پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
یکی از مهمترین موضوعاتی که به ترویج و ترغیب در میان جامعه برای کمک به تحلیل مسائل ایران و حتی فلسفه سیاسی جمهوری اسلامی نیاز دارد، آشنایی یکایک افراد جامعه با مبانی فکری و منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است. ایشان بهطور برجستهای از عمق و استدلال لازم در تبیین مبانی انقلاب اسلامی، منطق سیاستهای کلان داخلی برای رستگاری جامعه و حکمت واثق در ابهام مبارزه با استکبار و حمایت از مستضعفان جهان در عرصه خارجی و همچنین استنباط آرمانها و ارزشهای متعالی برخوردار است.
سهگانه مهم قدرت، امنیت و پیشرفت یکی از مسائل مهم مطرحشده در بیانات رهبر معظم انقلاب در ششم آبان ماه ۱۴۰۳ است که در صورت درک صحیح از سوی جامعه و کارگزاران، میتواند به منزله مبنای فکری، تحلیل و سیاستگذاری همه جانبه برای کشور قرار گیرد. درواقع این سه قطعه از جورچین نظامسازی در ایران بهصورت حلقههای مکمل، روابط علت و معلولی در آنها نیز نمایانگر میشود؛ به گونهای که امنیت بهمثابه حلقه مرکزی، پدیدآورنده قدرت است و بستری اساسی برای تأمین امنیت کشور بهشمار میآید. به عبارتی دیگر، پیشرفت به منزله مهمترین مؤلفهای که همه جریانهای سیاسی و اجتماعی بر آن اتفاق نظر دارند و ازجمله مصادیق مهم وفاق ملی است، با هر ماهیتی که دارد، مبتنی بر امنیت است و امنیت نیز بر قدرت ملی تکیه دارد. رهبرفرزانه انقلاب فرمودند: «امنیت زیربنای همه راههای پیشرفت یک ملت و کشور است.» و «آن چیزی که امنیت را برای کشور حفظ میکند، قدرت ملی است.» همچنین ایشان قدرت را با رویکردهای علمی، اقتصادی، دفاعی، سیاسی و مدیریتی تشریح میکنند؛ اما برخی جریانهای سیاسی نیز به واسطه دگراندیشی سیاسی و تفاوت آرا در مدلهای تأمین امنیت ملی و بدون توجه به ماهیت و فلسفه سیاسی جمهوری اسلامی، به مدلهای امنیتی وابسته به غرب معتقد هستند. این جریانها، ایجاد ساختار و لایههای قدرت و سپس امنیت، مانند امنیت سیاسی، اقتصادی و دفاعی را سادهلوحانه از طریق تعامل یا معامله با نظام سلطه و الگوگیری از غرب و حتی مدلهای امنیت وابسته عربی میدانند. همچنین همانطور که در بیانات اخیر اشاره شد، برخی معتقدند «اگر بخواهیم امنیت داشته باشیم، باید به دنبال ابزارهای حساسکننده قدرتها نرویم.».
بهعبارت کاملتر و به تعبیر معظمله، آنها معتقدند: «برای امنیت، ابزار قدرت را فراهم نکنید.» لذا نکات مهم دیگری را نیز در اثنای بیانات به ملت و مسئولان توصیه کردند. ایشان تصریح کردند: «ملت و مسئولین باید این را هضم کنند که باید قوی شد.» «ملت باید خودش را تقویت کند.» البته بدیهی است برآیند این سهگانه قدرت، امنیت و پیشرفت، میتواند ایمنسازی، دفاع از خود، تأمین پیشرفتها و حتی کمک به دیگران و سایر ملتها نیز باشد؛ اما اینکه ایشان پس از اقدام نظامی رژیم صهیونیستی، خطای محاسباتی را موجب جسارت دشمن میشمارند، یعنی وقتی در سهگانهای که در بالا شرح دادیم، دشمن با طرحریزی عملیاتی، توهم امنیتزدایی از کشور دارد، تحلیل درستی از تکیه قدرت ملی در بستر امنیت در ایران ندارد و دچار خطای محاسباتی شده و ناتوان در فهم درست و واقعی قدرت جوانان و ملت ایران است.