پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
(روزنامه ايران ـ 1395/07/04 ـ شماره 6319 ـ صفحه 3)
برخی هواداران محمود احمدینژاد هنوز نمیخواهند «نهی» رهبر معظم انقلاب از نامزدی رئیس دولتهای نهم و دهم را در انتخابات باور کنند. در مقابل اما قسمت دیگری از همین اردوگاه مانند اکثر اصولگرایان مفهوم این «نهی» را پذیرفتهاند و از احمدینژاد میخواهند که به آن گردن بنهد. در آخرین اظهار نظر امیرحسین قاضیزاده، از نمایندگان عضو جبهه پایداری به «خبرآنلاین» گفته است که منبع خبر «نهی» رهبر معظم انقلاب برای او روشن نیست و به همین دلیل نمیتواند این موضوع را تأیید کند. هفته پیش هم دو چهره نزدیک به محمود احمدینژاد یعنی عبدالرضا داوری و بهمن شریفزاده در اظهاراتی مشابه نسبت به صحت خبر این «نهی» تردیدهایی را مطرح کرده بودند. داوری در کانال تلگرام خود نوشته بود که «انتشار خبر نهی احمدینژاد از کاندیداتوری بخشی از عملیات روانی اصولگرایان است.» همزمان نیز بهمن شریفزاده در مصاحبهای با روزنامه «فرهیختگان» گفته بود: «این نقلقولها در ذهن احمدینژاد اثری نمیگذارد. بحث سر این است که این حکایات و نقل قولها یک توصیه به احمدینژاد است یا توصیهای غیرمستقیم به مردم؟ بارها تأکید شده است که درباره رهبر معظم انقلاب هیچ نقل قولی جز زمانی که از سوی دفتر ایشان منتشر شود قابل قبول نیست و اساساً نباید کلامی به ایشان منتسب شود. اصلاً شایسته نیست به این اقوال اهمیت بدهید.»
اکنون اما در جدیدترین اظهار نظر از حامیان محمود احمدینژاد، امیرحسین قاضیزاده گفته است: «من خبرش را در کانالهای تلگرامی دیدم، وقتی میخواهیم درباره موضوعی تحلیل کنیم باید قطعیت خبرش روشن باشد، از آنجا که خیلی منبع خبر برایم روشن نیست، اظهار نظر نمیکنم.»
این در حالی است که محمدرضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری شامگاه گذشته در جلسه جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: احمدینژاد که از مظنههای قوی ریاستجمهوری بود، به دلایلی برای ورود به انتخابات منع شد.
عضو دیگر جبهه پایداری یعنی حمید رسایی نیز در مطلبی که در نشریه 9 دی منتشر کرده موضعی کاملاً متفاوت از این گرفته است. رسایی از لزوم روشن شدن ابعاد این موضوع سخن گفته و تأکید کرده است: «با پیگیریهایی که صورت گرفت، برای هفتهنامه 9 دی از منابع موجه و موثق که بعضاً از دوستداران و نزدیکان آقای احمدینژاد نیز هستند، روشن شد که با توجه به شائبه و برداشت انتخاباتی بودن از سفرهای آقای احمدینژاد و بهرهبرداریهای تفرقهافکنانهای که غرضورزان با تلقی ایجاد شده از این سفرها صورت میدهند، ایشان به ترک این سفرها توصیه شدهاند. همچنین بعد از استمزاج صورت گرفته درخصوص کیفیت پاسخ به نظرات عدهای برای حضور در انتخابات نیز به ایشان توصیه اکید شده که ورودشان در انتخابات به مصلحت نیست، بلکه اعلام آن نیز شایسته است.» رسایی در مطلب خود به دو موضوع اشاره میکند. اول اینکه احمدینژاد باید نتیجه «استمزاج» صورت گرفته را به صورت علنی بیان کند و نکته مهمتر اینکه او بجز نامزدی در انتخابات سال 96، از ادامه سفرهای استانی نیز «نهی» شده است. سفرهایی که بهمن شریفزاده گفته بود ادامه پیدا خواهند کرد. این اظهار نظرها البته میتواند بیشتر از گذشته باعث نگرانی جریان اصولگرا شود که زمانی احمدینژاد خروجی آنها برای سیاست ایران بود.
اصولگرایان در روزهای اخیر سخت احمدینژاد و اطرافیانش را به خویشتنداری و اطاعت از «نهی» رهبر معظم انقلاب توصیه کردهاند. در پس این توصیهها اما نگرانیهای جدی از کارنامه محمود احمدینژاد وجود دارد. برجستهترین این قسمتها مربوط به ماجرای معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی در دولت و سر بازدن چند روزه احمدینژاد از پذیرش توصیه رهبر معظم انقلاب و همین طور ماجرای 11 روز خانهنشینی وی است. او حداقل در این دو مقطع ثابت کرده بود که برای نادیده گرفتن برخی توصیهها انگیزه کافی دارد. اما از زاویهای دیگر و وسیعتر به نظر میرسد تمام نگرانیها هم به شخص محمود احمدینژاد خلاصه نمیشود. این را تاکنون اصولگرایان چندین بار مورد تأکید قرار دادهاند اما همین دیروز، حجتالاسلام سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه طی گفتوگویی با خبرگزاری فارس به صورت تلویحی به موضوعی مرتبط با همین ماجرا اشاره کرد. او با اشاره به برخی پیچیدگیهای انتخابات پیش رو، اولین مورد آن را «تلاش افرادی که در گذشته در رأس حکومت بودند، مانند دولتهای نهم و دهم» معرفی کرد و گفت: «نوع رفتار و حرکتهایی که دارد انجام میگیرد، بازگشت به گذشته است که خود این موضوع مسأله مهمی است که آیا در شأن یک امت انقلابی و هدفمند این است که بازگشت به عقب داشته باشد یا خیر.»
http://www.iran-newspaper.com/newspaper/page/6319/3/151941/0
ش.د9502030