صفحه نخست >>  عمومی >> تیتر اول
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲  ، 
کد خبر : ۳۸۸۰۴۸

عاقبت جنگ با خدا

علی کریمی که شهرت و نام‌آوری‌اش را باید مدیون جمهوری اسلامی بداند؛ اینک آشکارا وارد جنگ با خدا شده است.
پایگاه بصیرت / یدالله جوانی

علی کریمی که شهرت و نام‌آوری‌اش را باید مدیون جمهوری اسلامی بداند؛ اینک آشکارا وارد جنگ با خدا شده است.

البته کسی با خدا می‌جنگد که نادانی‌اش در واقع جهل مرکب باشد. هیچ انسان عاقلی، تحت هیچ شرایطی به جنگ با خدا نمی‌رود. داستان ورود آشکارای این فرد به میدان جنگ با خدا، به تهدیدی که کرده برمی‌گردد. او گفته در مقابل هر اعدام تروریست‌های اغتشاشگر از سوی جمهوری اسلامی، یک قرآن سوزانده می‌شود!

البته او ناخواسته، اعتراف به تعصب و پایبندی مسئولان جمهوری اسلامی ایران به قرآن، این آخرین، جامع‌ترین و کامل‌ترین کتاب آسمانی می‌کند. اما چرا چنین تهدیدی انجام می‌دهد؟ قطعا دلیلی جز همان جهل مرکب ندارد.

اما عاقبت کسانی که آشکارا به جنگ با خدا می‌روند، چه خواهد شد؟ تجربه تاریخی نشان داده، انسان‌های مغرور و نادانی که آشکارا و بی‌مهابا به جنگ با خداوند متعال می‌روند، در همین دنیا به بدترین سرنوشت گرفتار خواهند شد؛ بنابراین، این مردک بی‌مقدار، باید منتظر عقوبت دنیایی‌اش به بدترین وجه باشد.

اما بدترین سرنوشت این آدم‌ها، در سرای دیگر رقم می‌خورد. اگر کسی با خلقت و فلسفه آفرینش اندکی آشنایی داشته باشد، اینچنین گستاخی نمی‌کند. اگر مسلمانی، نمی‌ از معرفت قرآنی در وجودش اثر کرده باشد، تهدید به قرآن‌سوزی نمی‌کند. قرآن کلام خدا برای هدایت انسان به سوی قله‌های سعادت و کمال است. قرآن کتاب هدایت و راهنمای عمل، برای خوشبختی در دنیا و رستگاری در آخرت است. آتش زدن قرآن را، کسی تجویز می‌کند که در نهایت نادانی و بی‌‌خردی باشد. قرآنی که به همه انسان‌ها، هم خدا را به زیبایی معرفی می‌کند و هم کوتاه و گویا از هدف خلقت می‌گوید: "هو الذی خلق الموت و الحیات، لیبلوکم ایکم احسن عملا"

عمل احسن، چه عملی است و صاحبان عمل احسن چه کسانی می‌باشند؟ بدون تردید، صالحین و انسان‌های نیکوکار، همانا ابرار و عاملان به قرآن کریم، محسنین و صاحبان عمل احسن هستند. خداوند به ابرار و نیکوکاران وعده بهشت داده و فرمود: "ان الابرار لفی نعیم."

و اما در مقابل، کسانی که نه تنها زیست قرآنی ندارند و اهل عمل صالح نیستند، بلکه اهل فسق و فجور بوده تا جایی که با قرآن‌سوزی، آشکارا به جنگ با خدا هم می‌روند؛ بد سرنوشتی را خدا به آنان وعده داده است. دوزخ و جهنم سوزان و عذاب‌های دردناک فوق تصور، فرجام این انسان‌های لجوج و مغرور و خدانشناس است. آری همان خدایی که به مومنین و ابرار وعده بهشت داده، همان خدا در قرآن مجید، اینچنین به بدکاران و فجار وعده جهنم داده است: "ان الفجار لفی جهیم".

اما نکته پایانی، روی سخن با هنرمندان و ورزشکاران است. شایسته است که آنان نسبت به این گستاخی، و تهدید به قرآن‌سوزی سکوت نکنند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات