صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۳  ، 
کد خبر : ۳۱۲۹۰۴

اخبار ویژه روزنامه‌ها 27 آبان ماه

روزنامه کیهان **

رفقای شهرام جزایری و مهدی هاشمی برای پولشویی نگران شدند

روزنامه‌های اجاره‌ای نه چندان خوشنام،‌از قول محمود صادقی عضو فراکسیون امید مدعی شدند 14 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی وجود دارد که سند ادعای ظریف درباره پولشویی است.

روزنامه‌های اعتماد و آرمان، در تیتر اول مشترکی از قول محمود صادقی نوشته‌اند: در همین دو سال که مجبور شدیم ضوابط پولشویی را رعایت کنیم بیش از 10 هزار میلیارد تومان از فرارهای مالیاتی جلوگیری شده است.

وی همچنین می‌گوید تروریست‌های مهاجم به مجلس را از طریق تراکنش‌های مالی توانستیم ردیابی کنیم.

از آلودگی روزنامه اعتماد، هدایای متهم دانه‌درشت فساد اقتصادی و پولشویی (شهرام جزایری) و روزنامه آرمان به دیگر متهم پولشویی (مهدی هاشمی) که بگذریم، باید از کسانی که به امثال محمود صادقی خط می‌دهند، پرسید: اولاً مگر برای مبارزه با پولشویی حتماً باید عضو FATF بود. چرا دولت به قانون مبارزه با پولشویی (مصوب سال 86) کمتر بها می‌دهد که فرارهای مالیاتی دانه‌درشت پدید آید؟ ثانیاً مگر با منطق «به حساب مردم (بخوانید مفسدان اقتصادی و مجرمان مالی) سرک نمی‌کشیم»، می‌توان با مفاسد و پولشویی مبارزه کرد؟!

ثالثاً چندین قانون مربوط به راه‌اندازی سامانه‌های شفافیت در حوزه مالیات و معاملات و واگذاری‌ها و همچنین قوانین متعدد مربوط به انتشار اطلاعات معاملات و قراردادها، از سوی دستگاه‌های دولتی خاک می‌خورد و به درستی اجرا نمی‌شود. چرا؟! چهارم اینکه به اعتبار حذف طرح شبنم، ایران که، کارت سوخت و...، فرصت‌های مناسبی برای عناصر قاچاقچی و مفسد و رانت‌مدار پدید آمده که مقصر اول آن دستگاه‌های ذی‌ربط دولتی و برخی وکیل‌الدوله‌های بی‌کفایت هستند. چرا امثال صادقی، هرگز با جدیت وزارت نفت یا اقتصاد و بانک مرکزی و صنعت و رفاه و کار را برای قصور و تقصیرهای متعدد در این زمینه بازخواست نکرده‌اند.

پنجم اینکه اگر تروریست‌های کذایی واقعاً رصد و ردیابی درستی می‌شدند، چندین شهید مظلوم برجا نمی‌گذاشتند. طبعاً مسئولیت بررسی و رصد این تراکنش‌ها نیز دستگاه‌های ذی‌ربط اقتصادی و اطلاعاتی دولتی هستند و باز هم این موضوع ربطی به الحاق به کمیته FATF و CFT و دادن اسناد سری و اطلاعات محرمانه به دشمن برای تحریم دقیق‌تر کشور ندارد.

مومنی: روحانی یک عذرخواهی به کارشناسان بدهکار است

یک اقتصاددان اصلاح‌طلب و حامی دولت می‌گوید روحانی به جای انتقاد از خود، اقتصاددانان را نصیحت می‌کند.

فرشاد مومنی در نشست ارزیابی طرح تحول سلامت گفت: ما بر این باور بوده‌ایم که به ویژه از نقطه عطف روی کار آمدن رئیس‌جمهور آمریکا و تهدیدهای او مبنی بر خروج از برجام، به دلایل و علل گوناگون شدت نیاز کشور ما به برنامه‌ریزی در یک ابعاد خارق‌العاده‌تری افزایش یافته است. اما آنچه عملا مشاهده می‌شود این هست که دقیقا در نقطه مقابل اقتضاء زمانه، یک برنامه گریزی با شدت کم‌سابقه‌ای طی سال‌های اخیر عملا مشاهده می‌شود.

وی گفت: من می‌توانم به ماجرای دستکاری نرخ ارز به عنوان یک نمونه اشاره کنم. همان‌گونه که چندین بار در جلسات این مسئله مورد بررسی قرار گرفت هیچ یک از انتظارات طرفداران افزایش نرخ ارز در طی سی ساله گذشته اتفاق نیفتاده است. اما در عوض تا دلتان بخواهد آسیب‌ها و خسارت‌های بعضا غیرقابل جبرانی بر اثر اجرای سیاست آشفته‌ساز به کشور ما تحمیل شده است. دکتر مومنی در ادامه به تمرکز رسانه‌ها بر روی سخنان رئیس‌جمهور با مسئولان وزارت اقتصاد و امور دارایی در روز چهاردهم آبان‌ماه اشاره کرد و گفت: آقای رئیس‌جمهور در بخشی از صحبت‌های خود نشان داد گویی سطوحی از درک تذکرات مشفقانه و نقدها و هشدارهای اقتصاددان‌ها برای ایشان پدید آمده است. ایشان سخنانی با این مضمون گفتند که عده‌ای اقتصاددان طی چند ماهه اخیر مکرر به ایشان توصیه می‌کردند که راه را برای افزایش نرخ ارز باز کنند و به تعبیر ایشان اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد ایران گلستان می‌شود ولی به قاعده تجربه سی ساله از همان ابتدا برای اکثریت اقتصاددان‌های ایران محرز شده بود و این احراز مطلق حتی در بی‌شمار اسناد رسمی منتشره توسط سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی هم انعکاس یافته بود و از روز سر کار آمدن آقای حسن روحانی تا به امروز هم بارها و بارها اقتصاددان‌ها در این زمینه هشدارهای کافی داده بودند.

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور در صحبت‌های خود به جای اینکه انتقاد از خود کند و خطای فاحش خود را در نادیده گرفتن پنج ساله تذکرات مشفقانه اقتصاددان‌ها مورد توجه قرار بدهند، به نصیحت و توصیه کارشناسی به اقتصاددان‌ها اقدام کردند و فرمود چون آن گلستان موعود متوهم‌ها و ذی‌نفع‌ها حاصل نشده، این اقتصاددان‌ها هستند که باید توجه کنند با یک عمل پیچیده سروکار دارند.

دکتر فرشاد مومنی گفت: برای ما قسمت اول ماجرا خیلی مهم‌تر است که یک مقام رسمی به صراحت اذعان کرده که این سیاست هیچ دستاوردی برای کشور نداشته و یک بار دیگر هم پس از سه دهه تجربه شکست‌خورده مقام رسمی این بار خیلی صریح‌تر از تجربه‌های قبلی خود و مقامات قبلی سیاستگذار کشور بر روی این مسئله صحه گذاشت. ایشان به جای اینکه از اقتصاددان‌های مشفق عذرخواهی کند که پنج سال مستمر به ایشان می‌گفتند که شما اقتصاد را دارید با چشمی می‌بینید که تنها یک چشم است از موضع اینکه ایشان به کشف و شهودی نائل شدند که اقتصاددان‌ها گویی نمی‌دانستند، فرمودند ما از این به بعد به پیچیدگی علم اقتصاد توجه بیشتری کنیم. ما از این توصیه سپاسگزاری می‌کنیم و گرامی می‌داریم ولی به ایشان با صراحت می‌گوییم که ما باید در عمل ملاحظه کنیم آنچه ایشان درمورد بی‌ثمر بودن افزایش نرخ ارز فهمیدند و به زبان آوردند از لحظه‌ای که فهمیدند بعد دستاورد عملی آن چیست و تفاوتش با کارهایی که در گذشته می‌شد چه چیزهایی خواهد بود؟

وی افزود: ما در تجربه تاریخی گذشته خود شاهد این بودیم که وقتی سیاست انحطاط‌آور افزایش شدید نرخ ارز در سال‌های اولیه دهه 1370 به بحران و بن‌بست خورد طیفی از کسانی که به اصطلاح اقتصاددان خوانده می‌شوند و پای این علم سینه می‌زدند مهم‌ترین آنها هنگامی که اولین علائم بن‌بست ظاهر شد هرکدام به طریقی از پاسخگویی طفره رفتند و ژستی گرفتند. یک نفر از آنها استعفا داد و گفت من کار نمی‌کنم؛ شخص دیگری فرصت مطالعاتی گرفت و به خارج رفت و شخص دیگری بورس تحصیلی گرفت و بعد از اینکه اوضاع کشور را آشفته کرد تازه رفت که ادامه تحصیل دهد. کسانی که مسئولیت‌گریزتر بودند زودتر اقداماتی برای فرار از مسئولیت انجام دادند زمانی که اولین علائم جدی انحطاط‌آوری و شکست سیاست افزایش نرخ ارز اتفاق افتاد. در آن دوره به جای عذرخواهی هتاکی و فرافکنی کردند.

وی افزود: اکنون هم علائمی از این مسئله در درون دولت حسن روحانی دوباره مشاهده می‌شود. وقتی بن‌بست و خسارت‌بار بودن و پرهزینه بودن این سیاست آشکار شد چند ماهی هست زمزمه‌هایی مطرح می‌شود کسانی که از این سیاست دفاع می‌کردند یک نفر یک نفر دارند لیز می‌خورند و با همان سبک و سیاق سابق به جای پاسخگویی فرار را بر قرار ترجیح می‌دهند. اما سیستم مافیای رسانه‌ای که از این ایده پشتیبانی می‌کند یک موجی را سامان‌دهی می‌دهد تحت عنوان اینکه این اندیشه در دولت نیست. موج دیگری که در همین چارچوب مافیای رسانه‌ای راه انداخته این است که می‌گوید وقتی آنها کنار رفتند به معنای مسلط شد نهادگرایان در عرصه مدیریت اقتصادی کشور است که این یک دروغ بزرگ است.

وی با انتقاد از عدم تغییر مواضع اقتصادی دولت گفت: دولت مطلقا بعد از اینکه آقای رئیس‌جمهور فهمید آن رویکرد فقط می‌تواند برای کشور فاجعه‌سازی کند هیچ اهتمامی برای برخورد برنامه‌ای با چالش‌های موجود را از خود به نمایش نگذاشته و حتی رسانه‌های سالم را هم تحت تاثیر قرار داده و بعضی از رسانه‌های سالم هم بازی این ماجرا را خورده‌اند و می‌خواهند سطح بالاتری از مسئولیت‌گریزی را نسبت به تجربه دهه 1370 انجام دهند؛ به این معنا که می‌خواهند به طور هم‌زمان در حین اینکه خودشان از مسئولیت فرار می‌کنند بار افتضاحات کنونی اوضاع اقتصادی کشور را هم به گردن نهادگراها بیندازند.

کمیسر تجاری اروپا: طرح SPV فقط روی کاغذ شدنی است

کمیسر اروپا در امور تجارت تصریح کرد: تدوین مکانیسم مالی مبادلات با ایران (SPV)، بر روی کاغذ انجام شدنی است، اما اجرایی کردن آن در عمل بسیار دشوار است.

به گزارش رادیو بین‌المللی فرانسه، «سسیلیا مالمستروم» گفت: اتریش، بلژیک و لوکزامبورگ از میزبانی صندوق ویژه دادوستدهای اروپا با ایران خودداری کردند و دیگر کشورها نیز نسبت به آن تمایلی نشان نمی‌دهند.

این اظهارات درواقع تاییدکننده سخنان اخیر گوردون سونلند نماینده آمریکا در اتحادیه اروپا است که از سازوکار مالی میان ایران و اتحادیه اروپا، به عنوان «ببر کاغذی» یاد کرده بود.

«پتر گوشلباوئر» سخنگوی وزارت امور خارجه اتریش، ضمن اعلام اینکه کشورش نمی‌تواند میزبانی صندوق مالی میان ایران و اتحادیه اروپا را بپذیرد، تاکید کرد این تصمیم در پی «بررسی دقیق» این تقاضا اتخاذ شده و دولت به این نتیجه رسیده است، که این کشور در موقعیتی نیست که این سازوکار را پذیرا شود.

اتریش سومین کشوری است که از میزبانی این صندوق سر باز می‌زند و چنین به نظر می‌رسد که دیگر کشورها نیز تمایلی به این کار نشان نمی‌دهند.

به گفته یک منبع آگاه، اتحادیه اروپا هنوز سازوکاری برای محفوظ داشتن بانک‌های اروپایی که پرداخت خرید از ایران و فروش به ایران باید از طریق آنان انجام گیرد، نیافته است.

