صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۲  ، 
کد خبر : ۳۱۱۹۹۴

اخبار ویژه روزنامه‌ها 5 شهریور ماه

روزنامه کیهان **

سیم فراکسیون امید را کشیده‌اند که هیچ مطالبه اقتصادی از دولت نمی‌کند؟!

فراکسیون امید و اصلاح‌طلبان بیرون مجلس با وجود اختیارات در مجلس، چرا پیگیر مطالبات اقتصادی مردم از دولت نیستند؟

وطن امروز با طرح این سؤال نوشت: اردیبهشت‌ماه 95 زمانی که نمایندگان لیست امید تصمیم به تشکیل فراکسیون مختص خود در مجلس گرفتند، محمدرضا عارف از حضور 167 نماینده مجلس در آن خبر داده بود! پس اصلاح‌طلبان مدعی بودند اکثریت مجلس همسو با ایشانند.

1- جلسات مجلس با حضور دوسوم نمایندگان رسمیت می‌یابد. 2- شرط کافی برای تصویب هر طرح و لایحه‌ای در صحن مجلس، موافقت بیش از نیمی از نمایندگان حاضر در صحن است. 3- شرط کافی برای استیضاح هر وزیر، امضای آن توسط10 نماینده است. 4- شرط کافی برای طرح سؤال از رئیس‌جمهور، امضای یک‌سوم نمایندگان است. 5- طرح‌‌های قانونی با امضای حداقل 15 نماینده قابل طرح در صحن مجلس است.

در این شرایط، سؤال این است که مجموعه اصلاح‌‌‌‌‌‌طلبان اعم از شورای ‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، محمد خاتمی، چهره‌‌های پشت‌پرده، احزاب و چهره‌‌های شناخته شده، لیست امید و... از اسفند 94 تاکنون کدام اقدام عملیاتی را برای وادار کردن دولت به تحرک بیشتر انجام داده‌اند؟ چرا کسی انجام وعده‌‌های نجومی رئیس‌جمهور را بطور جدی از او مطالبه نمی‌کند؟ یادمان نرفته اینکه شخصی چون عباس عبدی همان ابتدای تشکیل مجلس دهم، با آگاهی از ماهیت رانتی و غیرمعقول لیست امید، خواستار تهیه چند جلد کتاب آموزشی برای نمایندگان و آزمون گرفتن از محتوای کتاب‌ها برای بالابردن سطح سواد و پایین آوردن سطح شوت بودن حضرات شده بود. دیگر چهره‌‌های اصلاح‌طلب نیز خواستار تشکیل اتاق فکری در بیرون مجلس برای راهنمایی نمایندگان لیست امید شده بودند.

مجموعه این واقعیات به علاوه مضحکه‌‌‌هایی که تاکنون از این مجلس دیده‌ایم- سلفی با موگرینی، موزه لوور، استیضاح‌های بی‌خاصیت و...- به ما می‌گوید لابی‌‌های بیرون مجلس، در جهت حرکت نمایندگان در صحن بسیار تعیین‌کننده بوده است.

نمایندگان لیست امید طی 2/5 سال گذشته، دقیقا در هر زمانی که نوک انتقادات افکار عمومی به سمت مطالبات اقتصادی از دولت رفته است، بلافاصله و بدون فوت وقت، با طرح مسائل حاشیه‌ای و کم‌اهمیت، سعی کرده‌‌اند جهت‌دهی افکار عمومی را به سمت دیگری منحرف کنند. چنین حجمی از فعالیت البته انرژی زیادی از اعضای لیست تکرار می‌گیرد، لذا ظاهرا طی 2/5 سال قبل در مجلس از این حیث تمهیداتی لحاظ شده است. چنانکه کاربری شناخته شده در شبکه‌‌های اجتماعی که یک روز اتفاقی ناهار را در مجلس میهمان شده، می‌نویسد: «هنوز باورم نمی‌شود که ناهار مجلس سلف سرویس با چند نوع کباب، خورشت، جوجه، کشک بادنجان، چند نوع سالاد و دلستر و دوغ و میوه و... باشد! نماینده‌ای از جلوی من رد شد که بشقابش پر از کباب بدون برنج بود و سالاد و سس و مخلفات!»

اتاق فکر گرداننده لیست امید و مقصری که این روزها همراه با عصای تکرارش بالکل از دیده‌ها مخفی شده اما چه می‌کنند؟ عبدالله ناصری، مشاور سیاسی او و عضو شورای‌ عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌‌‌طلبان پاسخ می‌دهد. مشاور محمد خاتمی اخیرا طی مصاحبه‌ای گفته است: «توجه داشته باشید که مشکلات اقتصادی دولت و کشور خیلی فراتر از این است که با سؤال از رئیس‌جمهور و استیضاح و جابه‌جایی چند وزیر حل شود.

علی مطهری، دیگر نماینده لیست امید از آن ‌سو مدعی می‌شود مقصر اوضاع اقتصادی فعلی، کسانی هستند که نگذاشتند برجام اجرا شود. شاید فکر کنید منظورش دونالد ترامپ است اما‌اشتباه می‌کنید؛ مطهری مدعی است منتقدان دولت، مانع اجرای برجام شده‌اند! با این منطق، سوراخ کردن کره ماه هم تقصیر سیخ کباب‌‌‌هایی است که نمایندگان در سلف‌سرویس چرب و نرم مجلس، به هوا پرتاب کرده‌‌‌اند.

روحانی: اروپا عذرخواهی کند بسته پیشنهادی توهین‌آمیز است

محافل رسانه، کمک 18 میلیون یورویی اروپا به ایران را «تحفه طنز اروپا» و «آب نبات چوبی روی میز برجام» ارزیابی کردند.

روزنامه جام‌جم در گزارشی با عنوان تحفه طنز اروپا نوشت: در روزهایی که شرکت‌های بزرگ اروپایی یکی پس از دیگری به قراردادها و تعهدات چند میلیارد دلاری خود با ایران، پشت کرده و بازار کشورمان را ترک می‌کنند و اروپایی‌ها هم وعده جریمه شرکت‌هایی را که از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیروی کنند از یاد برده‌اند، به‌ناگاه خبر رسید که کمیسیون اروپا بسته حمایتی 18 میلیون یورویی برای ایران تصویب کرده است.

18 میلیون یورو برای اقتصاد بزرگ ایران، آن‌قدر ناچیز است که باید این بسته اروپا را یک پیشنهاد تحقیرآمیز و اهانت‌آمیز تلقی کرد.

ارزش قرارداد شرکت فرانسوی توتال با ایران برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی نزدیک به پنج میلیارد دلار (معادل 4/3میلیارد یورو) بود،‌ اما این شرکت به‌راحتی به قرارداد خود پشت پا زد و پس از یک سال معطل نگاه داشتن پروژه فاز 11 پارس‌جنوبی، هفته گذشته به بهانه تحریم‌های آمریکا رسماً از آن کنار کشید. حال اروپایی‌ها که وعده داده بودند شرکت‌هایی را که از ایران به علت تحریم آمریکا بروند تحریم و مواخذه می‌کنند، نه تنها این کار را نکردند بلکه وعده بسته حمایتی 18 میلیون یورویی می‌دهند که حدود 0/4درصد ارزش قرارداد توتال با ایران است.

حسن روحانی در صفحات 596، 597 و 598 کتاب امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای تاکید می‌کند بعد از نزدیک به دو سال مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی، آنها قصد به نتیجه رسیدن و حل کردن پرونده هسته‌ای ایران را نداشتند و یک بسته پیشنهادی تحقیرآمیز به ایران دادند.

روحانی در صفحه 376 کتاب خود می‌نویسد: «در حوزه اقتصادی هم کار به این دلیل پیش نمی‌رفت که ما می‌گفتیم تحریم‌ها باید شکسته شود اما آنها می‌گفتند اینها مراحلی دارد و در کوتاه‌مدت نمی‌توان به نتیجه رسید. ما دیدیم که گویی می‌خواهند بحث را چند سال ادامه دهند. پیشنهادهای اقتصادی آنها هم در حد دادن وام و خرید گاز از ایران یا ادامه مذاکرات درخصوص موافقت‌نامه تجارت و همکاری بود.

درمجموع پیشنهاد مذکور در زمینه تقاضاها از ایران بسیار طولانی اما در مورد پیشنهادهای ارائه‌شده به ایران به‌طور مضحکی کوتاه و نارسا می‌باشد. فقدان هرگونه تلاش برای ایجاد ظاهری متوازن، این پیشنهاد را به دستور استعماری کاپیتولاسیون شبیه می‌سازد. پیشنهاد یادشده توهینی به تمام ملت ایران است که سه کشور اروپایی باید به‌خاطر آن از ملت ایران پوزش بطلبند».

واگذاری 8 مجله ارگان شهرداری به سردبیر یک مجله استانی

عضو شورای شهر تهران به تخلفات مدیرعامل مؤسسه همشهری اعتراض کرد.

به گزارش «انتخاب»، گروه مجلات همشهری باز هم به تیتر خبری تبدیل شد. این‌بار خبر برون‌سپاری آن به جوان 32 ساله‌ای است که رزومه مطبوعاتی‌اش سردبیری یک مجله استانی است.

محمدجواد حق‌شناس در واکنش به واگذاری 8 مجله همشهری در حساب توییتری خود نوشت: این تصمیم با شتاب‌زدگی و بدون اطلاع، کسب نظر و مشورت با اعضای شورا و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته است. موضوع را بررسی و نتیجه را به آگاهی خواهم رسانید.

ظریف 6 بار گفت ‌اشتباه کردم اما باز هم ادامه داد!

شش اعتراف دیرهنگام وزیر خارجه درباره اعتماد به آمریکا به مثابه نوشداروی دیرهنگام است.

روزنامه فرهیختگان درگزارشی نوشت: وزیر خارجه 70 روز بعد از خروج آمریکا از برجام و تعیین فرصت چندهفته‌ای از سوی حسن روحانی برای به نتیجه رسیدن مذاکره با اروپایی‌ها، با انتقاد از سه کشور اروپایی حاضر در برجام گفت که آنها تاکنون هیچ اقدام عملی برای حفظ توافق هسته‌ای و تامین منافع ایران نکرده و صرفا به بیان موضع پرداخته‌اند. یک روز پس از این اظهارنظر ظریف در پاسخ به سؤال خبرنگار سی‌ان‌ان اظهار کرد ادامه مذاکره هسته‌ای در شرایطی که تحریم‌ها رفع نشده بود می‌تواند یکی از‌اشتباهات تیم مذاکره‌کننده درنظر گرفته شود؛ اظهارنظری که البته قبلا هم کارشناسان بر آن تاکید کرده بودند.

«من ‌اشتباه کردم، براساس یک توافقی که (با آقای کری) کردیم، ما استراتژی خودمان را کنار گذاشتیم و بر مبنای آن توافق آمدیم آن را اعلام کردیم که تبدیل شد به موضع جمهوری اسلامی. من این را می‌پذیرم من ‌اشتباه کردم... ما نباید براساس حرف این بابا (عمل) می‌کردیم... ولی این‌کار را کردیم.» اینها را محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه می‌گوید؛ اعترافاتی که اواخر آذرماه 95 در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر زبان آقای وزیر جاری شد. جناب ظریف در جلسه مذکور با صراحت گفت که ‌اشتباه ما این بود که استراتژی خودمان را بر این گذاشتیم که تنها با دولت آمریکا مذاکره کردیم.

محمدجواد ظریف چهارم اردیبهشت 97 درست دو هفته پیش از اعلام خروج آمریکا از برجام، در نشستی که به میزبانی شورای روابط خارجی آمریکا برگزار می‌شد، تصریح کرد: «از زمانی که رئیس‌جمهور ترامپ، وارد کاخ سفید شده حتی یک مجوز «OFAC» [مجوز تجارت با ایران] هم در طول ۱۶ ماه صادر نشده است، بنابراین ایالات متحده همین حالا هم ناقض برجام است.»

29 مرداد 97 در حالی که حدود دو هفته از آغاز دور اول تحریم‌های ثانویه می‌گذرد، محمدجواد ظریف در مصاحبه اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان بار دیگر به‌طور تلویحی به غافلگیری‌اش از تحریم‌های آمریکا ‌اشاره کرد و اظهار داشت: ‌«احساس می‌کردیم آمریکا حداقل این مسئله را یاد گرفته است که تحریم‌ها تنها موجب فشار اقتصادی بر ایران می‌شود و هیچ‌گونه دستاورد و نتیجه سیاسی مورد انتظار واشنگتن را به‌همراه ندارد. من تصور می‌کردم آمریکایی‌ها این درس را گرفته‌اند، ولی متاسفانه من‌اشتباه می‌کردم.»

