صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷  ، 
کد خبر : ۳۱۸۳۲۲

از مدیریت درازدستانه تا شاخص‌های حکمرانی اسلامی

1ـ مبارزه با فساد به مذاق برخی‌ها خوش نیامده است!

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایده جدیدی را مطرح کرد، گفت: امام بزرگوار این پرچم را بلند کردند که بر مبنای اوامر دین اسلام می‌توان حکومتی بر مبنای اصول و اوامر الهی برقرار کرد. «سرلشکر محمد باقری» با بیان اینکه آنچه به عنوان الگو وجود داشته، دوره کوتاه حکومت پیامبر اکرم(ص) و دوره کوتاه‌تر حکومت حضرت علی(ع) است، تصریح کرد: بر اساس دیدگاه حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه شاخص‌های حکمرانی اسلامی را می‌توان قانون‌مداری، پاسخگو بودن، شفافیت، کارایی و اثربخشی، مبارزه با فساد و سوءاستفاده از قدرت است. مبارزه با فساد بحمدالله در این ایام اخیر مورد توجه قرار گرفته، هرچند به مذاق برخی‌ها خوش نیامده است! وی در ادامه با تشریح علل موفقیت نیروهای مسلح گفت: تبعیت از ولایت و امامین انقلاب، تلاش برای طراحی مدل بومی برای مقابله با تهدید خارجی، دل بریدن از بیگانگان، حرکت جهادی و انقلابی، دوری از یاس و ناامیدی، درس‌گرفتن از شکست‌ها، توسعه بازوان انقلاب برای مشغول کردن دشمن و تبدیل تجربیات ذهنی به عینی از عوامل توفیقات نیروهای مسلح است.

2ـ آقای روحانی! بیشتر از این ناامیدمان نکنید

پایگاه اصلا‌ح‌طلب «انتخاب» در واکنش به سخنان رئیس جمهور در یزد با عنوان «آقای روحانی! بیشتر از این ناامیدمان نکنید/ دست کم ابتدا از رویه جدید قوه قضائیه تشکر می‌کردید، بعد انتقاد» با مثبت دانستن عملکرد قوه قضائیه در دوره جدید و اشاره به آغاز مبارزه با فساد از سوی دستگاه قضا از درون قوه قضائیه خطاب به رئیس‌جمهور نوشت: «برخلاف آنکه روحانی بر جناحی نشدن مبارزه با فساد تأکید دارد، اظهارات اخیرش خود می‌تواند جناحی کردن مبارزه با فساد تعبیر شود. از سویی این اظهارات حتی با ادعای شفاف بودن مبارزه با فساد هم در تضاد است؛ مثلاً روحانی از حدود هزار میلیون دلاری صحبت کرده که به گفته او «یک نهاد» گرفته و حسابی هم پس نمی‌دهد. آیا این ابهام‌آفرینی و عدم شفافیت در بیان اخبار، خود اقدامی در تضاد با شفافیت نیست؟ اگر چنین فسادی رخ داده، در چه سالی و در چه دوره‌ای و توسط کدام نهاد اتفاق افتاده و مهم‌تر اینکه چرا خود روحانی پیشتر آن را پیگیری نکرده بود؟»

3ـ مدیریت درازدستانه جلوی اجرای برجام را گرفته است

«فو چونگ» مدیرکل کنترل تسلیحات وزارت خارجه چین با بیان اینکه تحریم آمریکا علیه ایران جنگ اقتصادی است و تنها راه حل تنش‌های کنونی این است که آمریکا در این جنگ اقتصادی اعلام آتش‌بس کند، گفت: تنش‌های حال حاضر پیرامون مسئله هسته‌ای ایران در نهایت ناشی از اعمال فشار حداکثری آمریکاست. مسئله هسته‌ای ایران مسئله بزرگی نیست؛ اما بازگشت تحریم یکجانبه آمریکا علیه ایران و مدیریت درازدستانه که جلوی اجرای برجام از سوی کشورهای دیگر را گرفته، موجب شده است ایران نتواند از سود اقتصادی قید شده در برجام بهره‌مند شود و به اجبار وظایف خود را کاهش می‌دهد؛ این منطق بحران هسته‌ای ایران است.

4ـ آخرین نظرسنجی‌ها درباره محبوبیت دولت چه می‌گویند؟

نظرسنجی یک نهاد معتبر دانشگاهی‌ـ که از 1388 تاکنون دقت بالایی داشته و اعتبار آن ثابت شده‌ـ در مرداد 1398 می‌گوید درصد کسانی که به روحانی بسیار علاقه‌مند هستند، حدود 10 درصد و درصد کسانی که به او بی‌علاقه یا بسیار بی‌علاقه هستند، حدود 45 درصد است. داده‌ها نشان می‌دهد، چهار عامل «تورم»، «بیکاری»، «فساد» و «سوءمدیریت» عوامل اصلی نارضایتی مردم از روحانی است. مردم روحانی را به عنوان مقصر مشکلات شناسایی کرده‌اند و او با همه تلاشی که کرده، موفق نشده است مشکلات را فرافکنی کند.

 

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات