پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
سال گذشته و پس از شروع نارآمی و اغتشاشات در چندین شهر ایران و تخریب اموال عمومی به دست گروهی از اوباش با بهانه اعتراض در جهت حمایت از حقوق زنان، شبکه های رسانه های خارجی و غربی به پوشش و بازتاب این اغتشاشات در ایران پرداختند. در این میان، شبکه های صهیونیستی و عبری زبان، شبانه روز به پوشش ناآرامی ها در ایران و تهیه گزارش های تبلیغاتی و دروغین از وضعیت زنان ایران مشغول شدند.
صهیونیست ها صرفا به پوشش رسانه ای اکتفا نکرده و اقدام به تولید محتوا، برگزاری تجمعات و اقدامات تبلیغاتی تحت عنوان حمایت از حقوق زنان در ایران کردند. سران و مقامات رژیم صهیونیستی به شکل علنی در فضای مجازی و مصاحبه ها حمایت خود را از اغتشاشگران اعلام و برای آنها آروزی موفقیت کرده و اشک تمساح برای زنان ایرانی ریختند.
صهیونیست ها اقداماتی از قبیل تولید فیلم و ارسال پیغام حمایت از اغتشاشگران تا فراخوان تجمع در سرزمین های اشغالی به جهت ابراز همدردی با اغتشاشگران، تا نورپردازی شعار «زن، زندگی، آزادی» بر روی ساختمان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی انجام داده و تمام تلاش خود را کردند تا خودشان را دلسوز و نگران زنان ایران نشان دهند.
اما سوالی که در اینجا مطرح می شود، این است که آیا برای رژیم صهیونیستی، زنانی که در سرزمین های اشغالی زندگی می کنند و جزو افراد تحت حاکمیت این رژیم محسوب شده، ارزشی ندارد؟ آمار و ارقامی که از وضعیت و کیفیت زندگی زنان صهیونیست در سایت های عبری زبان منتشر می شود، شرایطی تاریک و وحشتناک از زنان در سرزمین های اشغالی را نشان می دهد.
اسرائیل و حقوق زنان، تراژدی که سانسور می شود
نمیتوان بهصورت دقیق آمار تجاوز جنسی در سرزمینهای اشغالی را اعلام کرد، چرا که به گفته رسانههای صهیونیستی، تمام جرائم و گزارشهای منتشرشده از تجاوزات جنسی تنها بخش کوچکی هستند که در آن قربانیان تصمیم به افشاء آن گرفتهاند و در عمل چیزی در حدود ۹۰ درصد از جرائم جنسی صورت گرفته در سرزمینهای اشغالی گزارش نمیشود و در صورت گزارش نیز معمولاً رسیدگی نمیشود.
البته آمارهایی نیز در رابطه با این مسئله منتشرشده است که دریکی از این آنها، آمار و ارقام قابلتوجهی ذکرشده است. باید به این موضوع توجه داشت که وسعت سرزمینهای اشغالی تحت تسلط صهیونیستها ۲۲٬۱۴۵ کیلومتر مربع است، مساحتی کمتر از استان بوشهر، اما علیرغم این وسعت نهچندان بزرگ سرزمینهای اشغالی، اگر فقط میزان و آمار آن دسته از جرائم جنسی که افشا و رسیدگی شده است را در نظر بگیریم، به نسبت وسعت ناچیز سرزمینهای اشغالی، میزان تجاوزات جنسی یک رقم بسیار بالا و تعجبآور محسوب میشود.
بر اساس تخمینهای وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از هر سه زن، یک زن در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی قرار میگیرد، یعنی ۸۴۰۰۰ زن در هر سال مورد تجاوز واقع میشوند. این بدان معناست که تخمین زده میشود در اسرائیل روزانه حدود ۲۳۰ مورد تجاوز جنسی رخ میدهد!
همچنین بر اساس شاخص خشونت ملی، که توسط این وزارتخانه سالها قبل منتشر شد، میزان جرائم خشونت جنسی در اسرائیل ۱۰ درصد بیشتر از میانگین نرخ کشورهای توسعهیافته است.
مقصر اصلی تجاوز جنسی به زنان در اسرائیل خودشان هستند، چراکه یک زن هستند!
مسئله دیگری که متوجه زنان در سرزمینهای اشغالی است، نوعی نگاه این رژیم به زنان است. صهیونیستها معتقدند که وقتی مردها یک زن را میبینند نمیتوانند خودشان را کنترل کنند و غریزه جنسیشان فعال میشود و این تقصیر مردان نیست، بلکه مشکل زنان است! درواقع اگر علیه یک زن تجاوز جنسی صورت بگیرد، اینیک موضوع طبیعی است.
اخیراً یک دختر اسرائیلی به نام گالیا که به دلیل مورد تجاوز جنسی واقعشدن به یک پناهگاه فرستادهشده بود تا تحت درمان و محافظت قرار بگیرد، در همان پناهگاه نیز مجدداً مورد تجاوز و آزار اذیت قرار گرفت! این دختر اسرائیلی در این رابطه به شبکه ۱۲ اسرائیلی گفته است از روز اولی که به پناهگاه رسید، موارد خشونت زیادی را تجربه کرده است. هیچکس سعی نکرد به وی کمک کند و حتی مسئول پناهگاه او را سرزنش کرده و به وی گفته است که مردان نمیتوانند غریزه و تمایلات جنسی خود را کنترل کنند و مقصر این موضوع خود آن دختر است!
بدبختیهای زنان اسرائیلی به اینجا ختم نمیشود و مشکل دیگری در این رابطه نمایان میشود. بسیاری از فعالان زنان در سرزمینهای اشغالی، اسرائیل را بهشتی برای مجرمان جنسی میدانند. بررسی و نگاه به سوابق برخورد با مجرمان جرائم جنسی در اسرائیل این موضوع را روشن میسازد. درواقع کسانیکه در سرزمینهای اشغالی مرتکب جرائم جنسی میشوند، با حداقلترین مجازات و جریمههای ممکن روبهرو میشوند و حتی دوران محکومیت خود را نیز بهصورت کامل نمیگذرانند.
هاگیت پیر، کارشناس اسرائیلی در رابطه با وضعیت مجرمانی که دست به تجاوز جنسی زدهاند، میگوید که سه مجرم جنسی، موشه ایوگی، رونن بیتی و بهتازگی آلون کَستیل، همگی از مجرمان محکومشدهاند و هیچیک از آنها محکومیت و مدت حبس خود را تا پایان کامل نکردهاند. پرونده این سه شخص مربوط به همین چند وقت اخیر است. در پرونده هر سه مورد، کمیته آزادیهای مشروط، منفعت مجرمان محکوم را بر منفعت قربانیان زن ترجیح داد.
تظاهرات در سرزمین های اشغالی و برخورد با زنان
در زمان وقوع اغتشاشات در ایران، مقامات صهیونیست برای مردم ایران و زنان ابراز نگرانی کرده و مدعی شدند که زنان ایران تحت خشونت شدید قرار دارند. اما باید از مقامات صهیونیست پرسید که چرا این حجم از نگرانی و تلاش های دروغین برای حمایت از حقوق زنان ایرانی را صرف بهبود وضعیت اسفناک زنان در سرزمین های اشغالی نمی کنند؟
شرح و ارائه وضعیت از خشونت، تجاوز، آزار و اذیت علیه زنان در سرزمین های اشغالی و تاریخ سیاه رژیم صهیونیستی در مسئله حقوق زنان، پتانسیل نوشتن یک جلد کتاب قطور را میطلبد و در اینجا امکان بسط و گسترش آن وجود ندارد.
در روزها و هفته های اخیر که سرزمین های اشغالی شاهد تظاهرات و درگیری بر سر مسئله تصویب طرح اصلاحات قضائی بود، صحنه های جالبی از رعایت حقوق زنان توسط پلیس رژیم صهیونیستی منتشر شد. نحوه برخورد پلیس رژیم صهیونیستی با زنان معترض به گونه ای بود که اگر یکی از این برخورد ها در ایران اتفاق می افتاد، فریاد وا مصیبتای رسانه های معاند، غربی و صهیونیستی بلند می شد.
اما چه کسی برای خشونت علیه زنان در سرزمین های اشغالی نگران می شود؟ آیا کسی از خشونت پلیس علیه زنان در سرزمین های اشغالی و یا حقوق زنان اسرائیلی ابراز نگرانی می کند؟ نگاهی تنها به بخش کوچکی به تصاویر و فیلم های منتشر شده از برخورد پلیس صهیونیستی با زنان در جریان تظاهرات، ثابت میکند که ادعای دولت رژیم صهیونیستی در رابطه با حقوق زنان در ایران، چقدر واقعی است.
تصاویر و مطالب بالا، تنها و تنها بخش کوچکی از وضعیت فاجعه بار حقوق زنان و نحوه برخورد با زنان در سرزمین های اشغالی است و همانطور که گفته شد، ابعاد آن بسیار گسترده تر و هولناک تر از آن است که در یک مقاله چند صد کلمه ای بتوان عمق فاجعه را مشخص کرد. اما در این میان، تعجب آور ترین و غیر قابل درک ترین مسئله، اظهارات و سخنان افرادی در داخل ایران است که رژیم صهیونیستی را به عنوان یک الگوی نرمال در حوزه حقوق زنان مطرح می کنند!
منبع: مشرق نیوز