رادان در ادامه تصریح میکند: سال ۱۴۰۴ پلیس امنیت اقتصادی باید نقش گارد آهنین نظام در مقابله با گانگسترهای اقتصادی را در خود تقویت کند. اولین و ویژهترین اقدام –نیز- باید صیانت از امنیت اقتصادی فعالان و بنگاه داران کوشا و قانونمند باشد. ما حتی نباید بگذاریم که فرایندهای پیچیده اداری بخواهد آنها را اذیت کند.
فرمانده کل انتظامی کشور میافزاید: امروز دشمنان کشور این موضوع را دریافتهاند که در هیچ جبههای نمیتوانند در مقابل ما ایستادگی کنند جز در موضوع اقتصادی و تمام تمرکز خود را برای این موضوع به کار گرفتهاند.[1]
*سخنان هوشمندانه فرمانده ناجا بویژه در بخش تأکید بر حمایت و صیانت از فعالان اقتصادی قانونمند مصداق "عملیات ترکیبی و پیوست روانی در رویکردهای میدانی" است.
روشی علمی که در صورت همراه شدن با تضمینهای اجرایی و رؤیت آثار آن توسط نیروهای عمل کننده و ارباب رجوع؛ تأثیرات شگرفی در گسترش ابعاد نتایج مطلوب مدیریتی خواهد داشت.
در بحث پلیس امنیت اقتصادی باید دانست همانطور که هیچ نیروی امنیتی دیگری اعم از اطلاعاتی یا نظامی نمیتواند جایگاه پلیس را در جامعه داشته باشد؛ در بحث امنیت اقتصادی نیز هیچ دستگاه دیگری نمیتواند از سطح تماس بالا، اشراف میدانی، گستردگی عملیاتی و قدرت عملکرد لحظهای پلیس برخوردار باشد و این واقعیتها نشانگر اهمیت جایگاه پلیس امنیت اقتصادی در ایجاد تکیهگاه و سکوی پرش برای فعالیتهای اقتصادی قانونمند است.
آگاهی کامل یکانیکان پرسنل فراجای اقتصادی به این حقیقت و نیز توجه فعالان اقتصادی به تسهیلگریهای فراجا برای آنها یک گام مهم برای پیشرفت قوّت اقتصادی در ایران است.
پیش از این، رئیس سازمان اطلاعات سپاه نیز در سخنانی از ورود این سازمان به حیطه رفع مشکلات اقتصادی و حمایت از دولت و بخش خصوصی در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم خبر داده بود.