صفحه نخست >>  عمومی >> تیتر اول
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹  ، 
کد خبر : ۳۷۳۳۱۱
در گفت‌و‌گو با بصیرت مطرح شد

حسینی: عزم و اراده جدی عامل تولید ماشین‌آلات سنگین معدنی خواهد بود

رئیس معدن‌یار بسیج مهندسین قم گفت: در صورتی که دولت قیمت‌گذاری دستوری نداشته باشد و مشوق‌هایی برای ورود سرمایه‌گذاران به این بخش داشته باشد نباید شک داشته باشیم تولیدات داخلی افزایش می‌یابد و میل به استفاده از ماشین‌آلات داخلی نیز افزایش می‌یابد.
پایگاه بصیرت / گفتگو با سید رسول حسینی

رئیس معدن‌یار بسیج مهندسین قم و کارشناس معدن و صنعت در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت در خصوص موضوع واردات ماشین‌آلات مورد نیاز معدن و اهمیت این موضوع در راستای جهش تولید ماشین‌آلات صنعتی و معدنی کشور گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که موجب رشد تولید در کشور می‌شود در دسترس بودن ماشین‌آلات و ابزار‌های مورد نیاز صنعت و معدن است. متاسفانه در این موضوع یعنی واردات ماشین‌آلات مورد نیاز صنعت و معدن چالش‌های جدی وجود دارد لذا باید این موضوع مورد بازنگری قوی قرار بگیرد.

وی در این باره خاطر نشان کرد: قطع به یقین کمبود ماشین‌آلات در بخش صنعت و معدن یکی از مشکلات ریشه‌ای است. عدم تخصیص ارز برای واردات ماشین‌آلات بخصوص در بخش معدن مانع بزرگی در برابر استفاده از ظرفیت عظیم معادن کشور و کمک به ارز آوری و کمک به رشد تولید است.

کارشناس و تحلیلگر صنعت و معدن یادآور شد: در کنار محدودیت‌هایی که برای واردات ماشین‌آلات خارجی بخش معدن داریم یک موضوع بیش از پیش برجسته می‌شود که از آنجمله می‌توان به توجه به رشد تولید در بخش ماشین‌آلات داخلی اشاره کرد. رو آوردن به تولیدات داخلی کار مثبتی است هر چند به دلیل محدودیت‌های تحریمی ممکن است کیفیت ماشین‌آلات و ابزار‌های مورد نیاز صنعت و معدن در حد تولیدات خارجی نباشد، اما می‌تواند بخشی از نیاز داخل را تامین کند بنابراین باید از تولید ماشین‌آلات و ابزار‌های مورد نیاز صنعت و معدن حمایت شود تا جایگاه خود را بیابد، زیرا تولیدات داخلی با قیمت پایین‌تری می‌تواند بخشی از نیاز‌های صنعت و معدن را پاسخگو باشد.

سید رسول حسینی کارشناس صنعت و معدن خاطر نشان کرد: به دلیل محدودیتی که در تولید ماشین‌آلات مورد نیاز معدن داریم باید به افق‌های پیش روی خود نگاه کنیم؛ افق پیش روی ما سرمایه‌گذاری در این حوزه و باز گذاشتن فضا برای ورود سرمایه‌گذاران با تسهیل‌گری‌ها و حمایت‌های بیشتر میسر می‌شود.

وی در این باره تاکید داشت: رفع هرگونه بروکراسی اداری، و داشتن عزم جدی می‌تواند موانع پیش روی تولید ماشین‌آلات سنگین که نیاز مبرم و ضروری امروز بخش صنعت و معدن است را حذف کند. در صورتی که مدیران مربوطه همت خود را در این موضوع بالا ببرند و عزم و اراده جدی برای این موضوع داشته باشیم تولید ماشین‌های سنگین مورد نیاز معدن می‌تواند گره‌گشا باشد و ما را تا حدی از نیاز به واردات مرتفع کند.

سید رسول حسینی کارشناس و فعال بخش صنعت و معدن تاکید کرد: در صورتی که دولت قیمت‌گذاری دستوری نداشته باشد و مشوق‌هایی برای ورود سرمایه‌گذاران به این بخش داشته باشد نباید شک داشته باشیم تولیدات داخلی افزایش می‌یابد و میل به استفاده از ماشین‌آلات داخلی نیز افزایش می‌یابد.

وی در پایان گفت‌و‌گو خاطر نشان شد: بالاخره باید کار از جایی شروع شود. نمی‌توان بدون در نظر گرفتن ظرفیت‌های کشور و علاقمندانی که مایل به سرمایه‌گذاری و رشد تولید در این بخش بسیار مهم هستند از تولید ماشین‌آلات معدن غافل شد، بنابراین باید برای تحقق شعار‌های مرتبط با تولید در همه بخش‌ها از جمله این حوزه بسیار فعال شد و با نگاه به آینده تصمیمات درستی اتخاذ کرد تا راه برای تولید و صادرات بیشتر ایران باز شود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات