پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
(روزنامه اعتماد – 1396/03/10 – شماره 3821 – صفحه 2)
در ميان فعالان سياسي اصولگرا سعيد جليلي سخت پيگير است تا طرح«دولت در سايه» را راهاندازي كند. از راي 16 ميليوني جريان اصولگرا ميگويد و تاكيد دارد كه نبايد جرياني كه او آن را «انقلابي» مينامد منفعل بشود. هر چند در ميان ساير فعالان سياسي جريان اصولگرايي هنوز شوك نتيجه انتخابات وجود دارد و ترجيح ميدهند ترجيع بند اظهاراتشان حرف زدن از تخلفاتي باشد كه از نگاهشان در جريان انتخابات رخ داده است اما سعيد جليلي كه اين بار وارد بازي انتخابات به عنوان يك كانديدا نشد كمي بهتر واقعيت را پذيرفته است.
بر همين اساس هم بود كه ديروز با بیان اینکه انتخاب نهایی مردم محترم است، گفت: نباید بعد از انتخابات منفعل شویم.به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در اولین نشست هماندیشی پس از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با حضور جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با بیان اینکه انتخاب نهایی مردم محترم است و باید به آن احترام گذاشت، اما آن بخش از جامعه که به غیر از رییس جمهور منتخب رای دادهاند باید بر نگاه و گفتمان خود تاکید و آن را برای مردم تبیین کنند، اظهار کرد: نباید به خاطر نتیجه یک انتخابات منفعل شد؛ به نظر میرسد امروز بیش از هر زمان دیگری به تشکیل یک «دولت سایه» نیازمندیم.وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما بعد از هر انتخاباتی جریانی که پیروز انتخابات میشود وارد کارهای روزمره میشود و جریانی هم که نتیجه را واگذار میکند منفعل میشود که هر دوی اینها اشتباه است و حداقل امروز ما فرصت خوبی داریم تا از منظر تخصصی به مسایل مختلف نگاه کنیم و ضمن رصد جدی و کارشناسانه مشکلات واقعی کشور، در کنار دولت که نقش بازیگر را دارد به مثابه تماشاگر به تحلیل رفتار دولت بنشینیم.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر دولت توانست در مسیر انقلاب و خدمت به مردم خوب حرکت کند باید تقویت و پشتیبانی شود، گفت: اگر هم خدای ناکرده در مسیر خود دچار اشکال و خطا شد، اولا باید اشتباهاتش بیان و ثانیا کمک شود تا خطاهایش تصحیح شود. علاوه بر دو نگاه تاییدی و تصحیحی برای دولت، باید نگاه «تکمیلی» هم وجود داشته باشد تا به موضوعاتی که مورد غفلت واقع شده است توجه شود.
بايد مانع از انفعال جریان انقلابی شد
جلیلی در ادامه تصریح کرد: طی 4 سال گذشته در عرصههای مختلف، استعدادها و برنامههای دقیق و خوبی بدست آمده که انشاءالله میتواند به عنوان یک «دولت سایه» در آینده طرح و به دولت و جامعه ارايه شود و امروز نیز اگر این جلسه برگزار میشود اولا به معنای تشکر از عزیزانی است که در این 4 سال در این روند زحمت بسیار زیادی کشیدند و ثانیا قرار است یک همفکری صورت بگیرد تا مشخص شود چگونه این روند در 4 سال آینده با قوت بیشتری ادامه پیدا کند. جریانی که امروز 16 میلیون پشتوانه اجتماعی دارد باید نسبت به آینده امیدوار باقی بماند و افکار عمومی نیز به خوبی متوجه شود این جریان در عرصههای مختلف حرفهای جدی دارد.سعید جلیلی در جمع بندی مباحث مطرح شده گفت: امروز باید به پشتوانه 16 میلیون رای، مانع از انفعال جریان انقلابی شد.
در انتخاباتی که گذشت طرفداران آقای رییسی بسیار با شور و نشاط بیشتری ظاهر شدند و جمعیتهایی که در تهران، مشهد و اصفهان پای سخنرانی ایشان آمدند برای هیچ کاندیدای دیگر حتی آقای روحانی نیز نیامد و امروز با کمک این بدنه پر شور و نشاط باید جهت حل مشکلات کشور و نظام اقدام کرد.وی ادامه داد: همیشه گفتهایم که در هر عرصهای یک وضع موجود داریم و یک وضع مطلوب و باید تلاش کرد تا مشخص شود چطور میتوان به وضع مطلوب رسید؟ باید در طول زمان و با تداوم اقدامات، نقطه به نقطه این مسیر دنبال شود تا مردم بیشتری همراه شوند که چگونه قرار است از وضع موجود به وضع مطلوب برسیم؟ نباید هر 4 سال یکبار آمد و با کلیگویی رویکرد انقلابی را به مردم معرفی کرد بلکه این کار باید قدم به قدم، محله به محله و در طول زمان انجام شود تا نتیجه بدهد و در این مسیر نیز باید تمام 16 میلیون نفر در صحنه حاضر باشند تا بقیه مردم نیز همراه شوند.این عضو شورای عالی امنیت ملی همچنین با بیان اینکه مشکل اصلی ما این است که مردم باید بیشتر از شنیدن، حرفهای ما را بچشند و در صحنه عمل تجربه کنند، گفت: «دولت سایه» یعنی دولتی که زبان گویای ملت برای مطالبه از دولت مستقر جهت رسیدن به وضع مطلوب باشد نه اینکه در برابر مردم قرار بگیرد.
جلیلی خاطرنشان کرد: پیش از انتخابات نیز بارها گفتم که از روز 30 اردیبهشت (فردای انتخابات ایران) فشارها بر کشور زیاد خواهد شد و همین هم شد و همه دیدند که ترامپ در این روز به عربستان سفر کرد و ضمن انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی 380 میلیارد دلاری، با سران این کشور علیه ایران مفصل سخن گفت. ضروری است تا در این عرصه آمادگی لازم وجود داشته باشد تا کشور دچار خسارت نشود.این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: معتقدم اکثریت قاطع از 23 میلیون نفری که در انتخابات به آقای روحانی رای دادند به خاطر علاقه به جمهوری اسلامی و اقتدار و پیشرفت کشور رای دادند بنابراین باید تلاش شود تا مباحث مختلف با ادبیاتی منطقی به گوش آنها برسد که مثلا مگر نمیگفتند با انتخاب ما سایه تهدید از سر کشور دور میشود؟ پس چرا دقیقا یک روز بعد از انتخابات ایران، رییسجمهور آمریکا از آن سوی دنیا به عربستان سفر می کند و یک قرارداد بزرگ نظامی با آن کشور منعقد می کند و هر دو علیه ایران صحبت میکنند؟
http://etemadnewspaper.ir/?News_Id=76640
ش.د9600737