صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۰  ، 
کد خبر : ۲۹۲۰۲۴

اخبار ویژه روزنامه‌های 19 خردادماه

روزنامه کیهان **

وزیر ارشاد باید پاسخگوی حمایت روزنامه ایران از خواننده فاسد باشد

وزیر ارشاد گفت: عکس روزنامه کیهان را دیده‌ام اما اینکه این روزنامه با انتشار این عکس تخلفی کرده باشد باید در هیئت نظارت بر مطبوعات مطرح شود.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری‌ها، علی جنتی در حاشیه نشستی خبری که برای امضای تفاهم‌نامه سیاسی میان وزارت ارشاد و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود، در پاسخ به این پرسش که آیا روزنامه کیهان با انتشار تصاویر گوگوش، گلشیفته فراهانی و... در صفحه اول خود جرمی مرتکب شده است؟ توضیح داد: من هم این عکس را دیدم اما اینکه آیا انتشار این عکس تخلف است یا نه، باید در هیئت نظارت بر مطبوعات مطرح شود تا اگر تخلفی صورت گرفته با روزنامه برخورد شود و درغیر این صورت به کارشان ادامه بدهند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مورد اضافه کرد: در بسیاری موارد دیده شده که نشریه‌ای مخالفت صریح با دولت دارد اما از آنجا که این مخالفت به معنای افترا، اتهامات ناروا، سیاه‌نمایی و... نبوده، تخلف به حساب نیامده است؛ در حالی که اگر شامل این موارد بشود تخلف است و باید با آن نشریه برخورد شود.

یادآور می‌شود در پی معرکه‌گیری روزنامه رسمی دولت (روزنامه ایران تحت نظر وزارت ارشاد است) برای شجریان و ربنای وی و همچنین حاشیه‌سازی‌های مشابه محافل و مقامات دولتی- نظیر ملاقات حسین فریدون و صفدر حسینی با تاج‌زاده از متهمان فتنه 88- کیهان به افشاگری درباره ماهیت پشت پرده این ماجرا پرداخت که با عنوان «فراموشی وعده‌ها در پیچ و خم حاشیه‌ها» منتشر شد. در این گزارش با اعتراض به حاشیه‌سازی‌های محافل دولتی تصریح شده که طراحی این قبیل حاشیه‌ها، برای فرار از پاسخگویی درباره وعده‌های اقتصادی داده شده است. همچنین کیهان برای روشنگری درباره هویت واقعی شجریان که جماعت مذبذب مدعی حسرت برای آواز ربنای وی هستند، بخشی از تصاویر وی با گردانندگان شبکه‌های مفسد ماهواره‌ای را منتشر کرد تا راه عوام‌فریبی بسته شود. اقدام روشنگرانه کیهان در باز کردن مشت جریان‌های نفاق داخلی و خارجی البته برای این طیف گران آمد و برای عوض کردن صورت مسئله غصه‌دار این شده‌اند که چرا کیهان آن عکس‌های مستند را منتشر کرده است.

در چنین شرایطی وزیر ارشاد به جای اینکه روزنامه دولت را توبیخ کند که چرا یک آوازه‌خوان فاسد و آلوده به ضد انقلاب- کسی که می‌گوید اینها 1400 سال است با هنر مشکل دارند!- را ترویج می‌کنند، از احتمال برخورد با کیهان سخن گفته است. در حقیقت به اعتبار مسئولیت آقای علی جنتی نسبت به روزنامه ایران، این او و مدیریت روزنامه ایران هستند که باید توضیح دهند که چرا آوازه‌خوان مرتبط با شبکه‌های ماهواره‌ای مفسد و کسی را که به پخش آوازهای ایران با تصویرامام خمینی اعتراض می‌کند، ترویج کرده‌اند. البته همان گونه که در گزارش کیهان آمده امثال شجریان و تاج‌زاده و... برای برخی دولتمردان حالت نردبان زیرپا را دارند که صرفاً به درد حاشیه‌سازی و مسئولیت‌گریزی می‌خورند.

این نکته نیز شایان ذکر است که رهبر معظم انقلاب برای چندمین بار از ولنگاری فرهنگی درحوزه برخی مدیریت‌ها انتقاد کردند چرا که برخی متولیان در فرهنگ همچنان مسیر میدان‌داری به جریان‌های ضد فرهنگی را طی می‌کنند.

پیش از این یکی از نشریات اصلاح‌طلب با صراحت نوشت؛ روحانی با کارنامه اقتصادی مردود، قطعاً بازنده انتخابات 96 است مگر اینکه حامیان او موفق به ایجاد دو قطبی‌های فرهنگی و اجتماعی شوند.

وقتی معاون پارلمانی دولت انقلابی می‌شود!

معاون پارلمانی به منتقدان دولت (به خاطر انقلابی رفتار نکردن) می‌گویداگر ادعای انقلابی‌گری دارید، سفره شهادت باز است، چرا نمی‌روید سوریه؟

مجید انصاری در مصاحبه با روزنامه ایران می‌گوید: این یک آسیب کلی در انقلاب‌هاست که اگر از انقلاب مراقبت نشود، مخالفان مدعی می‌شوند. به صدر اسلام نگاه کنید، می‌بینید که مخالفان پیامبر با یک چرخش، حتی توانستند به قدرت کامل دست پیدا کنند.

وی افزود: متأسفانه جریان تحجر در کشور بسیار سریع رنگ عوض کرد. جریانات فکری که اصلاً اصل مبارزه را جایز نمی‌دانستند و می‌گفتند امام(ره) دارد خون مردم را هدر می‌دهد و می‌گفتند کار بیهوده‌ای است و محال است بر رژیم شاه پیروز شود، بعد از پیروزی هم می‌گفتند محال است بشود کشور را اداره کرد. این مخالف‌خوانی‌ها در دوره‌های مختلف به شیوه‌های گوناگون ادامه یافت.

وی ادامه می‌دهد: حتی زمانی که جنگ آغاز شد، یک روز هم به جبهه نرفتند و به بهانه اینکه حوزه باید حفظ شده و نباید درس تعطیل شود، حتی طلبه‌ها را از رفتن به جبهه باز می‌داشتند. برخی از این متحجران به سازمان تبلیغات خرده می‌گرفتند که چرا طلبه‌ها را از درس باز می‌دارند و به جنگ می‌فرستند. به ماها که سربازان کوچک امام(ره) بودیم خرده می‌گرفتند که چرا درس و بحث را رها کردید و دارید به نظام کمک می‌کنید؟ آن هم در شرایطی که امام(ره) فرمودند قاضی کم داریم و عده‌ای بیایند کمک کنند.

انصاری ادامه می‌دهد: همین‌ها امروز دو آتشه و بسیار انقلابی‌تر از یاران امام(ره) شده‌اند؛ یا طرفدار ولایت فقیه و حکومت اسلامی. حالا آنان خود را مفسر ولایت فقیه، مفسر خط امام، میراث دار خط امام(ره) و میراث‌دار شهیدان می‌دانند. جالب اینجاست که خانواده شهدا یا جانبازان که در خط مقدم جبهه بودند، امروز از سوی برخی از اینان که حتی یک روز هم به جبهه نرفتند،‌ مورد تهمت قرار می‌گیرند. کسانی که مبارزه آنان ولایت فقیه را تثبیت کرد، یا کسانی که زجر و مبارزه آنان باعث شد که امام(ره) تئوری ولایت فقیه را در کشور عملیاتی کنند، امروز متحجران این چهره‌ها و یاران امام(ره) را به ضدیت با ولایت فقیه متهم می‌کنند. یا انقلابیون را به پیشی گرفتن از ضدانقلاب و رزمندگان و بسیجیان واقعی را به ضدیت با جبهه و جنگ متهم می‌کنند.

انصاری می‌گوید: چند روز پیش با یکی از این آقایان در جایی بودیم، که بسیار با تندی آقای رئیس جمهوری را متهم می‌کرد که وی اصلاً انقلابی نیست. گفتم شما که خیلی انقلابی هستید، نمی‌دانیم زمان انقلاب و جنگ کجا بودید، ما که سراغ نداریم، اما حداقل حالا که به قول خودتان سفره شهادت در سوریه باز است و خدمات مستشاری هم هست، حالا چکار می‌کنید؟ اینکه نمی‌شود شما دائم منتظر بمانید تا پیکر شهیدی وارد شود و زیر جناره شهید، جلوتر از خانواده شهید، مدعی شهدا بشوید.

درباره سخنان آقای انصاری چند نکته قابل تأمل است:

1- آیا کسانی که به اعتبار پیوند با جریان مدعی اصلاح‌طلبی و سپس اعتدال صراحتاً گفتند خمینی به موزه تاریخ خواهد رفت، ختم انقلاب را باید گرفت و انقلاب تمام شده، مشکل توسعه در ایران این است که هنوز خدا نمرده، ولایت فقیه دیکتاتوری است، توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد و...، با طیف‌هایی نظیر مجمع روحانیون و دولت‌های اصلاحات و دولت فعلی شرکت سهامی راه انداختند، انقلابی هستند یا ضد انقلاب؟! انحراف به این وسعت قابل کتمان است؟ فتنه‌گرانی که اصل نظام را نشانه می‌دانستند و روی جمهوری اسلامی خط کشیدند و دوشادوش شما بودند، را به حساب کدام طیف باید گذاشت؟

2- این که «محال است بشود کشور را اداره کرد» امروز به کدام طیف سیاسی می‌خورد؟ کدام جریان است که علناً می‌گویند بدون دوستی و شراکت با آمریکا، امکان اداره کشور محال است؟

3- آقای انصاری خاک کدام جبهه را خورده که حالا پز جنگ و جبهه می‌دهد؟ آیا انقلابی خوب، کسی است که فقط باید جلوی توپ و گلوله و سر سفره شهادت فرستاد؟ انقلابی خوب از نگاه حضرات انقلابی، مرده و شهید است که نباید مطالبه آرمان‌های انقلاب را بکند. اگر سفره شهادت برای انقلابی‌هاست، برخی مدیران دولتی سر کدام سفره‌ها هستند که حقوق‌های چند ده میلیون تومانی می‌گیرند و بعد هم در کنار جنگ زرگری راه انداختن میان اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی، ‌تیشه به ریشه شعارهای انقلاب می‌زنند؟!

جریان مذبذب به اسم اعتدال در میان اصولگرایان شکاف می‌اندازد

طیف مذبذب بین اصولگرایان و اصلاح‌طلبان، تحت‌فشار اصلاح‌طلبان، درصدد است با ایجاد فراکسیونی موسوم به «اعتدال» در فراکسیون اکثریت مجلس شکاف بیاندازد.

این طیف دو سه نفره کسانی هستند که در انتخابات مجلس با اصلاح‌طلبان توافق کردند و در فهرست امید جای گرفتند. آنها بعد از انتخابات ساز جدایی زدند و از جمله با ریاست عارف بر مجلس مخالفت کردند؛ همین موضوع باعث شد تا نشریات اصلاح‌طلب و فعالان این طیف، انواع دشمنام‌ها و ناسزاها را نثار کسانی چون کاظم جلالی و بهروز نعمتی کنند. در عین حال راه‌اندازی فراکسیون ولایت با حضور 180 نماینده طبیعتا عرصه را برای میدان‌داری طیف پاندولی(!) تنگ می‌کرد، ضمن اینکه برخی وکیل‌الدوله‌ها نیز در صورت اکثریت شدن اصولگرایان، کار را برای اباحه‌گری و بی‌قانونی دشوار می‌یابند. بنابراین حاصل فشار اصلاح‌طلبان، تمایز طلبی طیفی که می‌خواهد میان دو جریان اصلی بازی کند و علاقه دولت به تشکیل فراکسیون وکیل‌الدوله‌ها، موجب راه افتادن زمزمه‌هایی درباره راه‌اندازی فراکسیون اعتدال شده است.

هیاهو و اهانت سنگین اصلاح‌طلبان تا اینجا باعث شد که کاظم جلالی - ولو به تعارف - بگوید نام عارف زیبنده ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس است. الیاس حضرتی نیز می‌گوید «لاریجانی به منظور دلجویی برای رقابت در ریاست مجلس، به منزل عارف رفت.» عارف در رقابت با لاریجانی بیش از 103 رای نیاورد و لاریجانی با 173 رأی و سپس 247 رای رئیس مجلس شد. در عین حال با وجود رای اصولگرایان به لاریجانی، برخی اعضای فراکسیون اکثریت (حدود 30 نفر) توافق را زیر پا نهاده و به جای رای به حاجی‌بابایی و دهقان (نامزدهای اعلام شده فراکسیون) به پزشکیان و مطهری رای دادند. و عجیب اینکه غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت با صراحت به خبر آن‌لاین گفت «در ابتدای مجلس نیاز داشتیم که برای ریاست مجلس به اجماع برسیم ولی بعد از آن دیگر نیازی به اجماع در فراکسیون ولایت نداریم و از این به بعد فراکسیون جدیدی پا می‌گیرد.»

او دیروز هم در مصاحبه با روزنامه آفتاب یزد گفته است: «شما خیلی تند رفتید! ای کاش منتظر امروز می‌ماندید! در مجموع من فکر می‌کنم تغییرات در هيئت رئیسه دائم خوب بود در این چند روز تلاش بسیار زیادی شد تا آقای مطهری به نایب رئیسی برسد. البته خود مطهری هم برای رای آوردن تلاش کرد و فکر می‌کنم اتفاق خیلی خوبی افتاد. انتخاب دو نایب رئیس اصلاح‌طلب و اضافه شدن کسانی چون محمد وکیلی به جمع هیئت رئیسه اتفاق خجسته‌ای بود.

وی می‌افزاید: نباید اینقدر تند می‌رفتید، ما پله به پله برنامه داشتیم. انصافا ضمن همه احترامی که به آقای عارف قائلیم و او را ذخیره انقلاب می‌دانیم، برنامه ما ریاست لاریجانی بود. چون در برخورد با تندروهای مجلس هیچ‌کس بهتر از آقای لاریجانی نیست و تصور ما این بود که عارف در برخورد با تندروها دچار مشکل می‌شود.

این نماینده حامی دولت می‌گوید: جبهه‌ای که با نام امید وارد مجلس شد به ادبیات مجلس آشنا نبود. به محض اینکه عارف رای نیاورد به شوک رفت و در همین موقع پایداری‌ها آمدند و گل‌هایشان را به ما زدند!

این متظاهر به اصولگرایی حرف‌های جالب‌تری در مصاحبه با روزنامه اعتماد دارد: «ما با فراکسیون امید 80 درصد و شاید در جاهایی بیشتر اشتراک نظر داریم اما این اشتراک باعث ایجاد زمینه همکاری ما با هم نمی‌شود.»

و عجیب اینکه روزنامه اعتماد درباره همین طیف (منشعبین فراکسیون ولایت) می‌نویسد: «یک بار مرور صحنه صف‌کشی سیاسی مجلس دهم نشان از تلاش بی‌وقفه طیف نزدیک به علی لاریجانی برای حفظ او در راس پارلمان دارد. برای این کار آنها رو به ائتلاف‌های موقت آورده‌اند. این طیف با قرار گرفتن کنار اصلاح‌طلبان در انتخابات بالا آمد، با همنشینی مخالفان دولت کرسی ریاست حفظ کرد و حالا می‌خواهد تابلوی سیاسی خود را نه به دست طیف‌های دست راستی اصولگرایان خراب کند و نه زیر سایه تابلوی اصلاح‌طلبان ببرد.»

اعتماد در عین حال در یادداشتی به قلم الیاس حضرتی، از «نجابت لاریجانی» تمجید و ستایش کرد.

همزمان با جعفرزاده، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود به عصر ایران گفته است: فراکسیون سوم با نام اعتدال هفته آینده اعلام موجودیت می‌کند. اعضای این فراکسیون افراد مستقلی هستند متشکل از اصول‌گرایان، اصلاح‌طلبان معتدل و مستقل‌ها که هنوز شخصی به عنوان رئیس فراکسیون انتخاب نشده، چرا که هفته آینده انتخاب هیئت رئیسه داریم اما با توجه به عملکرد کاظم جلالی در فراکسیون رهروان مجلس نهم و شخصیت مستقل او به نظر می‌رسد مناسب‌ترین گزینه برای ریاست این فراکسیون است.

به نظر می‌رسد فراکسیون اعتدال ماموریت یارگیری از نماینده‌های منفردی دارد که حاضر نشدند جذب فراکسیون امید شوند و اکنون قرار است از طریق فراکسیون سوم، برای دولت سربازگیری شوند. «سربازگیری از رقیب» تعبیری بود که چند ماه پیش از زبان کرباسچی و درباره افرادی مانند علی لاریجانی عنوان شد. او در عین حال در آستانه انتخابات ریاست مجلس، نامزدی عارف و وزن‌کشی در مجلس را برای اصلاح‌طلبان خطرناک توصیف کرده بود.

دو روز پیش محمدرضا تابش نماینده اردکان به روزنامه آفتاب یزد گفته بود: بی‌تدبیری کنیم، فراکسیون ولایت منسجم می‌شود اما اگر عاقلانه رفتار کنیم، آنها منسجم نخواهند شد.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* شهردار تهران با صدور بخشنامه‌ای دادن افطاری در مجموعه شهرداری را ممنوع کرد. محمدباقر قالیباف در این بخشنامه به همه معاونت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری تهران ابلاغ کرد که برپایی سفره‌های افطاری توسط این مجموعه‌ها با بودجه عمومی ممنوع است. در این بخشنامه تاکید شده، به همه مدیران و همکاران توصیه می‌شود در ماه ضیافت الهی در برپایی سفره‌های ساده افطاری با کمک خیرین و مردم با محوریت مساجد و نهادهای مردم نهاد برای نیازمندان و محرومان تلاش کنند.

* در میان کشورهایی که واشنگتن با ادعاهای اثبات‌نشده، آنها را «حامیان دولتی تروریسم» خطاب می‌کند، بیشترین میزان وجوه نقد مصادره شده مربوط به ایران است. به گزارش انتخاب، چنانکه دیده می‌شود، ایران با 1984.5 میلیون دلار بیشترین رقم وجوه نقد مصادره شده را دارد و بعد از این کشور به ترتیب، کوبا، سودان و سوریه قرار دارند. هر یک از این کشورها، بنا به گزارش خزانه‌داری آمریکا دارایی‌هایی به شکل املاک و مستغلات نیز دارند که مصادره شده‌اند. در میان سازمان‌هایی که با ادعای واشنگتن به تروریسم متهم شده‌اند نیز بیشترین میزان پول مصادره‌شده مربوط به سپاه قدس با رقم 14109496 دلار است.

* قرار بازداشت معاون فرهنگی فدراسیون فوتبال به بازداشت موقت تبدیل و سپس راهی زندان اوین شد. به گزارش انتخاب، مراحل بازپرسی از این شخص در شعبه ویژه جرائم ورزشی دادسرای فرهنگ و رسانه ادامه دارد و طبق شنیده‌ها اخبار جدیدی از این شخص در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

* عقب نشینی دبیرکل سازمان ملل از قرار دادن ائتلاف سعودی در فهرست نقض کنندگان حقوق کودکان، موجب رسوائی بان کی مون شد. شبکه العالم در گزارشی پرسیده است «عربستان، گزارش بان کی مون را چند خرید؟» سازمان ملل در گزارش اولیه خود به دلیل کشته شدن 510 کودک یمنی و زخمی شدن 667 کودک دیگر در اثر بمباران‌های ائتلاف سعودی در یمن، این ائتلاف را به سرکردگی دولت عربستان در فهرست نقض کنندگان حقوق کودکان قرار داده بود. صاحبنظران سیاسی معتقدند عبدالله معلمی، سفیر عربستان در سازمان ملل، با رایزنی‌ها و پرداخت رشوه کلان دبیرکل سازمان ملل را به خارج ساختن نام ائتلاف عربستان از فهرست ناقضان حقوق کودکان حذف کرده است.