در میانه‌های مهرماه سال گذشته و در شرایطی که قریب به 21 ماه از اجرای برجام گذشته بود، نشریه «نیویورکر» در گزارشی طولانی، جزئیاتی از نشست وزیران خارجه گروه 1+5 و ایران را منتشر کرد. آن‌طور که در این گزارش آمده بود، وزیر امور خارجه ایران در ابتدای این نشست فهرستی از گلایه‌های ایران را مطرح و تصریح کرده بود ایالات متحده آن‌طور که در توافق هسته‌ای مقرر شده، تحریم‌ها را رفع نکرده و «ما هنوز نمی‌توانیم در انگلستان یک حساب بانکی باز کنیم.» اقرار به عدم امکان افتتاح حتی یک حساب بانکی در انگلستان در حالی است که اینک ظریف و باقی رفقا همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد اروپا گذاشته و منتظر معجزه چشم‌آبی‌ها برای احیای برجام نشسته‌اند.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی درباره سخنان سخیف یک مداح در دعای عرفه خیابان سعدی تهران گفت:‌ «نمی‌توانیم به این مداح تذکر بدهیم چون عضو کانون مداحان نیست.» به گزارش ایرنا، وی در عین حال گفتند: «چنین مداحی‌ها و اظهارنظرهائی برای جامعه مطلوب نیست. مراجع ذیربط باید این مساله را پیگیری کنند». برخلاف گفته معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، نظارت این سازمان بر مداحانی که عضو کانون مداحان نیستند باید بیشتر باشد تا با خودسری‌های آنان اعتبار جامعه مداحان از بین نرود.

* رئیس کانون بسیج رسانه شهرستان چالوس با انتشار یادداشتی به وجود ناهنجاری‌های اخلاقی در منطقه نوشهر، چالوس و کلاردشت که توسط گردشگران عراقی دامن زده می‌شود اعتراض کرد. علی درخشیدی به مسئولین منطقه هشدار داد هرچه سریع‌تر از زیر پا گذاشته شدن مکارم اخلاقی – اسلامی در منطقه که به بهانه گردشگری صورت می‌گیرد و ناموس مردم را در معرض خطر قرار داده است جلوگیری کنند.

* خبری در فضای مجازی منتشر شده است مبنی بر اقدام به خودکشی یک حاجی عراقی در مسجدالحرام. ولی برخلاف فضاسازی رسانه‌های سعودی، خبر دیگر این است که این حاجی در طبقه بالای مسجدالحرام ندای «لبیک یا حسین» سر داده بود که توسط ماموران وهابی به پائین پرتاب شد.

* برنامه زنده "شب فیروزه‌ای" که شنبه شب به صورت زنده از دریاچه شهدای خلیج فارس- چیتگر- از شبکه 5 سیما پخش می‌شد به محلی برای شوخی‌های پیش پا افتاده مجری و مهمان برنامه زنده تلویزیونی تبدیل شد. به گزارش عصرخبر، "دستت لای در نره"، "چند سالتونه"، بخشی از شوخی‌های مجری با یک خانم بازیگر بود. این خانم بازیگر بعد از شعر کوتاهی که مجری خواند خطاب به او گفت منم یک شعر درباره "دل" بخوانم؟ مجری برنامه که سعی می‌کرد برنامه‌ای متفاوت اجرا کند گفت: شما مگه شعر هم بلدین؟ و خانم بازیگر خواند: "‌ای دل تو خریداری نداری..." در اینجا بود که مجری وسط شعرخوانی این بازیگر پرید و سعی در جمع کردن و ادامه ندادن ترانه مشهور لیلا فروهر کرد. بدین ترتیب باید منتظر اتفاقات دیگری در این قبیل برنامه‌های بی‌ در و پیکر تلویزیون باشیم.

*********************************

روزنامه خراسان**

مدیران دولتی ذره بین ارزشیابی اموال به دست بگیرند

یک مقام مسئول اقتصادی در نامه ای به تعدادی از سازمان ها و ادارات دولتی متذکر شده با توجه به عملیاتی شدن سامانه اموال دستگاه های اجرایی و ضرورت درج ارزش اموال غیرمنقول متعلق به دولت در آن، مدیران مربوط باید برای نظارت بر اعلام ارزش اموال مذکور، دقت لازم را داشته باشند تا از اعلام قیمت نامتناسب و نامتعارف چه به صورت کمتر یا زیادتر از ارزش واقعی و کارشناسی خودداری شود چراکه در صورت کشف هر نمونه از موارد فوق، از ارزشیابی دستگاه مربوطه کاسته خواهد شد.

مجوز ویژه به یک سازمان برای خرید 200 خودرو

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به وزارت اقتصاد، اعلام شده با توجه به درخواست اسفندماه سال گذشته یک وزارتخانه که به تازگی به تایید هیئت دولت رسیده، مقرر شده یکی از سازمان های دولتی به خرید 170 دستگاه خودروی سواری و 30 دستگاه خودروی شاسی بلند تولید داخل اقدام کند که این خرید، با مستثنا شدن از مقررات سابق، صرفا با اسقاط 60 دستگاه خودروی فرسوده در اختیار سازمان مذکور، امکان پذیر است.

*********************************

روزنامه ایران**

واکنش آیت‌الله شب زنده‌دار به رحیم پورازغدی

خبر اول اینکه، آیت‌الله شب زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبان دیروز در درس خارج خود به اظهارات اخیر حسن رحیم پورازغدی واکنش نشان داد و گفت: «اگر کاستی‌هایی می‌بینیم که حتماً کاستی وجود دارد، باید انتقادپذیر باشیم اما باید مطالب و سخنان را به گونه‌ای بیان کنیم که از صدر تا ذیل حوزه‌ها و مراجع را در چشم دیگران و دشمنان دین به عنوان انسان‌های هوا پرست، ریاست طلب و غیر متوجه به وظایف جلوه ندهیم، اینکه گفته شود همه حوزه و علما توجه و سواد ندارند، درست نیست.» به گزارش تسنیم، وی افزود: «برخی مواضع خوبی دارند و حرف‌های خوبی می‌زنند که باید از این مواضع درست و روشنگری‌ها تقدیر شود اما از این افراد توقع نیست سخنانی بگویند که سبب سوء استفاده دشمن شود.» رحیم پور ازغدی در تجمع پر حاشیه تعدادی از طلاب در مدرسه فیضیه با انتقاد از عملکرد حوزه‌ها مدعی شده بود که این نهاد مذهبی سکولار می‌شود. دیروز سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد در دادگاه ویژه روحانیت پرونده‌ای برای بررسی این تجمع تشکیل شده است.

توضیح رئیس دادگاه مشایی درباره حاشیه ها

خبر دیگر اینکه، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران می‌گوید دادگاه اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد در روز شنبه علنی بوده است. وی در گفت‌وگو با ایرنا و در پاسخ به اینکه چرا خبرنگاران در دادگاه حاضر نبودند، گفت: گاهی اوقات یک باشگاه صدهزار نفری هست که 200 هزار نفر می‌روند، اما فقط 100 هزار نفر می‌توانند در آن حاضر شوند. روز شنبه تعدادی خبرنگار آمد. وقتی جا نیست، من دیگر چه کار کنم؟! این مقام قضایی در پاسخ به اینکه چه رسانه‌هایی حاضر بودند، افزود: من که نمی‌توانم شمارش کنم ببینم خبرگزاری ایسنا و ایرنا آمده یا نیامده.

اینقدر آدم گرفتار کارها هست که اینها را نمی‌تواند سرشماری کند. غضنفرآبادی درباره فیلم تقطیع شده‌ای که از دادگاه رحیم مشایی پخش شده هم گفت: از لحاظ قانونی دادگاه تشخیص می‌دهد که کدام قسمت‌ها پخش شود کدام قسمت‌ها پخش نشود. اگر مجاز بودیم، همه را می‌گذاشتیم.

سانسور بازیگران زن در مشهد

دست آخر اینکه، بنر تبلیغاتی یکی از نمایش‌های در حال اجرا در مشهد، در حالی روی بیلبوردهای خیابان‌های این شهر نصب شده است که تصویر چهره بازیگران زن روی آن سانسور شده است. به گزارش خبرآنلاین، بنر تبلیغاتی نمایش کمدی «دپوتات» به کارگردانی کیوان صباغ و حامد وکیلی که این روزها در مشهد در حال اجراست، در حالی در نقاط مختلف شهر مشهد نصب شده که تصویر بازیگران زن این اثر سانسور شده است. حامد وکیلی، مرتضی ملتجی، کیوان صباغ، مونا بارانی، حسن نامجو، سما دهقان سفیدسنگی، یوسف سلطانی، نسرین مقانلو و امیر کربلایی‌زاده بازیگران این نمایش هستند.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

سفر وزیر دفاع به سوریه

وزیر دفاع و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران در صدر هیأت ارشد دفاعی و نظامی وارد دمشق شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ امیر حاتمی در صدر هیأت ارشد دفاعی نظامی وارد سوریه شد و در بدو ورود به فرودگاه دمشق مورد استقبال جمعی از مسؤولان ارشد دفاعی، فرماندهان نظامی ارتش و نیروهای مسلح سوریه و همچنین جواد ترک‌آبادی سفیر کشورمان در سوریه قرار گرفت. امیر حاتمی در این سفر 2 روزه که به دعوت سپهبد علی ایوب انجام شد، با مقامات ارشد سوری از جمله وزیر دفاع و جانشین فرمانده کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. حضور بر مزار سربازان گمنام سوریه و ادای احترام نسبت به شهدای این کشور از دیگر برنامه‌‌های هیأت ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران در این سفر خواهد بود. بررسی تحولات منطقه، مبارزه با تروریسم، تقویت محور مقاومت و نیز بررسی راهکارهای گسترش همکاری‌‌های دفاعی و نظامی تهران و دمشق از جمله مهم‌ترین محورهای سفر امیر حاتمی اعلام شده است. امیر حاتمی در بدو ورود به فرودگاه دمشق در جمع خبرنگاران هدف از این سفر را توسعه همکاری‌‌های دوجانبه در شرایط جدید و ورود سوریه به مرحله بازسازی اعلام کرد و اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم مشارکت فعالی در بازسازی سوریه داشته باشیم.

۲ بار نامه به دولت نوشتم اما رئیس‌جمهور اجابت نکرد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین پیش از ظهر دیروز در حاشیه اجلاسیه 800 شهید کارگر، کارمند و اصناف استان البرز که در مسجد امام صادق (ع) کرج برگزار شد در گفت‌وگو با پایگاه خبری «تیتر یک» درباره جزئیات کشفیات انبارهای کالای احتکاری در کشور توسط بسیج گفت: بسیج سپر دفاع مردم است و کالاهای احتکاری بسیاری را در این مدت کشف کرد. وی با تاکید بر اینکه امروز کسانی که در جبهه جهاد اقتصادی فعالیت می‌کنند شأن آنها با عازمان جبهه‌های جنگ برابر است، گفت: رئیس‌جمهور گفت دولت را تنها نگذارید، می‌گویم شما تنها نیستید و می‌توانید تنها نباشید اگر راه را باز کنید. سردار غیب‌پرور گفت: بیش از یک سال پیش اعلام آمادگی کردم و 2 بار نامه نوشتم لبیک رئیس‌جمهور و اجابت‌شان کو؟ بسیج کشاورزی، صنعت، کارگری و اصناف برای دولت فرصت و ظرفیت است اما مشکل این است که نگاه‌های سیاسی حاکم است، در حالی که بسیج متعلق به کشور و نظام بوده و نسخه بی‌بدیل انقلاب است و نسخه شفابخشی در تنگنا بوده و بن‌بست‌شکن خواهد بود. رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: دست ما دراز است و تضمین می‌دهیم، البته آقای رئیس‌جمهور بخشی از توان آنها را در بسیج سازندگی و محرومیت‌زدایی روستاها دیده‌اند و عملکرد آنها را در زلزله کرمانشاه مشاهده کرده‌اند.

تذکر قاضی‌پور به رئیس‌جمهور درباره نیروهای مسلح

نماینده مردم ارومیه در مجلس به رئیس‌جمهور تذکر داد. به گزارش تسنیم، نادر قاضی‌پور در جلسه علنی دیروز پارلمان در اخطار قانون اساسی به اصل 110 این قانون استناد کرد و گفت: طبق قانون اساسی، امور مربوط به نیروهای مسلح جزو اختیارات و وظایف رهبری است و قوای سه‌گانه مجاز به دخالت در کار فرماندهان نظامی و انتظامی نیستند. وی با طرح این سؤال که چرا رئیس‌جمهور گاه و بیگاه در امور نیروهای مسلح دخالت می‌کند که باعث بروز اختلاف می‌‌شود؟ اظهار داشت: این کارها بار امنیتی ایجاد می‌کند، در حالی که رئیس‌جمهور حافظ قانون اساسی است، چرا تخلف می‌کند و عملاً به قانون اساسی آسیب می‌رساند؟ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: آیا رئیس‌جمهور می‌خواهد فرمانده کل قوا باشد؟ یک بار تجربه بنی‌صدر کافی بود، در هیچ جای دنیا انتخاب مقامات نظامی و انتظامی با رأی مردم انجام نمی‌شود، چرا رئیس‌جمهور از انتخاب فرماندهان نظامی با رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم می‌گوید؟ قاضی‌پور با بیان اینکه قانون اساسی نیروهای مسلح را جزو اختیارات مقام معظم رهبری قرار داده است،گفت: تقاضا می‌شود در جلسه سران قوا در این‌باره به رئیس‌جمهور تذکرات لازم داده شود.

***************************************

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات