(روزنامه رسالت ـ 1395/12/17 ـ شماره 8893 ـ صفحه 1)
اوج استقلال خواهي امام (ره) را ميشود در نطق تاريخي ايشان به مناسبت مخالفت با كاپيتولاسيون در سال 43 ادراك كرد . در طول يكصد سال اخير هيچ رجل سياسي و مذهبي را سراغ نداريم كه به اندازه امام (ره) نسبت به استقلال و شرف و كرامت ملت ايران اينقدر حساسيت به خرج داده و يك تنه در برابر قدرتهاي جهان به ويژه آمريكا ايستاده باشد. او پرچمدار عزت ايرانيان در برابر هجوم تحقيرآميز بيگانگان بود.
رژيم پهلوي استقلال كشور را در معرض فروش اجانب قرار داده بود و بيپروا از آمريكا و انگليس دستور ميگرفت و مجري سياستهاي استعماري دشمن بود. يكي از علل اساسي رضايت ملت ايران به تغيير رژيم از سلطنت به جمهوري در جريان انقلاب اسلامي همين بود.
حضور ملت در صحنه و بصيرت مردم نسبت به سياستهاي استعماري شرط بقاي استقلال در كشور است.
دشمن پيش از انقلاب از طريق نفوذ در دربار ايران و ديگر مناصب قدرت استقلال كشور را تهديد ميكرد. با ظهور انقلاب اسلامي اين راه مسدود شد . لذا آنها پس از انقلاب از طريق نفوذ در افكار عمومي و سوزنباني ذهن مردم، استقلال كشور را تهديد مي كنند.
امروز رسانههاي دشمن به صورت يك ارتش عمل مي كنند و مقوله نفوذ در صدر برنامه هاي دشمن است. آمريكا و قدرت هاي جهاني پس از انقلاب جمهوري اسلامي را به رسميت نشناختند و از طريق جنگ سخت و نرم بيپروا استقلال كشور را تهديد كردند. اوايل براي اينكه مشروعيت مردمي انقلاب را زير سوال ببرند تمام توان خود را در اين مقوله متمركز كردند كه مردم به پاي صندوقهاي راي نروند، اما بعد ديدند اين كار نفعي براي آنها ندارد. بنا را بر حمايت از يك ضلع از اضلاع رقابت گذاشتند و از طريق دو قطبي كردن فضاي انتخاباتي ، رقابتها را به سمت و سويي شكننده و فشلكننده اقتدار و امنيت ملي بردند.
آنها كار خود را به طور جدي از سال 76 شروع كردند. احزاب و نخبگان كشور در خانه احزاب با درك چنين توطئهاي در سال 83 به منظور حفظ و حراست از استقلال و آزادي در نظام مقدس جمهوري اسلامي ميثاقي را امضا كردند كه معروف به "منشور وفاق احزاب" شد در اين منشور تاكيد شده است؛
1- راي اكثريت را بپذيريم و به آن احترام بگذاريم
2-حقوق اساسي ملت را محترم شمرده و از وارد كردن حمايت كشورها و عوامل خارجي پرهيز نماييم.
3- التزام عملي به اسلام و نظام و ولايت فقيه داشته ، منافع و مصالح ملي را از طريق حفظ وحدت و وفاق ملي تقويت كنيم.
برخي از احزابي كه اين منشور را امضا كردند متاسفانه در رقابتهاي سياسي آن را رعايت نكردند. آنها بلندگوي تبليغاتي نامزد خود را به بيرون از مرزها بردند و صداي تبليغات آنها از واشنگتن ، لندن و پاريس و... شنيده شد . فتنه 18 تير 78 و فتنه 8 ماهه سال 88 محصول اين گرايش خائنانه بود.
اين دو فتنه در قالب صورت بنديها و قالب بنديهاي جنگ نرم اساس استقلال ، آزادي ملت و جمهوري اسلامي را مورد تهديد قرار داد و اقتدار و امنيت ملي را به مخاطره انداخت.
هفته گذشته نشريه آمريكايي فارين افرز در گزارشي خواستار حمايت واشنگتن از طيف موسوم به "ميانهرو" در انتخابات رياست جمهوري شد. اين نشريه نوشت :
"آمريكا بايد تا دير نشده ميانهروها را در ايران تقويت كند." چند روز پيش انديشكده آمريكايي آمريكن اينترپرايز نيز در تحليلي از آمريكا و اروپا خواست در مورد انتخابات آينده كاري بكنند.
دو سوال كليدي در اين باره مطرح است :
1- ميانه روها در ايران چه كساني هستند، چرا مورد توجه بيگانگان مي باشند؟
2- ماموريت آنها چيست كه بايد توسط ارتش رسانهاي غرب و سرويسهاي امنيتي آنان تقويت شوند!؟
اگر احزابي كه مي خواهند در رقابتهاي انتخابات آينده شركت كنند به اين دو سوال پاسخ صحيح دهند، مي توانند گامي براي حفظ استقلال ايران بردارند.
ميانهروي چيست و ميانه رو كيست ؟ اينها هم سوالات كليدي هستند. كساني كه دغدغه استقلال كشور دارند بايد از ميانهروي پرهيز كنند چون با معيارهاي انقلابي ملت ايران در صيانت از استقلال ملي تناسبي ندارد.
بازي برد - برد همان طور كه از اسمش پيداست تنها يك "بازي" است، اين بازي نميتواند متضمن منافع ملي و حفظ آرمانهاي اسلام ، امام و رهبري در مناسبات داخلي و خارجي باشد. تجربه "برجام" نشان داد اين راهبرد فقط يك بازي براي به خطر انداختن استقلال ملي است. توصيه اين "بازي" در راهبرد منطقهاي جمهوري اسلامي در آستانه انتخابات رياست جمهوري يعني "تهديد امنيت ملي" اخيرا يكي از محكومين فتنه 88 طي گفتگوي مفصلي اندر اوصاف اين راهبرد صحبتراني كرده است . او نشان داده كه حمايت غرب از ميانهروها يك سويه نيست. اين طرف كساني وجود دارند كه راهبردهاي غرب و بويژه رژيم صهيونيستي را در ايران تئوريزه و آنها را در رسيدن به اهدافشان ياري ميكنند. اين يعني علامت دادن به دشمن و چراغ سبز نشان دادن براي همگرايي با سرويسهاي امنيتي آنها، متاسفانه برخي هم از روي غفلت و جهل با اين راهبرد همراهي مي كنند.راهبرد برد - برد يعني دشمن ببرد و چيزي هم باقي نگذارد!
دستاورد "تقريبا هيچ" كه اين روزها مقامات دولتي از آن ياد مي كنند همين است.
كمتر از دو ماه به انتخابات رياست جمهوري دوازدهم باقي است. اگر احزاب و گروه ها و رجال سياسي به منشور وفاق احزاب پايبند هستند و دخالت خارجي را در انتخابات سم رقابتها و تهديد استقلال كشور
مي دانند، جواب بيگانگان را بدهند و كساني كه در مظان اتهام ميانهرويي هستند بگويند ما با دشمنان اسلام سر و سري نداريم و به منافع و مصالح ملي پايبنديم.
http://www.resalat-news.com/Fa/?code=253763
ش.د9505004