در همین حال هفته‌نامه اقتصادی اکونومیست، چاپ لندن تاکید کرد طرح‌ اروپا برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران، فقط روی کاغذ مانده است.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* با اینکه سازمان سیا به طور رسمی اعلام کرده محمد بن سلمان آمر اصلی قتل قاشقچی بوده است، ترامپ می‌گوید به من گفته‌اند ولیعهد سعودی در قتل قاشقچی دست نداشت. وی افزود در این باره با وزیر خارجه و رئیس آژانس اطلاعات مرکزی صحبت خواهم کرد.

* صدر اعظم سابق آلمان می‌گوید سفیر آمریکا در آلمان یک افسر اشغالگر است. گرهارد شرودر در گفتگو با رویترز با انتقاد از آمریکا خواستار تعمیق روابط اقتصادی برلین – پکن شد. وی گفت: سفیر آمریکا در برلین بیش از یک سفیر به یک «افسر اشغالگر» شباهت دارد و آمریکا باید بداند که آلمان کشوری اشغال شده نیست و باید نگاه خود به این کشور را تغییر دهد.

* یک زن مصری به نام «حنان» مدعی ازدواج با قاشقچی شد. به گزارش شبکه خبری آرتی عربی روسیه، این زن گفته مدارک ازدواج خود با قاشقچی و عکس‌های جشن ازدواج را در اختیار کنسولگری‌های عربستان و ترکیه در یکی از کشورهای خاورمیانه قرار داده واشنگتن پست نیز تاکید کرده که برخی از این عکس‌ها در حساب‌های توییتری افراد حامی «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان منتشر شده است. یک دوست قدیمی قاشقچی هم این ازدواج را تایید می‌کند. این زن 50 ساله ضمن تاکید بر این که در کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس زندگی می‌کند و هنگام سفر کاری به آمریکا مدتی را با قاشقچی گذرانده، برای نخستین بار 10 سال پیش و در حاشیه یک سمینار رسانه‌ای در خاورمیانه با وی دیدار کرده با این حال رابطه عاشقانه آنها سال گذشته آغاز شده بود.

*********************************

روزنامه خراسان**

پرداخت «حق تلاش» به مدیران ممنوع است

یک مسئول مهم دولتی با ارسال بخشنامه ای جدید خطاب به تعدادی از نهادها و دستگاه های مرتبط، از آن ها خواسته است با توجه به تصمیمات دولت برای سامان دهی و ایجاد وحدت رویه در پرداخت حق الجلسات اعضای کمیسیون ها، شوراها و هیئت های مندرج در قوانین مربوط، مخاطبان علاوه بر آن که باید پرداخت حق الجلسات را منوط به تشکیل جلسه وفق موازین قانونی و صرفا حضور اعضا در آن کنند، از پرداخت وجوه خارج از ضوابط مانند "حق تلاش"، هدایا و عناوین دیگر نیز بپرهیزند.

هشدار درباره بروز مشکل در حمل و نقل درون شهری

یک مقام مسئول با ارسال گزارشی خطاب به مدیران ارشد نهاد ریاست جمهوری با اشاره به این که در دهه 80 ناوگان اتوبوس در شهرها با تدوین دستورالعمل های مربوط، به بخش خصوصی واگذار شد، متذکر شده از سال 1391 و با تخصیص محدود اعتبارات دولتی، نحوه تأمین مالی ناوگان نیز تغییر کرده و با عنایت به اتمام مدت زمان قراردادهای واگذاری براساس دستورالعمل قبلی، احتمال منفک شدن رانندگان از ارائه خدمات رسانی و نبود امکان تامین اتوبوس توسط دولت و شهرداری ها، احتمال بروز مشکلات جدی در حوزه حمل و نقل درون شهری وجود دارد که نیازمند گرفتن تصمیمات جدید توسط کابینه است.

*********************************

روزنامه ایران**

تلاش امریکا برای متهم کردن ایران به نقض پیمان تسلیحات شیمیایی

خبر اول اینکه،خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به نقل از «دو مقام امریکایی» از تلاش دولت دونالد ترامپ برای متهم کردن تهران به نقض پیمان تسلیحات شیمیایی خبر داد. بنابر این گزارش، در آستانه گردهمایی قدرت‌های جهانی در لاهه برای شرکت در اجلاس سازمان منع تسلیحات شیمیایی در شهر لاهه، ایالات متحده قصد دارد در همین اجلاس اتهام خود علیه جمهوری اسلامی را مطرح کند. طبق این گزارش، دولت ترامپ مدعی خواهد شد که تهران کنوانسیون تسلیحات شیمیایی متعلق به سال ۱۹۹۷ را زیر پا گذاشته است. کنوانسیونی که تولید و ذخیره و کاربرد هرگونه سلاح شیمیایی را ممنوع می‌داند. آن طور که آسوشیتدپرس گزارش کرده، طرح اتهام از سوی امریکا در حال حاضر مجازاتی برای ایران در پی نخواهد داشت، اما می‌توان «برای شکایت از ایران در سازمان منع شیمیایی» از آن بهره گرفت. این گزارش در ادامه به دست خالی امریکا برای اثبات این ادعا اشاره کرده و می‌گوید برهمین اساس قرار است ادعا شود «ایران تسهیلات و ابزار تولید سلاح‌های شیمیایی را در اختیار دارد.»

تجمع مجدد داوطلبان پزشکی دانشگاه آزاد

خبر دیگر اینکه،گروهی از داوطلبان پزشکی دانشگاه آزاد صبح دیروز مقابل مجلس تجمعی اعتراضی برپا کردند. دانشگاه آزاد اسلامی 23 مهرماه سال‌جاری ثبت‌نام 4 هزار و 269 نفر از داوطلبان ذخیره رشته‌های علوم پزشکی را لغو کرد که تجمعات و اعتراض این داوطلبان و خانواده‌های آنها را در پی داشت.

واکنش امریکا به از سرگیری صادرات نفتی کرکوک

شنیدیم که،هیدر نائورت سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، گفت: ازسرگیری صادرات نفتی عراق از کرکوک، گام مهم دیگری در جهت تلاش‌های ما برای کاهش صادرات نفت ایران است. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، دولت عراق روز جمعه اعلام کرد که صادرات نفت از کرکوک را که از یک سال پیش به‌دلیل اختلاف میان دولت مرکزی و منطقه کردستان متوقف شده بود، از سر می‌گیرد. صادرات نفت در کرکوک در روز جمعه تنها در حد ۵۰ تا ۶۰ هزار بشکه از سر گرفته شده که در بازار نفت عدد قابل توجهی نیست. سال گذشته صادرات از این منطقه در برخی مقاطع زمانی به ۳۰۰ هزار بشکه در روز هم ‌رسید.

ادعای دیدارهای محرمانه سوریه و ترکیه در ایران

دست آخر اینکه،رهبر حزب وطن ترکیه مدعی شد که هیأت‌های سوری و ترکیه‌ای شش بار به طور محرمانه و با درخواست دولت اردوغان در تهران با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، دوغو پرینچک در گفت‌و‌گو با اسپوتنیک ترکی با بیان اینکه«دیدارهای هیأت‌های سوری و ترکیه‌ای در تهران به درخواست مستقیم دولت اردوغان انجام شد» ادامه داد: در این دیدارهای سری فرماندهان اطلاعاتی و مسئولان بارز دو کشور حضور یافتند و این دیدارها تا به امروز ادامه دارد.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

انتقاد از سکوت مرگبار سازمان‌های حقوق بشری

آ‌یت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی با انتقاد از سکوت مرگبار مدعیان حقوق بشر در قبال جنایت آل سعود علیه مردم مظلوم یمن تأکید کرد: مسلمانان به هر شکلی که می‌توانند باید به کمک این مظلومان بشتابند. به گزارش رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری‌همدانی از مراجع تقلید روز گذشته در درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، جنایات رژیم آل‌سعود و هم‌پیمانان آن علیه مردم مظلوم یمن را محکوم و تأکید کرد امت اسلام باید برای حمایت از مردم مظلوم یمن اقدام کنند و به هر شکلی که می‌توانند به کمک این مظلومان بشتابند. وی با انتقاد از سکوت مرگبار سازمان‌های جهانی و حقوق بشری و همچنین سازمان کنفرانس اسلامی، تصریح کرد این سازمان‌های مدعی از هر زمان دیگری بی‌خاصیت‌تر شده‌اند و تنها نظاره‌گر جنایات علیه مردم یمن هستند. حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی با بیان اینکه مستکبران و نوکران آنها در حال نسل‌کشی در یمن هستند، اظهار داشت: امروز شرایط سختی در یمن وجود دارد و مزدوران سعودی دائما در حال بمباران مردم مظلوم یمن بوده و حتی اجازه نمی‌دهند غذا و دارو به مردم بیگناه برسد. این مرجع تقلید بار دیگر ضمن محکوم کردن این جنایات وحشیانه، از امت اسلامی خواست به کمک مردم یمن بشتابند.

توضیحات دادستان تهران درباره جرم مظلومین

عباس جعفری ‌دولت‌آبادی، دادستان تهران توضیحاتی درباره اعدام وحید مظلومین و محمداسماعیل قاسمی ارائه کرد و به شبهاتی که طی روزهای اخیر در این زمینه مطرح شد واکنش نشان داد. به گزارش «وطن امروز»، دادستان تهران با رد برخی ادعاها که عنوان اتهامی سلطان سکه را خرید و فروش سکه عنوان کرده و از همین رو آن را زیر سوال برده‌اند بیان کرد اتهام وحید مظلومین اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور بوده است. جعفری‌دولت‌آبادی همچنین تاکید کرد این افراد از متهمان اصلی بوده‌اند و درباره سایر افراد در بخش دولتی و غیردولتی نیز پرونده تشکیل شده است. عباس جعفری‌دولت‌آبادی، دادستان تهران روز گذشته در حاشیه نشست با مسؤولان امور مالیاتی، در واکنش به شبهات مطرح‌شده در رابطه با اجرای حکم وحید مظلومین و محمداسماعیل قاسمی اظهار کرد: این واکنش‌ها در 2 بخش قابل بررسی است؛ در بخش معاندان و رسانه‌های خارج از کشور، انتظار اینکه مخالفت کنند امری طبیعی بود اما در داخل کشور نیز برخی مطالب منتشر شد. وی در واکنش به این ادعا که اجرای این حکم درباره افراد اصلی نبوده است، گفت: وحید مظلومین و محمداسماعیل قاسمی سابقه دستگیری داشتند، سال ۹۰ که وی تبرئه شد از کوتاهی دستگاه قضایی نبود؛ بلکه قوه‌قضائیه در تمام مراحل پرونده را پیگیری ‌کرد ولی به لحاظ مشکلاتی که در رسیدگی در دادگاه رخ داد، این متهم تبرئه شد. دادستان تهران با بیان اینکه عد‌ه‌ای مدعی شدند اجرای حکم اعدام مظلومین به دلیل اقداماتش در سال ۷۰ بوده است، گفت: اعدام ایشان به دلیل اقدامات وی در سال ۷۰ نیست و این فرد در آن سال تبرئه شده است. به گزارش میزان، جعفری‌دولت‌آبادی در رابطه با ادعای اینکه خرید و فروش سکه جرم نیست، خاطرنشان کرد: اتهام وحید مظلومین اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور بوده است و اینکه عنوان می‌شود به دلیل خرید و فروش سکه اعدام شده، حرف بی‌پایه‌ای است. وی گفت: ادعا شده متهمان اصلی تعقیب نشدند درحالی که این افراد از متهمان اصلی بوده‌اند و هیچ مغایرتی ندارد. درباره سایر افراد هم در بخش دولتی و هم در بخش غیردولتی پرونده تشکیل داده‌ایم، بنابراین اینکه عد‌ه‌ای با انتشار برخی اخبار مدعی شده‌اند این افراد عوامل اصلی نیستند، درست نیست. جعفری‌دولت‌آبادی ادعای عدم نمایش اجرای حکم را مضحک خواند و گفت: ۲ نفر از معاونان دادستان تهران در مراسم اجرای حکم حضور داشتند، عد‌ه‌ای در آنجا شاهد بودند و فیلمبرداری شده، جنازه‌ها تحویل شده، فیلم آن نیز در اختیار صداوسیما قرار گرفته و صداوسیما در پخش اینگونه گزارش‌ها، سیاست‌های روشنی دارد و اینکه عد‌ه‌ای مدعی هستند حکم اجرا نشده، ادعای مضحکی است.

***************************************

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات