بصیرت: 1- حسین (ع) در سال 61 هجری با یک ارتش 72 نفره در برابر یک ارتش چند هزار نفری تا بن دندان مسلح ایستاد و با منطق پیروزی خون بر شمشیر برای همیشه معادله غلبه کمیت را بر هم زد. حسین (ع) و یارانش با آنکه در متن جنگی سخت و خونین قرار داشتند اما جنگی نرم علیه دشمنان عدالت را فراتر از زمان و مکانت عاشورا و کربلا مدیریت کردند.
ارتش حسین (ع) در هزاره سوم
1- حسین (ع) در سال 61 هجری با یک ارتش 72 نفره در برابر یک ارتش چند هزار نفری تا بن دندان مسلح ایستاد و با منطق پیروزی خون بر شمشیر برای همیشه معادله غلبه کمیت را بر هم زد.
حسین (ع) و یارانش با آنکه در متن جنگی سخت و خونین قرار داشتند اما جنگی نرم علیه دشمنان عدالت را فراتر از زمان و مکانت عاشورا و کربلا مدیریت کردند.
یزید به ظاهر در جنگ سخت آن روز پیروز شد اما در جنگ نرم حسین (ع) علیه ستم و تباهی، یزید بازنده اصلی بود. امروز از آن ارتش مدرن یزیدی چیزی باقی نمانده است اما ارتش امام حسین (ع) هر سال مجهزتر با شمار بیشتری قدرتنمایی میکند.
2- امسال محرم در ایران اسلامی رنگ و بویی دیگر داشت. به عدد کوچهها و محلات، مردم به صورت خودجوش "تکیه" و "هیئت" بر پا کرده بودند.
مراسم عزاداری در چند شهر همانند شهر زنجان به صورت مظهری از اتحاد ملی و انسجام اسلامی مردم را یکجا، هماهنگ و همصدا نشان میداد.
آثار و نتایج نهضت کربلا در "جامعه" و "تاریخ" ما هر سال رنگ و بویی متفاوت دارد. گستره گفتمان عاشورا در زوایای جامعه ایرانی هر سال عمق بیشتری پیدا میکند.
امروز ریشههای عرفانی نهضت کربلا خود را بیش از پیش در
تار و پود روح ملت ایران نشان میدهد.
محرم و صفر دو ماهی است که ملت ایران تمرین شجاعت و جسارت برای دفاع از حق میکند. محرم و صفر ایامی است که مردم تمرین وفای به عهد نموده و نسبت خود را با مسئله امامت تعریف میکنند. مردم دراین روزها به ستایش عالیترین مظاهر زیبایی و انسانیت در تاریخ بشر میپردازند و از امام حسین (ع) و حضرت زینب سلام الله علیها به عنوان نقشآفرینان این زیباییها یاد میکنند.
3- امسال تقریبا در همه منابر و مجالس صحبت از شرارت فرقه سبز و تقبیح کار فتنهانگیزان عاشورای سال قبل بود. حساسیت نسل جدید انقلاب نسبت به دشمن و آمادگی و بصیرت این نسل به باز تولید منطق یزیدیان در عصر ما واقعا در خور ستایش است.
نسل امروز ادب و آداب مناسک کربلایی ماندن و عاشورایی زیستن را خوب میداند و در سیر و سلوک سیاسی خود لحظهای غفلت ندارد.به همین دلیل رفراندوم نهم دی ماه سال 88 و حضور حماسی 22 بهمن همان سال را هیچگاه به عنوان یک نقطه عطف از یاد نمیبرد.
4- نسل امروز به خوبی آگاه است که آمریکا با ترویج مسلک "کوفیان" در ایران امروز امامت و ولایت را هدف قرار داده است.
آموزههای حسین در کربلا عدد ارتش شکست ناپذیر 72 نفره حق را در آن روز، امروز در ایران اسلامی به 72 میلیون نفر رسانده است.
جمع کوچکی از این ارتش چند سال پیش در جنوب لبنان در برابر مجهزترین ارتش دنیا ایستاد و در یک جنگ نابرابر طی
33 روز ماشین جنگی صهیونیسم را متوقف کرد و شکستی ذلتبار را به استکبار جهانی تحمیل نمود.
راستی چرا آمریکا پس از حمله به عراق و افغانستان- با آنکه هدف تهاجم به این دو کشور حمله به ایران بود- نتوانست اینجا جنگ افروزی را تداوم دهد.
آمریکا در حمله به ایران در برابر ارتش حسین (ع) قرار دارد. در ارتش حسین (ع) از طفل شیرخواره تا پیرمرد 80 ساله در همه ردهها و رستههای نظامی حضور دارند. آمریکا در صورت حمله به ایران باید خانه به خانه، کوچه به کوچه و خیابان به خیابان بجنگد. حد یقف این جنگ آخرین نفر و آخرین نفس و آخرین فشنگ است.5- امروز ارتش حسین(ع) در ایران در محاصره نظامی آمریکاست. آمریکا هر روز به عِدّه و عُدّه نظامی خود در اطراف مرزهای ایران میافزاید. اما خوب میداند که این عِدّه و عُدّه در نبرد نظامی به کار او نمیآید.
آمریکا در نبرد نظامی خود با ایران فقط به زرادخانه هسته ای خود میاندیشد چون در این نبرد با همه ملت ایران طرف است.
آمریکا با تحریم اقتصادی، تروریسم و تحمیل جنگ 8 ساله به ملت ایران میخواست که رهبری ایران با رهبران کاخ سفید دست بیعت دهد و سیاستهای واشنگتن در جهان را بپذیرد. استکبار میخواهد ملت ایران دست از حمایت محرومان جهان و برپایی یک نظام مستقل بردارد و شریک جنایات غرب در غارت جهان شود. اما منطق امام حسین (ع) به امام و رهبری جامعه امروز ایران اجازه نمیدهد با ستم و استبداد جهانی همراهی کند.
6- امروز آگاهان جهان و مظلومان دنیا نگران تهدیدات هستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه هستند. اما غرب میخواهد رندانه این نگرانی را متوجه فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران ترجمه کند.
یک اراده جهانی مبنی بر خلع سلاح هستهای و عدم اشاعه سلاحهای کشتار جمعی، قدرتهای بزرگ را آزار میدهد. آنها برای انحراف افکار عمومی جهان از چنین ارادهای بازی گفتگوی 1+5 با ایران را سامان دادهاند. غرب خوب میداند در برابر تهدید اتمی ایران قرار ندارد بلکه در برابر تهدید ارتش 72 میلیون نفره حسین (ع) در ایران قرار دارد که به مراتب شکنندهتر از یک تهدید اتمی است.
7- آمریکا نه تنها در ایران بلکه در هزاره سوم در برابر بازتولید ارتش حسین (ع) در کشورهای اسلامی قرار دارد.
حضور نخستوزیر ترکیه و وزرای کابینه او در مراسم تکریم و تعظیم یاد اباعبدالله الحسین در اسلامبول یک پدیده شگرف محسوب میشود.
غرب 500 سال قبل با شوراندن دولت عثمانی علیه ایران مقدمات فروپاشی جهان اسلام را پی ریخت. جنگهای بیحاصل ایران و عثمانی قدرت اسلام در جهان را سال به سال فرو کاهید. انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) پرچم بیداری اسلامی را در سراسر جهان اسلام بر افراشت. اکنون درعاشورای سال 1389 رئیس دولت ترکیه (عثمانی سابق) برای اولین بار در تاریخ این کشور در جمع عزاداران حسینی با افتخار و با شجاعت حضور مییابد و به شهدای کربلا ادای احترام میکند.
او به نقل از رسول گرامی اسلام (ص) میگوید: هر کس که خدا را دوست دارد حسین را هم دوست دارد.
رئیس دولت ترکیه تصریح میکند: شهادت حسین(ع) وسیلهای برای وحدت، برادری و همبستگی امت اسلام است. مفهوم این سخنان چیست؟ آیا جز توسعه قدرت ارتش حسین (ع) در عصر ما چیزی از آن میفهمیم.
8- در روز تاسوعای حسینی در یک عملیات تروریستی یزیدیان 130 تن از هموطنان بیگناه ما را در صف عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) شهید و مجروح میکنند.
در میان 36 شهید گلگون کفن این حادثه نام 7 تن از برادران و خواهران اهل سنت دیده میشود. خدا خواست در محرم الحرام سال 89 خون شیعه و سنی آن هم در روز تاسوعا آمیخته شود تا توطئه تفرقه بین امت اسلام خنثی گردد. هیچ حادثهای نمیتواند جلوی اتحاد دنیای اسلام بر مبنای منطق امام حسین (ع) بر علیه یزیدیان عالم را بگیرد.
محمدکاظم انبارلویی