*********************************

روزنامه خراسان**

عصرایران نوشت :

ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس در مورد رقبای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: پیش‌بینی من این است که آقای روحانی رقیب‌ها یا رقیب قوی و جدی از جریان اصولگرایی خواهد داشت منتها این که آن مصداق چه کسی باشد، موضوعی است که باید در جبهه اصولگرایی مورد بررسی قرار گیرد و افراد را مورد بررسی قرار داده و برانداز کنند که به یک تصمیم نهایی برسند.

عصراندیشه مدعی شد :

احمدی نژاد در آخرین جلسه با هوادارانش گفته است : "من هنوز هم او را خالص ترین و زلال ترین فرد می دانم و با او فوق العاده احساس آرامش و راحتی می کنم. متاسفانه خیلی ها درباره او اشتباه می کنند؛ مشایی فردی متدین به آرمان‌های انقلاب و فوق العاده ساده زیست است و ارادت من به او همیشگی است."

تابناک نوشت :

مهدی محمدی در مطلبی تحت عنوان "معنای نمادین یک ملاقات" نوشت: دیدارهای این روزها با مصطفی تاج زاده کاملا طبیعی است. او می خواهد "قهرمان حبس کشیده" اصلاح طلبان باشد ؛ دیدار با تاج زاده به عنوان یک "فرد"، نه تنها ایرادی ندارد بلکه شاید پسندیده هم باشد. اما وقتی تاج زاده بدل به یک "نماد" می شود، دیدار با او، از جانب برادر آقای رییس جمهور مملو از معانی مختلف است. آیا آقای روحانی می خواهد به ما یادآوری کند با امثال تاج زاده نسبتی دارد که همچنان برقرار است؟ آن نسبت چیست؟ و نسبت آن، با نسبتی که تاج زاده میان خود و اصول انقلاب اسلامی برقرار کرده، چگونه است؟

پارس نیوز مدعی شد :

شهرداری تهران بابت تابلوهای «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» تذکرات جدی دریافت کرده است. بررسی یک نهاد نظارتی نشان می دهد که طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» با بودجه ای هنگفت در شهرداری تهران اجرا شده است.همچنین اکثر تابلوهای انتخاب شده همخوانی کمی با فرهنگ اسلامی- ایرانی داشته و حتی در برخی موارد هیچ پیام مشخصی نداشته است.

ورزش سه نوشت:

مصطفی آجرلو مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد به خاطر وحدت آذری‌ها از جذب مدافع ارمنستانی منصرف شدند!

سایت امید خبرداد :

آلبوم جدید محسن چاوشی به نام «امیر بی‌گزند» پس از کش و قوس‌های فراوان سرانجام از صبح روز گذشته به‌صورت گسترده در تهران و شهرستان‌ها منتشر شد. هشتمین آلبوم مستقل چاوشی به تهیه‌کنندگی «حمیدرضا عارف» فرزند محمد رضا عارف سر لیست امید در تهران روانه بازار موسیقی کشور شده است .

*********************************

روزنامه ایران**

سخنگوی اتحادیه اروپا هم نامه جعلی را تکذیب کرد

یک سخنگوی اتحادیه اروپا ارسال نامه مشترک به ظریف از سوی موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزرای خارجه گروه 1+5 درباره «مشکلات مالی» ایران در برجام را تکذیب کرده است. به گزارش ایسنا، «کاترین ری» از سخنگویان اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت که « هیچ نامه مشترکی از سوی این اتحادیه و وزرای خارجه گروه ۱+۵ برای آقای ظریف ارسال نشده است.» برخی رسانه‌ها ادعا کرده بودند موگرینی در نامه‌اش به ظریف نوشته است که « طرف 1+5 به همه تعهداتش طبق برجام عمل کرده و مشکلات باقی مانده در حوزه مالی و بانکی جزو تعهدات آنها در برجام نبوده است.»

اقدام ضد ایرانی امریکا علیه سپاه قدس

وزارت خزانه‌داری امریکا نام سپاه قدس را به گزارش سالانه خود موسوم به «دارایی‌های تروریستی» که بامداد سه‌شنبه منتشر شد، اضافه کرد. به گزارش فارس، در این گزارش سالانه که با ادعاهای اثبات نشده ماهیت و میزان دارایی‌های بلوکه‌ شده مربوط به سازمان‌ها و دولت‌هایی که واشنگتن آنها را به حمایت از تروریسم متهم کرده ، نشان می‌دهد؛ ایران با 5/1984 میلیون دلار بیشترین رقم وجوه نقد مصادره شده را دارد و بعد از آن به ترتیب، کوبا، سودان و سوریه قرار دارند. در میان سازمان‌هایی که تروریستی هستند یا با ادعای واشنگتن به تروریسم متهم شده‌اند نیز بیشترین میزان پول مصادره‌ شده مربوط به سپاه قدس با رقم 14 میلیون و109هزارو496 دلار است.

تیراندازی در آبادان و انفجار در سیستان و بلوچستان

روز گذشته دو حادثه متفاوت در دو نقطه کشور رخ داد. حادثه نخست، تیراندازی به یک منزل مسکونی در آبادان بود که اوایل بامداد توسط فرد یا افرادی مسلح در یکی از محله های این شهر رخ داد و باعث زخمی شدن دو نفر شد اما هنوز دلیل و انگیزه این حادثه مشخص نیست و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.به گزارش ایرنا، حادثه دوم نیز در شهرستان « سیب و سوران» در جنوب استان سیستان و بلوچستان رخ داد؛ جایی که یک شیء انفجاری صوتی دست ساز به داخل پاسگاه سوران پرتاب شد.

به گفته عبدالصمد عیسیزاده فرماندار سوران، «یک فرد ناشناس یک بطری دست ساز حاوی مواد منفجره را از پشت دیوار به داخل کلانتری پرتاب کرد اما این حادثه هیچ تلفات یا خساراتی برجای نگذاشته است.»به گفته وی، شناسایی عامل این حادثه در دست پیگیری است.

نامزدی یک ایرانی برای ریاست جمهوری آلمان

به دنبال عدم تمایل رئیس جمهوری کنونی آلمان به حضور دوباره در انتخابات، احتمال کاندیداتوری یک ایرانی در این سمت قوت گرفته است. به گزارش «ایرنا» به نقل از روزنامه آلمانی دی ولت، در میان کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری آلمان نام یک ایرانی خودنمایی می‌کند.

«نوید کرمانی» نویسنده و اسلام شناس متولد شده در آلمان از پدر و مادری ایرانی است. وی از شهرت خوبی در جامعه آلمان برخوردار بوده و کتاب های او مخاطب خاص خود را دارد. در یک نظرسنجی از سوی دی ولت ،«نوید کرمانی» با ۱۶ درصد آرا در جایگاه سوم قرار گرفته است.

*********************************

روزنامه وطن امروز**

اسد: غرب عامل اصلی بحران‌های منطقه است

رئیس‌جمهور سوریه، سه‌شنبه در سخنانی در پارلمان این کشور، ضمن انتقاد از سیاست‌های غرب در قبال کشورهای خاورمیانه تأکید کرد که غرب نمی‌پذیرد با هیچ کشوری مشارکت داشته باشد؛ همین مساله نیز سبب پیدایش بحران‌های منطقه شده است. بشار اسد گفت، برخی از طرف‌ها در مذاکرات پنو دنباله‌رو عقب مانده‌ترین کشورهای دنیا هستند. وی با اشاره به اینکه در گفتمان کشورهای حامی تروریسم «اصطلاحات فرقه‌ای» بیشترین مکان را به خود اختصاص می‌دهد، گفت: برخی از کشورها براساس تمامیت جغرافیایی سوریه پیشنهادهایی را مطرح می‌کنند ولی سعی دارند از نظر طایفه‌ای شهروندان را تقسیم کنند.

بازگشت نیروی زمینی روسیه به سوریه

همزمان یک مقام سابق روسیه اعلام کرد این کشور قصد دارد نیروهای زمینی‌اش را به سوریه بازگرداند. آندره فیدوروف، معاون سابق وزیر خارجه روسیه مدعی شد مسکو در حال بررسی طرح‌هایی برای استقرار مجدد نیروهای زمینی خود در سوریه است. او گفت: «هدف از این اقدام دادن امکان به نظام سوریه برای سیطره بر 70 درصد اراضی جهت برگزاری انتخابات است».

آوارگی 20 هزار سوری توسط نیروهای دموکراتیک

سازمان ملل اعلام کرد که گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه که عملا تحت هدایت آمریکا و ناتو قرار دارد در جریان حمله مرموز اخیر خود به شهر منبج در حومه شمالی حلب، حدود ۲۰ هزار نفر را آواره کرده است. این در حالی است که گزارش‌های مختلف منابع محلی، مستقل و حتی غربی حاکی از آن است که نیروهای دموکراتیک، هیچ مرز مشخصی با شاخه القاعده در شامات یعنی تروریست‌های جبهه النصره ندارند. به گزارش اسکای‌نیوز، گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه با حمایت آمریکا حملاتی را برای بازپس‌گرفتن بخش‌هایی از سوریه از داعش آغاز کرده است. پیش‌تر گفته می‌شد مهم‌ترین شهری که این نیروهای چندملیتی در پی آزادی آن هستند، شهر الرقه، مرکز اصلی داعش در سوریه است اما بعد ناگهان آنها راه استان حلب را در پیش گرفتند. کارشناسان معتقدند که آمریکا قصد دارد با حمایت از این گروه، جای پایی را برای خود در شمال سوریه باز کند.

روزه‌خواری سعودی برای کشتار روزه‌داران یمنی!

عبدالعزیز آل‌شیخ، مفتی کل رژیم آل‌سعود در فتوایی جدید روزه‌خواری را برای نیروهای متجاوز این کشور که در مناطق جنگی یمن حضور دارند، جایز دانست. وی خطاب به جنگجویان عربستانی متجاوز به یمن گفته است: شما در کار خیر بین جهاد و روزه قرار گرفته‌اید پس هرکس می‌تواند روزه بگیرد و هرکس هم نتوانست، معذور است و می‌تواند روزه‌خواری کند و قضای آن را در روزهای دیگر به جا آورد. این توصیه مفتی کل عربستان سعودی به نیروهای ارتش، درحالی مطرح می‌شود که این کشور بیش از یک سال است که حملات همه‌جانبه و گسترده‌ای را علیه مردم یمن آغاز کرده و با وجود آغاز ماه مبارک رمضان، حملات جنگنده‌های سعودی برای کشتن مردم بی‌دفاع و روزه‌دار یمن همچنان ادامه دارد.

تمجید نویسنده سرشناس جهان عرب از سردار سلیمانی

همزمان با پیشروی‌های پیروزمندانه نیروهای دولتی و بسیج مردمی در عراق علیه تروریست‌های داعشی که با حمایت‌های مستشاری ایران انجام می‌شود، عبدالباری عطوان، نویسنده مطرح جهان در پیامی در توئیترش اینگونه نوشت: ‏«پیامبر در جنگ خندق از سلمان فارسی مشاوره گرفت و امروز عراق از قاسم سلیمانی فارسی. در حالی‌که عربستان سعودی از مزدوران بلک واتر کمک‌ می‌گیرد».

*******************************

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات