مپئو از طرف شرکت آمریکائی انرژی (فروش گاز) و با خرج این شرکت به آلبانی رفته است. هدف از این سفر، انعقاد قرارداد با دولت آلبانی برای خرید گاز مایع از آمریکا و در نتیجه کم کردن وابستگی این کشور به گاز روسیه است
گسل جدی تهران و واشنگتن در خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خروجش از لیست گروههای تروریستی موسوم به FTO سبب شده است که ما شاهد توقفی ۶۰ روزه در مذاکرات وین باشیم؛ توقفی که در صورت تداوم میتواند شکست رسمی مذاکرات را به دنبال داشته باشد، چنانی که دوشنبه هفته گذشته رویترز به نقل از دیپلماتهای اروپایی این احتمال را چندان دور از ذهن نمیداند. از این منظر سفر انریکه مورا به تهران میتوان آخرین تکاپوها و تلاشهای دیپلماتیک برای احیای برجام دانست.
جوبایدن رئیس جمهور آمریکا هرگز تصور نمی کرد که وقوع جنگ اوکراین، منجر به کاهش محبوبیت وی در نزد افکار عمومی کشورش شود! برخی تحلیلگران معتقدند که یکی از اصلی ترین دلایل اقدامات تحریک آمیز واشنگتن و متحدان آن در مرز اوکراین (قبل از وقوع جنگ)، افزایش محبوبیت دولت بایدن در حوزه ی سیاست خارجی بوده است.
.همچنین بر اساس این پیمان مشترک، پناهجویان بیشتری باید امکان آوردن اعضای خانواده خود به آلمان را داشته باشند و این روند باید تسهیل گردد.
پاریس و لندن به بهانه ایجاد منطقه امن، قصد دارند نفوذ و سلطه خود را( در قالب یک ماموریت بین المللی ) تضمین کنند.
بسیاری از رسانه های آمریکایی اذعان کرده اند که دیگر امیدی نسبت به بقای مهره آمریکا در برزیل وجود ندارد و او به زودی جای خود را به مخالفان سیاستهای مداخله گرایانه کاخ سفید خواهد داد.
اصل ماجرا به قوت خود باقیست! اینکه دولتهای کانادایی اقدامی در راستای کشف و احصاء واقعی جنایات صورت گرفته علیه بومیان این کشور صورت نداده اند.
آغاز غنی سازی 60 درصدی اورانیوم از سوی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به عملیات خرابکارانه رژیم اشغالگر قدس و حامیان غربی آن در نطنز، قدرت مانور ما را در حوزه سیاست خارجی کشور افزایش داده است.
گفته میشود آسترازنکا در نهایت تعهداتش به اتحادیه اروپا را در مقایسه با ۱۲۰ میلیون دوز مقدماتی، به ۳۰ میلیون دوز در سه ماه نخست سال جاری کاهش داد.کمبود واکسن، به وارد آمدن فشار بر اعضای اتحادیه انجامید
اصرار ترامپ بر منسوخ شدن ساختار ناتو و پس از آن نیز تاکید وی بر افزایش سهم بودجه دفاعی همه اعضای پیمان آتلانتیک شمالی، منجر به اوج گیری بحران در این مجموعه شد
با بررسی عملکرد کلیه رؤسای جمهور در ایالات متحده آمریکا از سال 1979 تاکنون شاهد این هستیم که کليه منتخبان ریاست جمهوری اعم از دمکرات یا جمهوریخواه در نحوه برخورد با جمهوری اسلامی ایران از هیچ دشمنی و حیله ای ابا نکرده اند