به گزارش پایگاه بصیرت روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:شورای همکاری خلیج فارس، شامل شش کشور عربی کویت، عربستان، قطر، امارات متحده عربی، بحرین و عمان، با ارسال نامهای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران شدند. این نامه با امضای «نایف فلاح مبارک» دبیرکل شورای مزبور ارسال شده است. در این نامه آمده است «با توجه به اینکه ایران در راستای تسلیح و تجهیز گروههای فرقهگرا در منطقه حرکت میکند و ایران از زمان صدور قطعنامه شماره ۲۲۳۱ سال ۲۰۱۵ از دخالت در امور همسایگان دست برنداشته است از این رو برداشته شدن محدودیتهای تسلیحاتی ایران مناسب نیست مگر اینکه ایران از فعالیتهای بیثباتکننده خود در منطقه و تجهیز گروههای مورد حمایت خود دست بردارد و از این رو تمدید تحریم تسلیحاتی ایران برای تضمین امنیت منطقه و دنیا ضروری است»!
از آنجا که ۶ کشور عضو این شورا بارها نشان دادهاند که در موضعگیریها و عملکردهای منطقهای و فرا منطقهای از خود هیچ ارادهای ندارند و تاکنون در همه موارد - بدون استثناء - با سازی که آمریکا کوک کرده است رقصیدهاند! چرایی اتخاذ این موضع خصمانه را باید در نقطه دیگری بیرون از اراده شیوخ عیاش و بیاراده جستوجو کرد.
بیانیه ۶ کشور دستنشانده خلیج فارس با این منظور به آنها دیکته شده است که آمریکا بعد از ناکامی در تصویب پیشنهاد خود مبنی بر تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بهعنوان کشورهای همسایه ایران استناد کرده و اعلام کند که همسایگان ایران هم نگران قدرت تسلیحاتی این کشور بوده و خواستار تمدید تحریم هستند!
در همین زمینه گفتنی است که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در پیامی توئیتری از نامه دبیرکل «شورای همکاری خلیج فارس» به شورای امنیت و مواضع خصمانه این شورا علیه ایران استقبال کرد.
پمپئو در این پیام توئیتری نوشت: «نامه شورای همکاری خلیج فارس به شورای امنیت سازمان ملل برای درخواستِ تمدید تحریم تسلیحاتی ایران یک بیانیه متهورانه است»!
در همین حال، آقای بهاروند معاون وزیر خارجه کشورمان اعلام کرد که نامه شورای همکاری جعلی است! و توضیح نداد اگر این نامه جعلی است اولاً چرا آقای موسوی سخنگوی وزارت خارجه ارسال آن را تائید کرده و میگوید «شورای موسوم به همکاری خلیج فارس به سخنگوی برخی کوتهفکران داخل شورا و خارج منطقه مبدل شده و دبیرخانه شورا نیز با تأثیر از سیاستها و رفتارهای اشتباه و مخرب برخی اعضای آن، بلندگوی ایرانستیزان شده است»؟! ثانیاً چرا مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا ارسال آن را به شورای امنیت سازمان ملل تائید کرده و از این شورا تقدیر میکند؟! و از همه مهمتر اینکه چرا خود شورای موسوم به همکاری خلیج فارس آن را تکذیب نمیکند؟!
انتظار این بود و هنوز هم هست که وزارت خارجه کشورمان در جایگاه مسئول سیاست خارجی ضمن محکوم کردن صریح و سریع این اقدام خصمانه شیخکهای توسریخور آن سوی خلیج فارس برای مقابله با این اقدام خصمانه دست به کار شود و بهعنوان مثال، از آنجا که ۶ (به اصطلاح کشور) حاشیه خلیج فارس با موضع اخیر خود مصداق کشورهای متخاصم تلقی میشوند، ایران میتواند با استناد به مواد ۱۴ تا ۲۳ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو و مواد ۱۷ تا ۳۷ کنوانسیون ۱۹۸۲ جامائیکا، کشتیهای عبوری آنها را بازرسی کند و در صورتی که حامل تسلیحات بودند به آنها اجازه عبور ندهد. چرا وزارت خارجه کشورمان از این امکان قانونی خود برای تنبیه شیخکهای دستنشانده آمریکا در خلیج فارس استفاده نمیکند؟!