صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹  ، 
کد خبر : ۳۸۱۴۸۲

عمامه‌گذاری طلاب اهل‌سنت توسط آیت‌الله نورمفیدی در بندرترکمن

عمامه‌گذاری جمعی از طلاب اهل‌سنت حوزه علمیه جامعه اعظمیه بندرترکمن امروز پنجشنبه با حضور آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در گلستان و امام‌جمعه گرگان برگزار شد.

مراسم فارغ‌التحصیلی و عمامه‌گذاری طلاب اهل سنت حوزه علمیه جامعه اعظمیه شهرستان بندرترکمن، پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۲۷ شهریور با حضور آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام‌جمعه گرگان برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که با حضور جمعی از علما و روحانیون اهل سنت و تشیع، مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم ترکمن‌صحرا همراه بود، شماری از طلاب پس از سال‌ها تحصیل در علوم دینی مفتخر به پوشیدن لباس روحانیت شدند.

گفتنی است، حوزه علمیه جامعه اعظمیه بندرترکمن یکی از قدیمی‌ترین مدارس علوم دینی اهل سنت در منطقه است که طی دهه‌های اخیر، نقش مهمی در پرورش اندیشمندان و روحانیون ترکمن ایفا کرده است.این مرکز علمی همواره به‌عنوان نمادی از همزیستی، اخوت و پیوندهای تاریخی میان اقوام و مذاهب در گلستان شناخته می‌شود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات