صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰  ، 
کد خبر : ۳۵۶۱۸۹

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ امتداد صدای انقلاب در سال ۵۷ است

از میدان‌های مهم پیش روی مردم ایران، حضور حماسی مردم در راهیپمایی ۲۲ بهمن‌ماه و سپس حضور پای صندوق‌های رای در روز ۱۱ اسفندماه برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی است که مشارکت مردم می‌تواند حلال مسائل  و تضمین‌کننده امنیت و اقتدار کشور باشد.
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی

در حالی این روز‌ها انقلاب اسلامی چهل و پنجمین سالگرد پیروزی خود را جشن می‌گیرد که در این مدت با انواع دشمنی، دسیسه و  فتنه‌ها را از طرف محور عبری- غربی- عربی مواجه شده است. عبور از آن فتنه‌ها و ناکارآمدسازی تحریم‌های غرب انقلاب اسلامی را در ۴۵ سالگی خود قدرتمند ساخته است. گرچه در رسانه‌های مختلف معاند تلاش می‌شود نظام اسلامی را در وضعیت اضطرار معرفی کنند، ولی واقعیت‌ها نشان می‌دهد که ایران اسلامی در اوج قرار دارد و هر روز موفقیت‌های جدیدی را به ثبت می‌رساند. در واقع در امتداد انقلاب اسلامی ۴۵ سالگی خود بود که ایران توانست با موفقیت ماهواره‌های متعددی را با موفقیت در مدار قرار دهد.   یا از لحاظ سیاسی برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی  و مجلس خبرگان رهبری آماده می‌شود که نشان دهنده اوج اعتماد به نفس نظام سیاسی در شرایط کنونی است. در چنین شرایطی جشن انقلاب اسلامی در روز ۲۲ بهمن می‌تواند بر تمام توطئه‌های دشمن خط بطلانی بکشد و اوج ناتوانی دشمن در فاصله انداختن بین انقلاب اسلامی و مردم به نمایش بگذارد؛ بنابراین راهپیمایی مردم در ۲۲ بهمن ماه امتداد صدای انقلاب مردم از سال ۱۳۵۷ است که به گوش جهانیان می‌رسد.

این صدای انقلاب اسلامی است
توجه توجه ... این صدای انقلاب ملت ایران است؛ وقتی گوینده رادیو با این کلمات، پیروزی انقلاب را در ۲۲ بهمن‌ماه سال ۱۳۵۷ اعلام می‌کرد، شیشه عمر نظام سیاسی فاسد پهلوی شکسته شده بود و خاطره‌انگیزترین روز تاریخ معاصر ایران در حال رقم خوردن بود؛ از آن روز به بعد، هر سال و با آغاز دهه فجر، شهر‌های ایران حال و هوای خاصی پیدا می‌کنند و در نهایت به یک اتفاق بی‌نظیر ختم می‌شود: راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن که «در جهان یک پدیده بینظیر است؛ هیچ کشوری در هیچ مراسمی چنین اجتماعی را در شهر‌های بزرگ و کوچک به خود نمیبیند و به یاد ندارد؛ این مخصوص شماست.» ۱۳۸۲/۱۱/۲

راهپیمایی باشکوه به وسعت یک سرزمین و در هر شهر و روستا، مخصوص ملت ایران است، ملتی که پس از گذشت چهل و پنج سال، بر خلاف دیگر انقلاب‌های معاصر جهان نه تنها به آرمان‌های انقلاب پشت نکرده‌اند، بلکه آرمان‌های انقلاب‌اسلامی را در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلابشان، فریاد زده و در صحنه عمل تا رسیدن به وضعیت مطلوب آن‌ها را مطالبه می‌کنند. اجتماعی که هر سال در یوم‌الله ۲۲ بهمن برای تجدید بیعت با امام خمینی و شهیدان راه انقلاب اسلامی برگزار شده و استقامت و پایداری بر ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی برخاسته از قیام مردم، با صدای بلند اعلام می‌شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن، این نمونه بی‌همتا از وفاداری به آرمان‌های انقلاب، یک عید حقیقی برای ملت ایران است که مجموعه‌ای از ارزش‌ها را در دل خود جای داده است: «بیست‌ودوّم بهمن براى ملّت ما در حکم عید فطرى است که ملّت در آن از یک دوران روزه‌ی سخت خارج شد، دورانى که محرومیّت از تغذیه‌ی معنوى و مادّى را بر ملّت ما تحمیل کرده بودند؛ بیست‌ودوّم بهمن در حکم عید قربان است، زیرا در آن روز و به آن مناسبت بود که ملّت ما اسماعیل‌هاى خودش را قربانى کرد؛ بیست‌ودوّم بهمن در حکم عید غدیر است [زیرا]در آن روز بود که نعمت ولایت -اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهى- براى ملّت ایران صورت عملى و تحقّق خارجى گرفت» ۱۳۶۸/۱۱/۴

۲۲ بهمن، فرصتی برای شنیدن صدای واقعی ملت ایران
جشن ۲۲ بهمن، نمادی از پایان تحقیر تاریخی ملت ایران در برابر استعمارگران خارجی است، روزی که استقلال از اجانب را برای کشور به ارمغان آورد و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی برای مردم و کشور شد؛ فرصتی که پس از سال‌ها تحمل خفقان دوران دیکتاتوری پهلوی پدید آمد تا به‌واسطه آن، صدای واقعی ملت ایران شنیده شود. حضور میلیونی مردم ایران در عید پیروزی انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که پاسداشت این روز، یک سرمایه بزرگ و تمام نشدنی است؛ در واقع بیست و دوم بهمن، در طول همه این سال‌ها، نمادی از پای‌کار بودن مردم برای انقلاب‌اسلامی است. راهپیمایی‌ای که حضور مرد و زن، از سالخورده و جوان تا نوجوان و کودک، نشان از هم‌عهدی همه نسل‌های ایران برای دفاع از انقلاب و ارزش‌های مقدس آن دارد و آمادگی برای مقابله با نقشه‌های مختلف دشمنان علیه این آب و خاک را مقابل چشم همه جهان به نمایش می‌گذارد.

۲۲ بهمن ۱۴۰۱ نماد پیروزی مردم در جنگ ترکیبی دشمن
مردم ایران اسلامی از همان سال‌های نخستین پیروزی نهضت اسلامی، همواره در راهیپمایی‌های ۲۲بهمن حضور داشته و در بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هر سال حماسه‌ای را رقم زده‌اند و حوادث روزگار و یا فتنه‌انگیزی‌های دشمنان حتی در دوران جنگ تحمیلی، هیچگاه از گرمای حضور مردم در روز‌های سرد بهمن ماه کم نکرده است. اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران، شعار "۲۲ بهمن ماه، یوم الله، یوم الله" و طنین سرود ملی ایران در سالروز جشن پیروزی انقلاب، حالا از خاطرات مشترک چند نسل از ایرانیان است.

در سال گذشته، پس از چند سال محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، باز همچون سال‌های قبل، مردم فرصت فراهم آمده را برای حضور در اجتماعات غنیمت شمردند؛ آمار‌ها از حضور بیست میلیون ایرانی که جمعیتی استثنایی در تمام این سال‌ها بوده است، حکایت دارد. راهیپمایی با شکوهی که مردم یک بار دیگر با صدای رسا اعلام کردند که به انقلاب اسلامی وفادار هستند و نقشه دشمن را در جنگ ترکیبی علیه دین و امنیت و فرهنگ اصیل این کشور، به خوبی خنثی کردند. میزان حضور مردم در راهیپمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ که رشد صعودی نسبت به سال‌های گذشته داشت، از سویی تکرار باشکوه راهپیمایی‌های تماشایی سال‌های گذشته بود و از سوی دیگر این جشن را به نماد شکست دشمن در فتنه پاییز سال گذشته مبدل کرد و شکست اتاق فکر‌های جنگ ترکیبی دشمن را آشکار کرد. «بیست‌و‌دوّم بهمن سال ۱۴۰۱، از همه‌ی بیست‌ودوّم بهمن‌های این چند سال قبل پُرشورتر و پرجمعیت‌تر بود؛ این نشان‌دهنده‌ی استحکام درونی ملّت ایران است.»۱۴۰۲/۱/۱

اعتراف رسانه‌های غربی به شکوه ۲۲ بهمن مردم ایران
حضور مردم در جشن ملی پیروزی انقلاب در سال‌های اخیر، به اندازه‌ای گسترده بوده است که حتی رسانه‌های غربی را نیز مجبور به اعتراف کرده است؛ اگر چه این رسانه‌ها در روایت خود تلاش کرده‌اند، شکوه وحدت ملی ایرانیان را با ترفند‌های نیرنگ مابانه خود تقلیل دهند، اما بزرگی این اتفاق به گونه‌ای بوده است که نتوانسته‌اند به‌طور کامل از کنار این رویداد با شکوه عبور کنند.
رسانه‌های آمریکایی و غربی در پوشش راهپیمایی سال گذشته ملت ایران، علاوه بر به تصویر کشیدن گوشه‌هایی از حضور مردم، پیام حضور نمادین موشک‌های بالستیک عماد و سجیل، موشک‌های کروز و پهپاد‌های شاهد ۱۳۶ و مهاجر را به عنوان نماد‌های اعتماد به نفس ملی، اقتدار و عزت ملی، پیشرفت بومی و تکیه بر جوانان مومن انقلابی و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات دشمنان، فهمیدند.   

پیوند ناگسستنی انقلاب و مردم ایران اسلامی
حضور مردم در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در هر صحنه و میدانی که لازم بوده است، علاج قطعی مشکلات بوده است و عزت و اقتدار را به ارمغان آورده است. مردم به عنوان صاحبان انقلاب اسلامی همواره مورد تأکید امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب بوده‌اند، زیرا «مردم، در نگاه اسلام، در نگاه قرآن، با توجّه به مجموعه‌ی احکام اسلامی، خیلی مورد توجّهند در تحرّک جامعه‌ی اسلامی، مجتمع اسلامی و حیات مجتمع اسلامی؛ نقش برجسته‌ای دارند.» ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ 

از میدان‌های مهم پیش روی مردم ایران در روز‌های آینده، حضور حماسی مردم در راهیپمایی ۲۲ بهمن‌ماه و سپس حضور پای صندوق‌های رای در روز ۱۱ اسفندماه برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است که مشارکت مردم می‌تواند حلال مسائل  و تضمین‌کننده امنیت و اقتدار کشور باشد.

سخن آخر اینکه «انتخابات در داخل کشور هرچه پُرشورتر صورت بگیرد، قدرت ملّی را بیشتر نشان میدهد و قدرت ملّی امنیّت ملّی می‌آورد؛ یعنی وقتی جبهه‌ی دشمن نگاه میکند حضور مردم را میبیند، قدرت نظام را مشاهده میکند و میبیند این کشور، کشور قدرتمندی است، مردم حاضر و آماده‌اند، تهدید دشمن خنثی میشود.» ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ و از این رو همه به خصوص خواص و نخبگان وظیفه دارند تا با جهاد تبیین و خنثی کردن تردیدافکنی و شک‌آفرینی بدخواهان، زمینه‌ساز و سرعت‌بخش انتخابات هرچه پرشور‌تر باشند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات