سیاست عوام یا سیاست خواص

سیاست عوام یا سیاست خواص

نظام اسلامی نظامی طبقاتی و متعلق به قشر خاصی نیست که در آن به عنوان مثال روحانیت از جایگاه ممتازی برخوردار باشد. سیاست و سیاست ورزی هرچند کاری تخصصی است که هر که بیشتر تلاش علمی کرده باشد، با آگاهی و بصیرت و دقت بیشتری تشخیص و تصمیم خواهد گرفت
هشدار؛ روباه پیر سیاست توطئه در پیش گرفته است / سربازان ملکه در حال فعالیت هستند.

هشدار؛ روباه پیر سیاست توطئه در پیش گرفته است / سربازان ملکه در حال فعالیت هستند.

در طی روزهای قبل، به طور محسوسی بر حجم حملات رسانه‌ای علیه مقام معظم رهبری، سپاه و شورای نگهبان افزوده شده است. این رسانه‌ها همساز با روزنامه‌های زنجیره‌ای در داخل پیروزی احتمالی اصولگرایان و شکست جریان اصلاحات را نه به خاطر رأی مردم که به دلیل ردصلاحیت‌ها معرفی می‌کنند.

شنود این بار توسط ...!

به نظر می‌رسد این همسان پنداری یا این‌همانی‌سازی یک مغلطه آشکار است. در واقع ماهیت برجام عملاً چیزی کاملاً متفاوت از مقاومتی است که هویت حاج قاسم سلیمانی بود. برجام آنطور که ویلیام برنز مذاکره‌کننده مشهور آمریکایی نیز گفته عملاً سکویی برای تشدید فشارها علیه ایران بود و هرچند به ادبیات برخی کارشناسان آبنباتی نیز در همان ابتدا شاملش بود،

با کدام مبنا باید صلاحیت‌ها در انتخابات بررسی شود؟

یکی از ارکان مهم پذیرش قدرت در نظام اسلامی، داشتن صلاحیت است. در این مکتب، اگر کسی به اندازه ذره‌ای از قدرت برخوردار باشد، به همان اندازه باید صاحب صلاحیت باشد، وگرنه حق اعمال آن قدرت را ندارد.
انتخابات مطلوب

انتخابات مطلوب

«انتخابات» برای نظام‌های دموکراتیک تعیین‌کننده و مهم است. اهمیت این موضوع به دلیل ویژگی‌ها و هویت خاص نظام مردم‌سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران ضریب بیشتری پیدا می‌کند؛ اما سؤال مهم این است که چه انتخاباتی مطلوب است و چه شاخصه‌هایی دارد؟
انتخابات سلبریتی‌زده 

انتخابات سلبریتی‌زده 

«سلبریتی» واژه‌ای است که تاریخ ابداع آن به قرن ۱۴ میلادی باز می‌گردد و در لغت به معنای افراد نام‌دار و معروف است؛ اما در اصطلاح امروزی به افرادی گفته می‌شود که به واسطه رسانه‌ها در بین مردم شهرت یافته و بسیار مورد توجه هستند که بازیگران، خواننده‌ها و برخی چهره‌های ورزشی و حتی مدل‌ها و رقاصه‌های فاسد مجازی، از جمله این افراد هستند.
۱
یادداشت سیاسی
مقاله
پربازدید ها
نشریات