها، به تلخی بدل شده و تحریم‌هایی بدتر و آزاردهنده‌تر ملت ایران را دربرگرفته است؛ اما چرا اصلاح‌طلبان و رسانه‌های آنها در این باره با مردم سخن نمی‌گویند یا نمی‌خواهند این رویداد مهم را به روی خود بیاورند!؟ مگر آنها معتقد نیستند «دانستن حق مردم است»؟ آیا دشمنی آمریکایی‌ها نسبت به ملت ایران، صرفاً یک امر تاریخی است که فقط به کودتای ۲۸ مرداد و علیه دولت مصدق محدود می‌شود؟ آیا نگفتن و لاپوشانی و سانسور جنایات آمریکا تغییری در واقعیت اهریمنی او و کینه‌های بی‌پایانش ایجاد می‌کند؟ و ده‌ها سؤال دیگر که امروز جریان اصلاح‌طلب و دولت وابسته به آنها به دلیل اعتمادی که به دشمن ایجاد کرده‌اند، باید به افکار عمومی پاسخ دهند.
همین سؤالات البته متوجه رئیس دولت مستقر نیز هست؛ افکار عمومی هنوز روزهایی را که رئیس جمهور وعده‌های برجامی می‌داد و از حل مشکل آب و نان و هوای نفس کشیدن در نتیجه لغو تحریم‌ها سخن می‌گفت، فراموش نکرده است؛ ولی اما چه شده است که دیگر از میوه‌های برجام سخن نمی‌گویند و در برابر دشمنی مکرر و بی‌پایان آمریکایی‌ها ضد ملت ایران سکوت کرده‌اند.

متولیان برجام در مقابل نقض آن کاری نمی‌کنند!؟

با تصویب تحریم‌های جدید، زمان آن است که تدابیر پیش‌بینی شده و اعلامی از سوی مقامات ذی‌ربط اجرایی شود.

تابناک با اشاره به تصویب تحریم‌های جدید در سنای آمریکا نوشت: براساس توافق برجام همه تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران تعلیق و پس از هشت سال کامل باید لغو شود اما با تصویب این تحریم‌ها، بندهای ۲۶، ۲۸ و ۲۹ برجام به چالش کشیده شده و مانع جدی در استفاده ایران از منافع برجام به وجود می‌آید. درواقع آمریکا عملا با تصویب چنین تحریم‌ها، برجام را از محتوای حقوقی و کارکرد عملیاتی تهی می‌کند و این توافق صرفا محدود کننده حقوق هسته‌ای ایران خواهد بود.
پیش از تصویب این تحریم‌ها، عباس عراقچی، رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام، اعلام کرد کمیسیون مشترک برجام احتمالا در تیرماه امسال تشکیل می‌شود و تاکید کرد در صورت اجرایی شدن تحریم‌های جدید آمریکا، ایران آن را در راستای نقض برجام می‌بیند.
در این شرایط، علی لاریجانی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواست که «طرح مقابله با مصوبه سنای آمریکا» درباره بسته تحریمی تازه علیه جمهوری اسلامی را هر چه سریع‌تر ارائه کند. لاریجانی تاکید کرد، مجلس شورای اسلامی «واکنش جدی» به مصوبه سنای آمریکا نشان خواهد داد و «پاسخ روشنی» به این مصوبه می‌دهد.
علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی و عضو کمیته نظارت بر برجام آذرماه سال گذشته تاکید کرده بود، پیش‌بینی‌های لازم در صورت نقض برجام از سوی آمریکا شده است؛ اما نمی‌توان این مسائل را علنی مطرح کرد. با این حال، پس از تصویب تحریم‌های تازه در سنای آمریکا، مشخص نیست چرا حداقل مفاد این پیش‌بینی‌ها مقابله‌جویانه اعلام نمی‌شود؟
آیا وقت آن نرسیده تا ایران در مقابل رفتار خصمانه آمریکا رفتار جدی‌تری در پیش بگیرد و آیا این کمیته به وظیفه خود به درستی عمل کرده است؟ آیا اکنون موعد اخذ مواضع قاطع همه مسئولان دخیل در این ماجرا نیست؟

پنهانکاری دولت محرمانه درباره حکم فروش مجانی گاز به ترکیه!

«دولت حکم فروش گاز مجانی به ترکیه را هم محرمانه کرد».

روزنامه وطن امروز با انتشار این خبر نوشت: موضوع فروش مجانی گاز مانند بسیاری از قراردادها و اقدامات اقتصادی که توسط دولت محرمانه شد در لیست محرمانه‌های دولت قرار گرفت. بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت درباره حکم صادره درباره صادرات گاز به ترکیه گفت؛ متن حکم را نه ما و نه طرف مقابل نمی‌توانیم منتشر کنیم چرا که غیرقانونی است اما در اختیار مراجع رسمی کشور می‌تواند قرار گیرد.
در حالی قرار است تا پایان سال گاز ایران به طور رایگان به ترکیه ارسال شود که شرکت ملی گاز ایران در شرایط بحرانی قرار دارد. این روزها خبر نحوه صادرات گاز ایران به ترکیه در صدر اخبار رسانه‌های داخلی قرار گرفته است و انتقادات فراوانی را نسبت به رایگان دادن گاز ایران به ترکیه مطرح می‌کنند.
حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در روزهای اخیر در واکنش نسبت به این انتقادات، گفت‌وگوی تصویری را انجام داده و مطالبی را مطرح کرده است. عراقی در این گفت‌وگو اعلام می‌کند قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه ۳۰ ساله است و دو طرف می‌توانند براساس قرارداد هر ۳ سال نسبت به نوسانات قیمت به دیوان داوری سوییس اعتراض کنند. وی ادامه می‌دهد: نخستین اعتراض در سال ۲۰۰۹ میلادی توسط ترک‌ها صورت گرفت و مدعی شدند قیمت گاز صادراتی ایران از سال ۲۰۰۵ گران است که توانستند ۱۲/۵ درصد تخفیف را اعمال کرده و حدود یک میلیارد دلار از ایران جریمه بگیرند و این مبلغ در مدت چند ماه به صورت نقد به ترکیه پرداخت شد. مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیه براساس یک فرمول که دارای شاخص‌های متعدد است تعیین می‌شود که براساس همین شاخص‌ها ترکیه دوباره به دیوان داوری سوییس شکایت و درخواست تخفیف ۳۵ درصدی را مطرح کرد و مدعی شد قیمت گاز وارداتی از روسیه و آذربایجان به مراتب کمتر از قیمت واردات گاز از ایران است.
به گفته عراقی شکایت گازی ترکیه مربوط به قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه است و اصولا قراردادهای بلندمدت صادرات گاز به هم مربوط نیست اما ظاهرا این گفته آقای عراقی فقط مصرف داخلی دارد زیرا در جای دیگری از مصاحبه ویدئویی مدیرعامل شرکت ملی گاز اعلام می‌کند ترکیه با استناد به قیمت گاز وارداتی از روسیه و آذربایجان که ربطی به قرارداد گاز ایران ندارد به دیوان داوری شکایت کرده و این موضوع نشان می‌دهد قراردادهای بلندمدت و منطقه‌ای صادرات گاز از نظر قیمت به هم وابستگی دارد. نمودار نشان می‌دهد ۵۸ درصد از گاز ترکیه از روسیه و ۱۹ درصد از ایران تامین می‌شود و قیمت گاز صادراتی از ایران در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ گران‌تر از قیمت گاز صادراتی روسیه است، اما ظاهرا و به گفته کارشناسان پس از آنکه ترکیه در سال گذشته موفق به اخذ تخفیف ۱۳/۳ درصدی در قرارداد خود با ایران شد، قیمت گاز ایران به ترکیه از قیمت گاز صادراتی سایر کشورها به ترکیه پایین‌تر آمده است و این به منزله آن است که اگر قرار بود ترکیه به استناد قیمت گاز صادرات روسیه شکایت کند، حداقل قیمت گاز صادراتی ایران باید به سطح قیمت گاز روسیه می‌رسید و نه کمتر، بنابراین ظاهرا استناد ترکیه در شکایت گازی از ایران قراردادی به غیر از روسیه و آذربایجان است. سوای این موضوع و با این شرایط که قیمت گاز صادراتی ایران کمتر از قیمت گاز روسیه است، وزارت نفت از سال گذشته می‌توانست طبق بند Price Revision  قرارداد، شکایت ارزان بودن گاز را به داوری سوییس ببرد که تاکنون این کار را انجام نداده است و باید از مسئولان وزارت نفت نسبت به این موضوع سوال کرد که چرا تاکنون این کار را انجام نداده‌اند؟   نکته حائز اهمیت دیگر این است که شرکت ملی گاز ایران در شرایط بحرانی قرار دارد، از یک طرف پولی برای واردات گاز از ترکمنستان ندارد و به گفته برخی کارشناسان از دی‌ماه سال ۱۳۹۵  ترکمن‌ها به دلیل عدم پرداخت طلب یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری خود از ایران،   گاز را قطع کرده و روزانه حدود ۲۴۰ هزار دلار سود بدهی فوق را نیز از ما دریافت خواهند کرد و از طرف دیگر پولی از ترکیه تا پایان سال برای صادرات گاز به این کشور دریافت نمی‌کند، در صورتی که شرکت ملی گاز ایران می‌توانست با قیمت کمتری گاز را صادر کند و به صورت قسطی این مبلغ را به ترکیه بپردازد تا ایران که جز ترکیه به کشور دیگری گاز صادر نمی‌کند از این درآمد محروم نشود.

کش و قوس کارگزاران و مشارکت بر سر شهرداری هاشمی یا حجتی و بی‌طرف

در حالی که کارگزاران درصدد شهردار کردن محسن هاشمی است، اصلاح‌طلبان چپ به ویژه مشارکتی با این گزینه مخالفت می‌کنند و درصددند بی‌طرف یا حجتی را به شهرداری تهران برسانند.

عبدالله ناصری عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در مصاحبه با روزنامه قانون درباره موضوعات مطرح شده در برخی رسانه‌ها در خصوص اینکه شورای یکدست از لحاظ سیاسی نمی‌تواند برای شهر مفید باشد، گفت: من این موضوع را به هیچ عنوان قبول ندارم. مطرح شدن این موضوع ناشی از تجربه دوره اول شورای شهر است. شورای شهر اول، تجربه اول به شمار می‌رفت و فضای سیاسی حاکم بر جامعه در آن زمان شکل متفاوتی داشت. برخی از شخصیت‌های مقتدر شورا از شورا خارج و به کابینه دولت پیوستند و موجب شده خاطرات تلخی در اذهان باقی بماند.
وی با بیان اینکه شورای پنجم از تجربه چهار شورا بهره می‌برد و می‌تواند یک تجربه چهارساله مناسب را برای شهر رقم بزند، گفت: از همین رو هیچ‌کس از اعضای شورای شهر نباید برای تصدی‌ شهرداری تهران خارج شود تا فردی مثل چمران که سابقه حضور او از دوره دوم به بعد در شورای شهر تهران نشان می‌دهد که چهره‌ای نیست که بتواند برای مدیریت شهری مفید باشد، نتواند این دوره نیز وارد شورا شود.
وی گفت: اعضای لیست اصلاح‌طلبان شورای شهر میثاقی را امضا کردند و تعهد دادند که تحت هیچ شرایطی از شورا خارج نشوند.
وی همچنین در خصوص حواشی مطرح شده در مورد محسن هاشمی گفت: مطرح می‌شود که محسن هاشمی میثاق‌نامه را امضا نکرده است اما اعضای شورای شهر به اتفاق آرا به این نتیجه رسیدند که هیچ کدام از اعضای شورا برای تصدی سمت شهرداری از شورا خارج نشوند.
ناصری با بیان اینکه تمامی کانون‌های همسو مانند فراکسیون امید، شورای عالی سیاست‌گذاری، احزاب، رهبری جبهه اصلاحات، شورای مشورتی و کانون‌های تصمیم‌گیری باید مشاوره‌های خاص خود را به شورای شهر در خصوص انتخاب شهردار بدهند، گفت: برخی از اعضایی که موفق به حضور در شورا شدند شخصیت‌های جوان و کم‌تجربه‌ای هستند که باید لابی‌های خود را داشته باشند و از نظرات شخصیت‌های پیشکسوت در جهت بهبود امور و تصمیم‌گیری‌ها استفاده کنند. وی با اشاره به گزینه‌های مورد نظر شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان جهت تصدی شهرداری تهران گفت: اسامی زیادی پیرامون سمت شهرداری تهران مطرح است که از آنها می‌توان به بی‌طرف، حجتی، مهرعلیزاده، حناچی و کلانتری اشاره کرد که در این میان افرادی مانند بی‌طرف و حجتی مصداق شخصیت ملی هستند.

شرق: تمام وزارتخانه‌های اقتصادی دولت دارای مشکل هستند

یک کارشناس اقتصادی گفت، تقریبا تمام وزارتخانه‌های اقتصادی دولت دارای مشکل هستند.

مرتضی الله‌داد در مصاحبه با شرق گفت: دولت آقای روحانی قرار بود از بعد اندازه کوچک‌تر و از بعد کارایی چابک شود که متاسفانه گامی در این راستا برداشته نشد. دولت شرکت‌های گسترده‌ای را در اختیار دارد که این شرکت‌ها حیاط خلوت وزرا بوده و چندان تمایلی به واگذاری آنها نداشته‌اند. در این چند سال شاهد اقدام منسجم در زمینه کوچک‌سازی دولت نبودیم.
وی با تاکید بر اینکه روحانی عدم توفیق شایسته در بخش اقتصاد را آسیب‌شناسی کند، افزود: یکی از مشکلات بزرگ در حوزه بانک و بانکداری است.
وی همچنین در پاسخ این سوال بیشترین مشکلات را در کدام وزارتخانه می‌بینید؟ گفت: می‌توان گفت تمام وزارتخانه‌ها و نهادهای اقتصادی دارای مشکل هستند. به صورت ویژه من از وزارت صنعت و معدن نام می‌برم. نمونه عینی آن در حمایت از صنعتی دیده می‌شود که در بخش کیفیت کالای تولید شده چندان همتی نداشته است. ۱۱۰ هزار فقره وام ۳۰ میلیون تومانی از طریق سیستم بانکی که خود دچار مشکل است، به صنعتی اختصاص یافت که کالایی تولید می‌کند و ۵۰ سال است مورد حمایت دولت بوده و حالت پیرمردی را پیدا کرده که هنوز قدم برداشتنش با زمان کودکی تفاوتی نداشته و اگر حمایت نشود زمین خواهد خورد. امروز شجاعانه می‌گویند تولیدشان ۳۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته، ‌اما دریغ از صادرات این تولیدات داخلی. زمانی تولید یک کالا مقبول است که بتواند از نظر قیمت و کیفیت وارد بازارهای رقابتی شده و محصول عرضه شده در این بازار موفق باشد. چند درصد از تولید انبوه خودرو را می‌توانیم در سایر کشورها عرضه کنیم؟
این کارشناس اقتصادی همچنین درباره تغییر وزرا اظهار داشت: من به شرایط احراز پست اصرار دارم. ما آن‌قدر که از شایسته‌سالاری صحبت می‌کنیم و بر آن تاکید داریم، متاسفانه به آن عمل نمی‌کنیم. پست‌ها را به گروه‌های سیاسی واگذار کرده‌ایم. مسئله اتوبوسی آمدن و رفتن در کابینه‌ها تا سطح مدیران کل را بعضا شاهد بوده‌ایم. شرایط احراز پست برای مدیران ارشد و میانی باید لحاظ شود.

خراسان

دستور جدید دولت برای تسویه بدهی به صندوق بین المللی پول

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد به طیب نیا و سیف بر اساس اصل ۱۳۸ قانون اساسی، بانک مرکزی موظف شده است از محل منابع داخلی خود نسبت به پرداخت ۴ هزار میلیارد ریال بابت تسویه بدهی ناشی از تعهدات جمهوری اسلامی ایران به صندوق بین المللی پول بابت تعدیل ارزش ریالی اقدام کند و وزارت اقتصاد نیز باید بابت تسویه این بدهی، تضمین کتبی لازم را در اختیار بانک مرکزی قرار دهد.


مجوز هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی  کابینه برای توسعه اپراتورهای الکترونیکی

بر اساس تصمیم جدید دولت، مقرر شده با توجه به اختیارات تفویض شده در قانون بودجه ۹۶، شرکت های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا مبلغ ‌هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی خود برای کمک به سرمایه ‌گذاری ‌های ارتقای کاربرد فناوری اطلاعات در کشور، ایجاد زمینه صدور خدمات فنی، ایجاد اپراتورهای ارائه کننده خدمات الکترونیکی، حمایت از پروژه های تحقیقاتی و صادرات خدمات حوزه فناوری اطلاعات اقدام کنند.

ایران

کویتی به جاسوسی برای ایران متهم شدند

دادگاه کویت حکم ۲۱ نفر از شهروندان خود را که به جاسوسی برای ایران و حزب‌الله لبنان متهم کرده بود، صادر کرد. به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، دادگاه کویت حکم ۲۱ نفر را که به گروهک «عبدلی» معروفند، صادر کرد. طبق این حکم، ‌ حکم متهم اصلی حسن عبدالهادی حاجیه از اعدام به حبس ابد کاهش یافت و دو نفر دیگر به ۱۵ سال حبس و ۱۵ نفر دیگر به ۱۰ سال حبس و ۳ نفر دیگر به ۵ سال حبس محکوم شدند و دو نفر از متهمان تبرئه شدند.   دادگاه قبل از این عبدالهادی حاجیه را به اعدام محکوم کرده بود، این قضیه به اوت ۲۰۱۵ بازمی‌گردد، زمانی که وزارت کشور کویت اعلام کرد که در شمال پایتخت کویت در منطقه عبدلی یک گروهک تروریستی را دستگیر و اسلحه‌های آنان را مصادره کرده و این گروهک را به جاسوسی برای ایران و حزب‌الله لبنان و همچنین تلاش برای ایجاد ناامنی در کویت متهم کرد.


رد ادعایی درباره بابک زنجانی

وکیل بابک زنجانی  با رد خبر منتشر شده در یکی از رسانه‌ها مبنی بر ادعای وجود پول در «توکیو بانک» از سوی موکلش، گفت: این ادعا مصداق نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی است. رسول کوهپایه‌زاده روز گذشته به ایرنا گفت: الان مدتی است پرونده در اختیار وزارت اطلاعات قرار گرفته است و با نظارت قوه قضائیه و محوریت وزارت اطلاعات اقداماتی برای تسویه بدهی و استرداد وجوه در حال انجام است که بیان جزئیات آن هم به مصلحت نیست و به عنوان مطلع پرونده، اعلام می‌کنم این ادعا اصلاً صحت ندارد. کوهپایه‌زاده تصریح کرد: بابک زنجانی این ادعا را مطرح نکرده است و بنده به عنوان وکیل ایشان حتماً این قضیه را پیگیری می‌کنم تا معلوم شود آن منبع مطلع که این ادعای کذب را انجام داده، به چه استنادی این صحبت‌ها را در یک رسانه خبری مطرح کرده است.   روز گذشته خبرگزاری تسنیم خبر داد میلیاردر نفتی که حکم اعدامش در دیوان عالی کشور تأیید شده است، این بار نیز ادعا کرده که پول‌هایش در «توکیو بانک» است. این خبرگزاری به نقل از یک منبع مطلع درباره این ادعای جدید بابک زنجانی نوشت: «متهم تاکنون ادعاهای متعددی درخصوص محل پول‌ها و اینکه اصلاً پولی در حساب بانک‌های خارجی دارد یا خیر، داشته است. »

درخواست نماینده تهران از دادستان تهران

عضو هیأت رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به دادستان تهران، خواستار تسهیل وضعیت یک معلم و فعال صنفی زندانی شد. به گزارش ایلنا، در بخشی از نامه فاطمه سعیدی خطاب به جعفری دولت‌آبادی آمده است: «با عرض تشکر از اقدام آن مقام محترم جهت اعزام مشارالیه (اسماعیل عبدی) به بیمارستان معروض می‌دارد ضمن احترام به اصل تفکیک قوا و حکم صادره برای آقای عبدی تقاضا دارد با مرخصی ایشان موافقت نمایید.   همچنین با عنایت به نزدیکی عید سعید فطر هرگونه عفو یا تخفیف در مجازات می‌تواند به نزدیکی دل‌ها و امیدواری دلسوزان بینجامد. به یقین چنین اقدامی علاوه بر حفظ اقتدار قوه محترم قضائیه، نمایش رأفت اسلامی در منظر عموم جامعه نیز خواهد بود. »

آرمان

متهم‌شدن ۲۱ کویتی به اتهام جاسوسی

شنیده شد که دادگاه کویت حکم ۲۱ نفر از شهروندان خود را که با ادعای جاسوسی برای ایران و حزب‌ا... لبنان متهم کرده بود، صادر کرد. دادگاه کویت حکم ۲۱ نفر را که به گروهک «عبدلی» معروفند صادر کرد. طبق این حکم، ‌ حکم متهم اصلی حسن عبدالهادی حاجیه از اعدام به حبس ابد کاهش یافت و دو نفر دیگر به ۱۵ سال حبس و ۱۵ نفر دیگر به ۱۰ سال حبس و ۳ نفر دیگر به ۵ سال حبس محکوم شدند و دو نفر از متهمان تبرئه شدند. دادگاه قبل از این عبدالهادی حاجیه را به اعدام محکوم کرده بود. این قضیه به ماه اوت ۲۰۱۵ بازمی‌گردد؛ زمانی که وزارت کشور کویت اعلام کرد که در شمال پایتخت کویت در منطقه عبدلی یک گروهک تروریستی را دستگیر و اسلحه‌های آنان را مصادره کرده و این گروهک را با ادعای جاسوسی برای ایران و حزب‌ا... لبنان و نیز تلاش برای ایجاد ناامنی در کویت متهم کرد.

کمپین «توهین به اهالی رسانه ممنوع! »

شنیده شد که در پی برخورد برخی بازیگران و کارگردانان با اهالی رسانه، کمپین «توهین به اهالی رسانه ممنوع! » شکل گرفت. فرارو نوشت؛ «توهین اخیر یکی از بازیگران سینما و تلویزیون به اهالی رسانه، موجی از نقد و نظر را بین افکار عمومی و به‌ویژه جامعه رسانه‌ای و هنری کشور ایجاد کرده است. » از آنجا که توهین‌های برخی از بازیگران و کارگردانان به اهالی رسانه پیش از این هم رخ داده بود، تعدادی از فعالان رسانه‌های فرهنگی تصمیم گرفتند این‌بار در نامه‌ای اعتراض خود را به توهین‌های بهناز جعفری که در نشست خبری سریال «زیر پای مادر» شبکه یک سیما پیش آمد، اعلام کنند. از ظهر روز ۲۵ خرداد تا ظهر ۲۷ خرداد، تعداد ۶۱۹ نفر از فعالان رسانه‌ای، نامه این کمپین را امضا کرده‌اند.

تقدیم سریال شهرزاد به علی شریعتی

شنیده شد که حسن فتحی در آستانه سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی، سریال پربیننده شهرزاد را به این متفکر اسلامی تقدیم کرد. حسن فتحی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «برای شخص من در میان تمامی قهرمانان زندگی‌ام، یک قهرمان همواره محبوب و ماندگار وجود دارد که بلوغ فکری و معنوی و اخلاقی و هنری خود را بیش از هر کسی، مدیون اندیشه و افکار متعالی او هستم. اکنون که چهلمین سالگرد عروج این بزرگمرد عرصه فرهنگ و اندیشه با شروع پخش فصل دوم سریال شهرزاد همزمان شده است، مایلم در مقام سازنده این اثر، سهم خود را تقدیم کنم به آموزگار بزرگ عرفان، برابری و آزادی، دکتر علی شریعتی. »

اعتراض و تجمع کارکنان مترو

شنیده شد که جمعی از کارکنان شرکت بهره‌برداری مترو تهران روز یکشنبه با تجمع در ساختمان مرکزی این شرکت در خیابان انقلاب (چهارراه کالج) در اعتراض به آنچه «مدیریت نادرست مالی» شرکت مترو خواندند، تجمع کردند. فرارو نوشت؛ «تجمع‌کنندگان نسبت به عملکرد محمد احمدی‌بافنده مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و نیز آنچه سکوت شورای شهر در قبال حق ضایع‌شده خود می‌خواندند، شعارهایی سر دادند. «احمدی بافنده، پول ما را پس بده»، «سکوت شورای شهر، خیانت است به ملت» و «حق‌خوری، خیانت، لعنت به این ریاست» از جمله شعارهای معترضان به عملکرد شرکت بهره‌برداری مترو تهران بود.  »

ادعای جدید تتلو در رابطه با علاج سرطان

شنیده شد که امیر تتلو مدعی شد می‌تواند سرطان و بسیاری از بیماری‌های لاعلاج دیگر را درمان کند. نوا نیوز نوشت؛ «امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو که این روزها بیش از پیش با حواشی خودساخته‌اش سر زبان‌ها می‌افتد،  این‌بار با ادعایی عجیب، جنجال‌ساز شد. » او که با حدود ۴ میلیون دنبال‌کننده یکی از پرطرفدارترین افراد مشهور ایرانی در اینستاگرام است، در پستی مدعی شده است که به‌راحتی می‌تواند سرطان را درمان و بیماران قطع نخاع و ام‌اس را نجات دهد. البته تتلو قرار است در آینده روش‌های درمان را منتشر کند و باید منتظر ماند و دید وی از پزشکی چقدر سررشته دارد.

خبر خوش علیخانی به مهمانان ماه‌عسل

شنیده شد که یکشنبه‌شب ماه عسل میزبان چند تن از زندانیان جرایم مالی بود. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ «مهمانان نوزدهمین برنامه ماه عسل از زندان به‌صورت تحت‌الحفظ به برنامه آمده بودند. در این برنامه، دو خانم و دو آقا درباره زندگی خود و دلایل به زندان‌افتادنشان با علیخانی صحبت کردند. » اما در پایان سورپرایز برنامه توسط علیخانی اعلام شد. او گفت: «مفتخر هستم که این خبر را بدهم که به خواست مردم، نامه آزادی شما دست من است و شما از اینجا به خانه خود می‌روید. این اتفاق به‌خاطر کمک‌های مردم افتاده است. » در پایان، مهمانان ماه عسل با چشمان خیس از مردم تشکر کردند.

تکذیب خبر حذف رشته مهندسی هسته‌ای

شنیده شد که مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر حذف رشته مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی در دوره کارشناسی‌ارشد را تکذیب کرد. دکتر حسین توکلی با اعلام این مطلب اظهار کرد: «با توجه به انتشار برخی گزارشات در برخی از رسانه‌ها مبنی بر حذف رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه شهید بهشتی در آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته۹۶ بدین وسیله ضمن تکذیب این خبر به اطلاع می‌رساند در دفترچه راهنمای انتخاب رشته مذکور ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی بدون گرایش درج شده بود. »

ممانعت از حضور خبرنگاران در مجلس

شنیده شد که روز گذشته محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امیدمجلس پس از مطلع‌شدن از ممانعت از ورود تعدادی از خبرنگاران پارلمانی به مجلس در پی تهیه گزارش از محل وقوع حادثه تروریستی ساختمان مراجعان مردمی، با ابراز ناخشنودی از مشکل پیش‌آمده، نامه‌نگاری‌هایی از طریق هیات رئیسه مجلس برای حل مشکل پیش‌آمده و حفظ حرمت خبرنگاران انجام داده است. ایلنا نوشت؛ به دنبال تهیه گزارش تعدادی از خبرنگاران پارلمانی از محل وقوع حادثه تروریستی در مجلس، این افراد فعلا از حضور در صحن مجلس برای تهیه خبر منع شده‌اند.

هک حساب بانکی اساتید دانشگاه تهران

شنیده شد که دانشگاه ‌تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حساب بانکی برخی اعضای هیات ‌علمی این دانشگاه هک شده است. در اطلاعیه این دانشگاه آمده است: «با توجه به هک‌شدن حساب برخی همکاران عضو هیات‌علمی با شگرد «مکالمه تلفنی و بیان واریز اشتباه پول» در ساعات گذشته، توجه داشته باشید که این‌گونه تماس‌ها از طرف ادارات مالی دانشگاه نیست و نیازی به اقدام ندارد. همکاران گرامی دانشگاه، در صورت دریافت تماس‌های مشابه، سریعا موارد را به اداره کل امور مالی دانشگاه یا اداره کل حراست گزارش دهند. »

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات