تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹  ، 
کد خبر : ۲۹۴۱۸۶
حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی؛ استاد اخلاق:

ماجرای فیش‌ها برای فریب مردم بود

(روزنامه ايران ـ 1395/05/04 ـ شماره 6269 ـ صفحه 21)

دایره عمل تخریب گران دولت، آنقدر گسترده شده است که چهره‌های کمتر سیاسی را نیز به واکنش واداشته است. از جمله این چهره‌ها، حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی استاد اخلاق و عضو جامعه روحانیت مبارز است که تخریب گران را از رفتارهای زیان‌باری که به باور او، نه فقط متوجه دولت، که متوجه نظام و حکومت است، برحذر داشت.

او همچنین ماجرای فیش‌های حقوقی را برنامه‌ای برای فریب مردم دانست.

تخریب حکومت با تخریب دولت

حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی، در گفت‌و‌گو با ایسکانیوز، با اشاره به برخی تجربه‌های خود در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: اخیراً چون کلمه انقلاب (و انقلابی گری) مطرح شده است، خیلی‌ها از انقلاب، تخریب برداشت کرده و فکر می‌کنند تنها دولت را تخریب می‌کنند، اما نمی‌دانند که تنها دولت مطرح نیست، بلکه با این کار به حکومت ضربه می‌زنند.

وی با بیان اینکه ما آن روز می‌خواستیم قدرت را از بین ببریم، گفت: آیا امروز نیز با این کارها می‌خواهیم حکومت را از بین ببریم؟ طباطبایی ادامه داد: هیچ می‌دانید که نتیجه تحریک فقرا چه خواهد شد؟ وقتی شما می‌گویید فیش حقوقی فلان مبلغ است، کسی که ندارد با خودش می‌گوید پس من چه دارم؟ این تحریک است. عضو جامعه روحانیت مبارز، با بیان اینکه امام(ره) همواره تأکید داشت که باید از مسائل فرعی به مسائل اصلی برگردیم، اضافه کرد: اما همان زمان مخالفان می‌خواستند، سرمایه داران بزرگ در امان باشند و می‌رفتند سراغ ثروت‌های کوچک که به نظر می‌رسد الان هم همین طوری شده است.

فیش‌ها، مسأله‌ای برای انحراف اذهان

وی با بیان اینکه دولت مکلف است رشوه‌هایی که گرفته‌اند، چه رشوه‌هایی که شبانه گرفتند و چه ماشین‌ها و خانه‌های آنچنانی که ساختند را پیدا کند، اظهار کرد: اما جار و جنجال به پا کردن و شلوغ کردن و... آیا امکان را برای پیگیری می‌دهد؟ باورکنیم که این موضوع فیش‌های حقوقی یک نوع فریب بود که هم مردم به مسئولان بدبین بشوند که حقوق اضافی گرفته‌اند هم از آن‌هایی که باید پول بگیرند، منحرف و منصرف بشوند و هم حیف و میل‌های گسترده پوشانده شود. حجت‌الاسلام طباطبایی، ضمن محکوم کردن دریافت «حقوق‌های نجومی» افزود: اما این محکومیت نباید ما را از اصل منحرف کند.این شیطنت است که مردم را بپیچانیم و ذهن آنها را از مسائل اصلی منحرف کنیم.

دولت باید از ابتدا مشکلات را بیان می‌کرد

طباطبایی در پاسخ به اینکه برخی ریشه پرداخت‌های نامتعارف را در دولت گذشته می‌دانند، گفت: دولت جدید باید از همان ابتدا آنچه را مربوط به دولت گذشته بود اعلام می‌کرد که نکرد، حال یا خواسته مسامحه کند تا شاید با مهربانی برطرف شود، اما اگر همان ابتدا اعلام می‌کرد این مشکلات به وجود نمی‌آمد.وی با طرح این پرسش که باید دید احمدی‌نژاد دقیقاً چرا سازمان برنامه وبودجه را منحل کرد؟ ادامه داد: ما در بیمه پول‌های زیادی داشتیم اما چگونه این پول‌ها گم شد؟ دولت این‌ها را نگفته، حالا این مشکلات روی هم جمع شده است و از حالا به بعد هر چه دولت دیرتر بگوید، جامعه هم دیگر نمی‌پذیرد، چون امسال سال چهارم است و باید همان سال اول خیلی از این خرابی‌هایی که بوده رامی گفتند .

طرح یک دوره‌ای شدن روحانی، شعار انحرافی است

عضو جامعه روحانیت مبارز، طرح موضوع یک دوره‌ای شدن ریاست جمهوری روحانی را نیز یک شعار انحرافی دانست و گفت: اشکال بزرگ ما در کشور این است که از رؤسای جمهوری گذشته تنها رهبر انقلاب و آقای هاشمی مانده‌اند و بقیه تحت عناوین مختلف از رده خارج شده‌اند و پس نخواسته‌اند از آنها و تجربه هایشان استفاده شود.وی با بیان اینکه هر رئیس جمهوری تجربه‌ای دارد و 4 سال بعد باید تجربه‌ای که به دست آورده را به کار بگیرد، اضافه کرد: این سخت است که بگوییم «روحانی» 4 ساله شود، ضمن اینکه 8 سال هم برای کسی که خوب کار کند، کم است. باید دوباره بتواند کاندیدا شود که البته قانون مواردی در نظر دارداما این تجربه حیف است که از بین برود.

طباطبایی با خوب، زیربنایی و غیراحساسی توصیف کردن اقدامات دولت یازدهم، افزود: ممکن است هوچی گران جامعه، یعنی کسانی که احساسات‌شان برعقل‌شان غالب است، به ایشان رأی ندهند و این از شعارهایی که می‌دهند مشخص می‌شود، چون هوچی گران نمی‌توانند این نکته را بفهند که زیر بنا چیست، آنها می‌گویند دولت باید پول بدهد تا ما بخوریم! اما نخبگان این گونه نیستند و آنان قطعاً به آقای روحانی رأی خواهند داد و من شکی در این مسأله ندارم.

روحانی جزو اصولگراهاست

این عضو جامعه روحانیت مبارز، درباره موضع اصولگرایان نسبت به روحانی در انتخابات 96 نیز خاطرنشان کرد: معتقدم که آقای روحانی خودش جزء اصولگراهاست. ایشان را به اصلاح‌طلبان نسبت می‌دهند، اما اصولگراها چه کسانی هستند؟ اگر بخواهیم فقط دو نفر را که در جریان اصولگرایی مشهور هستند اصولگرا بدانیم که هیچ یک از آنها در انتخابات دوره قبل رأی نیاوردند. پس فقط آنها نیستند. دیگران هم هستند. اما اصولگرا کسانی هستند که معنی انقلاب را بفهمند و خوب درک کنند.

عده‌ای می‌خواهند مردم را ناراضی نگه دارند

وی با بیان اینکه روحانی خوب عمل کرده، اما مخالفان اجازه ندادند که افکار عمومی و مردم احساس درستی از عملکرد دولت داشته باشند، اضافه کرد: یک عده‌ای هستند که می‌خواهند مردم را ناراضی نگه دارند تا روحانی رأی نیاورد و ناراضی بودن مردم به چند عامل بستگی دارد که یکی از آنها همین مسأله فیش‌های حقوقی است که مطرح می‌شود، البته نظر من این است که دولت باید یک ارفاق و رفاهی به مردم بدهد.

طباطبایی در پاسخ به اینکه «آیا اصولگرایان به احمدی‌نژاد رأی نمی‌دهند؟»، تصریح کرد: دیگر اصولگرایی نمانده است. اصولگرایانی که احمدی‌نژاد به آنها بی‌احترامی کرد، می‌خواهند به او رأی دهند؟! اگر اصولگرایی لغتی بخواهیم بگوییم، ممکن است اما اصولگرا به عنوان کسی که پایبند به اصل انقلاب است، چنین کاری نخواهد کرد. وی گفت: بعید می‌دانم هیچ کدام‌شان احمدی‌نژاد را بپذیرند.آنچه ما در اصولگراهای اصیل و دارای پیشینه داشتیم، ازآن‌ها یک نفر هم حاضر نیستند که احمدی‌نژاد را بپذیرند، روز اول هم نمی‌پذیرفتند، چگونه این طورشد، من واقعاً متحیرم.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: اکثر اصولگرایان، حامی روحانی در سال 96 هستند

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس دهم معتقد است با توجه به عملکرد روحانی در 3 سال گذشته طیفی از اصولگرایان اعتدالی و اصلاح‌طلبان ، پشتیبان وی در انتخابات ریاست جمهوری 96 خواهند بود. بهروز نعمتی، در مورد احتمال حمایت اصولگرایان معتدل از روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به خبرآنلاین گفت: شخصاً حامی آقای روحانی بوده و هستم، فکر می‌کنم طیف گسترده‌ای ازاصولگرایان معتدل نیز از آقای روحانی درانتخابات 96 حمایت می‌کنند. وی در مورد سخنان باهنر مبنی بر تعیین شرط و شروط برای حمایت از روحانی توسط اصولگرایان اظهارداشت: حل مشکلات اقتصادی یک پروسه عظیمی است و اینگونه نیست که این مشکلات یک شبه به وجود آمده باشند، اتفاقات خیلی بزرگی که در دولت‌های نهم و دهم در زمان احمدی‌نژاد رخ داد ضربه بزرگی را به اقتصاد کشور وارد کرد و رفع این آسیب‌ها به این آسانی شدنی نیست چه برسد به اینکه ما ضرب الاجل پنج شش ماهه برای حل آنها تعیین کنیم. نعمتی در پاسخ به این سؤال که آیا تعیین این پیش شرط‌ها پیش زمینه و بهانه‌ای برای عدم حمایت از روحانی توسط این بخش از اصولگرایان نیست، گفت: من اطلاعی از برنامه این آقایان ندارم ولی از نظر ما طیف گسترده‌ای از اصولگرایان که هم شامل معتدلین و هم سایر طیف‌ها خواهند بود از روحانی حمایت می‌کنند.

وی در مورد اینکه در صورت کاندیداتوری احمدی‌نژاد آیا اصولگرایان از وی حمایت می‌کنند یا روحانی را مورد حمایت قرار می‌دهند نیز گفت: هر کدام از مجموعه‌های اصولگرا تفکرخاص خودشان را دارند، ما در انتخابات 92 نیز دیدیم که برخی از افراد در طیف اصولگرایی از افراد دیگر حمایت کردند و در انتخابات 96 نیز احتمال دارد که این افراد از فردی به جز روحانی حمایت کنند. نماینده تهران در مجلس همچنین درباره احتمال عبور اصلاح‌طلبان از روحانی نیز گفت: با توجه به عملکردی که روحانی در این سه سال داشتند و به نوعی فراجناحی عمل کردند لذا طیف وسیعی از اصلاح‌طلبان نیز وی را مورد حمایت قرار می‌دهند.

http://www.iran-newspaper.com/newspaper/page/6269/21/142732/0

ش.د9501473

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات