ما در برابر دشمن و نظام سلطه جنگ خارجی نداریم، در برنامههای آمریکا حملۀ نظامی به ایران وجود ندارد چراکه اخیراً رئیسجمهور آمریکا اذعان داشته است که ما باید آنقدر به مردم ایران فشار وارد کنیم تا سطح نارضایتی مردم از حاکمیت بالا رفته، مردم خود علیه نظام قیام کنند.
طبق کنوانسیون عبور بیضرر که موردپذیرش ایران است سایر کشورها حقدارند از آن عبور کنند به شرطی که عبور آنها ضرری برای کشورها نداشته باشد اما طبق کنوانسیون "عبور ترانزیت" عبور و مرور همۀ کشورها آزاد است ایران عضو این کنوانسیون نیست آمریکا هم نیست.
عنصر مؤمن و انقلابی بایستی بتواند به خوبی عرصه های نفوذ و آسیب پذیری منظومه انقلاب اسلامی را در فرایند صبرانقلابی شناسایی و برای هر کدام از آنان یک راهکار متفاوت و در عین حال به هم پیوسته در یک نگاه در ظرف منظومه ای انقلاب طراحی نماید.
داستان نانوایی که به دستور رضاشاه در تنور سوزانده شد، در اصل داستان زن روستایی مؤمنی بود که برای حفظ حجابش در تنور خانه پنهان شده بود و به دست آژانهای سفاک رضاشاه زنده زنده سوزانده شد. راهآهنی که رضاشاه از جنوب به شمال کشید، برای رفت و آمد راحت اجنبیها در کشور بود، نه برای رفاه مردم. لباس سنتی ایران که به زور جهل رضاشاه از تن مردم درآمد، آخرین حلقه تمدن کهن ایران بود
پهلوان مطمئن، از هیچ میدانی نمیترسد. این اعتماد به نفس حکومت از همان اعتماد به آسمانی است که امام در حکومت ولایت فقیه ودیعه گذاشته است. اگر در آمریکا تنها نماینده دو حزب حق حکومت دارند یا در بریتانیا تا سطح مدیران خرد هم باید به تأیید ملکه برسند و در فرانسه و دیگر کشورهای مدعی شهادتین مدیران، تأیید هولوکاست و منافع صهیون باشد
جنگ اقتصادی مجموعۀ اقدامهای متعمدانه، خصمانه و اخلال گرایانۀ دشمن است و برای کاهش توان اقتصاد، قدرت و مقاومت ملّی، با هدف تغییر رفتار صورت میگیرد.
مسیحیان صهیونیست چنین برای سیاستمداران و مخاطبین خود وانمودکرده اندکه حمایت نکردن از آن ها مساوی با قرار گرفتن در صف مخالفین خداست. در حقیقت بین منافع آمریکا و ادعای مسیحیان صهیونیست ارتباط قابل توجهی وجود دارد و بخش های مختلف حکومت این کشور در دوره های مختلف به طرز بسیار مشهودی از این ایده حمایت و خود را مدافع آن به شمار می آورند.
با توجه به پیشرفتهای بسیار بزرگی که در حوزۀ دفاعی و امنیت انجامشده بهویژه توان موشکی و حمایت مردم از برنامۀ صلحآمیز دفاعی کشورمان، میتوان نتیجه گرفت که ثبات، امنیت داخلی و خارجی و اقتدار ج.ا.ایران طی سالهای آینده افزایش خواهد یافت.
مجمعالجزایر بحرین در دورۀ سلطنت رژیم پهلوی استان چهاردهم ایران را تشکیل میداد که به عنوان آخرین بخش جداشده از خاک ایران در دوران معاصر، قربانی یک بده و بستان سیاسی شد.
مطالعه روندهای تاریخی نشان میدهد که مردمسالاری دینی به عنوان یک گفتمان در ایران مدرن، اولین بار پس از ورود مدرنیته و ظهور مشروطهخواهی خود را نشان داده است.