پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار مدیر، دبیران سرویسها و مسئولان خبرگزاری (پانا)، آزادی بیان را برخاسته از ذات انسان و مصرّح قانون اساسی جمهوری اسلامی دانست و گفت: متخلّف کسانی هستند که آزادی دیگران را به خاطر بیان تفکرات خویش سلب میکنند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خودسانسوری را نتیجه اختلال در آزادی بیان و آزادی پس از بیان خواند و گفت: جامعهای که به فرزندان و فرهیختگانش اجازه گفتن حرفهایشان را بدهد، به سوی بهتر شدن میرود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره علت کاهش امید از جوامع انسانی، گفت: با نگاه به اخبار جهانی، نوعی التهاب اجتماعی را میبینیم که شاید به خاطر افزایش ابزار اطلاع رسانی و گسترش فضای مجازی و عدم انطباق جوامع انسانی با این پدیدههای نوظهور است که انتظارات بیشتری دارند. وی افزود: جوامع بشری، مخصوصاً در میان جوانان به خاطر انفجار اطلاعات، دچار تحولات اساسی شده و دولتهای کشورهای مختلف هم خود را برای مواجهه با این پدیده آماده نکرده بودند و در ایران هم کسانی بودند که فکر میکردند با سختگیریها، دور کشور سیم خاردار میکشند، جلو تابش انوار آفتاب اطلاعرسانی را میگیرند و نمیگذارند جوان ایرانی مطلع شود که البته اشتباه میکردند، چون احکام دین اسلام به حدّی غنی و امروزی است که اگر به درستی و بدون پیرایه و خرافات برای انسانها، به ویژه جوانان گفته و پیاده شود، نگرانی از انتشار اطلاعات و توسعه تجهیزات اطلاعرسانی وجود نخواهد داشت.
وی درباره آینده ایران که مورد سوال و دغدغه یکی از خبرنگاران جوان بود، گفت: به خاطر مجموعه شرایط و امکانات، به خصوص مکتب متعالی اهل بیت(ع)، نیروی انسانی کارآمد، وفاداری مردم، موقعیت جغرافیایی، تاریخی و منابع غنی، به آینده روشن ایران امیدوارم که چشمانداز توسعه کشور به دست جوانان این سرزمین کاملاً امیدوارکننده است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، درباره تفکراتشان در خصوص تحصیلات خانمها و مدیریت آنها در عرصههای مختلف که سوال یکی از خبرنگاران زن بود، گفت: قبل از انقلاب به خاطر عدم حضور گسترده خانمهای متدیّن در همه سطوح جامعه و ملاحظات خانوادههای متدیّن، مدرسه رفاه را برای تحصیل دختران جوان راهاندازی کردیم. وی به تشریح برنامههای انقلاب اسلامی از نخستین سالهای پس از پیروزی پرداخت و گفت: ماهیت انقلاب مردم ایران، فرهنگی است که با اکثر انقلابها از جمله انقلابهای کمونیستی متفاوت بود و نمیخواستند نیروهای رژیم سابق را در اردوگاههای کار داشته باشند، اما برای پیشبرد اهداف انقلاب، نهادهای موازی تاسیس کردیم.
به گزارش ایلنا، وی با بیان این جمله که «این روش در دولتهای پس از انقلاب ادامه داشت که از مدیران دولت قبل استفاده میکردند»، گفت: متاسفانه در دوران دولت نهم و دهم، از یک سو نیروهای کارآمد را حتی از دانشگاهها به اجبار بازنشستگی پیش از موعد کنار گذاشتند و از سوی دیگر خیلی از افراد را بدون انتخاب کارشناسانه و ظرفیتسنجی، وارد دستگاهها و نهادها کردند و ضمن استخدام، مسئولیتهایی دادند که بعضاً هیچ سازگاری با تحصیلات آنها نداشت.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سوال خبرنگاری که «چرا پس از گذشت سه سال از عمر دولت یازدهم، هنوز هم برخی مدیران دولت گذشته در مصادر امور وزارتخانهها و ادارات هستند و بعضاً کارشکنی نیز میکنند؟!» افزود: مطمئنم دکتر روحانی با همان اندیشه مسئولان اول انقلاب نمیخواست اتوبوسی مسئولان را برکنار کند و این باعث کارشکنی بعضیها در روند حرکت جامعه به سوی بهتر شدن میشود که پیداست بعضیها منافع باندی را بر مصالح ملی ترجیح میدهند.
http://aftabeyazd.ir/?newsid=39793
ش.د9500847