صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷  ، 
کد خبر : ۳۷۵۲۹۸

وقوع انفجار مهیب در غرب بندرعباس

در پی انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، بلافاصله نیروهای امدادی، نیروی دریایی سپاه و نیروهای واکنش سریع صنایع مستقر در هرمزگان در منطقه حاضر شدند.

دیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: دقایقی پیش انفجاری شدید در بندر شهید رجایی رخ داد که هنوز علت این موضوع مشخص نیست.

وقوع انفجار مهیب در غرب بندرعباس

متاسفانه در این انفجار تعدادی زیادی از پر‌سنل و کارکنان بندر شهید رجایی مجروح شده‌اند.هنوز از علت این انفجار اطلاعاتی در دست نیست و مسئولان به تسنیم گفتند که در حال بررسی علت دقیق حادثه هستند.

همه مسئولان در محل هستند و استاندار هرمزگان دستورات لاز‌م را برای اعزام فوری مجروحان به بیمارستان و رسیدگی به وضعیت بندر صادر کرد.

عملیات اطفای هوایی آتش‌سوزی ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی با حضور نیروهای امدادی در منطقه‌ آغاز شده است.نیروی دریایی سپاه، تیم واکنش سریع صنایع مستقر در هرمزگان و همه تیم امدادی برای اطفای فوری حادثه در منطقه حاضر شده و عملیات با قدرت ادامه دا‌رد.

اکنون اوضاع بندر تحت کنترل نیروهای امدادی بوده و تمام مسئولان در منطقه حاضر و اوضاع را تحت کنترل دارند و پیش‌بینی می‌شود تا ساعتی دیگر عملیات اطفا به پایان برسد.

تخریب یک ‌ساختمان اداری با موج انفجار

محل انفجار در بندر شهید رجایی یک ساختمان اداری بوده و هنوز علت اصلی آن مشخص نیست.

موج انفجار به حدی شدید بوده که یک ساختمان اداری را کاملا نا‌بود کرده و بسیاری از خودر‌ها در این منطقه مچاله شده است.

منابع خبری از مجروحیت تعدادی از کارکنان بندر شهید رجایی خبر می‌دهند، اما هنوز هیچ منبع ر‌سمی این خبر را تایید نکرده ا‌ست.

علت اصلی انفجار در بندر شهید رجایی مشخص شد

 یک مخزن سوخت در بندر شهید رجایی به علت نامعلومی درچا‌ر انفجار شده و بلافاصله تیم‌های واکنش سریع به منطقه اعزام شده‌اند.

اکنون فعالیت‌های بندر متوقف شده تا سریعا ا وضاع تحت کنترل نیرو‌های امنیتی و امدادی قرار گیرد..

‌هنوز اطلاع دقیقی از تعداد مجروحان و فوتی‌های این انفجار در دست نیست، اما شدت انفجار به حدی بالا بوده که خسارت‌های فراوانی برجای گذاشته است.

با اینکه نیرو‌های امدادی و امنیتی و اکنش سریع به محل انفجار در بندر شهید رجایی رسیده‌ا‌ند و تلاش دارند تا اوضاع را کنترل کنند، اما هنوز بندر شهید رجایی در وضعیت آشفته‌ای به سر می‌برد.

موج این انفجار به حدی بوده که اکثر ساختمان‌های این بندر را با خسارت بسیار شدید مواجه کرده و تمام خودرو‌ها خسارت دیده‌اند و به نوعی مچاله شده‌اند.

‌اینکه چه تعدادی از کارکنان در زمان حادثه در محل انفجار بوده‌اند مشخص نیست، اما طبق گفته تعدادی از کارکنان بندر، احتمالا افراد بسیاری در این حادثه مجروح و یا حتی جان باخته‌اند.

آنچه در این بندر اکنون قابل مشاهده است وضعیت نامناسب بعد از انفجار است که همه در تلاشند که این وضعیت سا‌مان یایبد، اما چون موج انفجار شدید بوده هنوز بسیاری از کارکنان این بندر در شوک قرار دارند.

اعلام آماده‌باش در بندرعباس

بعد از انفجار شدیدی که در بندر شهید رجایی رخ داد بلافاصله از سوی ستاد مدیریت بحران در تمام بیمار‌ستان‌های بندرعباس اعلام آماده‌باش شد.

با اینکه هنوز تعداد تلفات و مجروحان این حادثه مشخص نیست، اما آنچه در بندر اکنون قابل مشاهده است تعداد بالای مصدومان است.

انفجار در بندر شهید رجایی بی‌ارتباط با تأسیسات نفتی

اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: در پی انتشار خبر وقوع انفجار و آتش سوزی در محدوده بندر شهید رجایی به اطلاع می‌رساند این انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت و مجموعه پخش و خطوط لوله نفتی مرتبط با این شرکت در آن منطقه نداشته و در حال حاضر بهره‌برداری از تأسیسات واقع در منطقه بندر عباس بدون وقفه در حال انجام است.

همچنین تجهیزات و کمک‌های امدادی و آتش نشانی کلیه شرکت‌های نفتی واقع در منطقه به حالت آماده باش و در حال خدمات رسانی برای کمک به مدیریت سانحه یاد شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی هستند.

مصدومیت ۲۸۱ نفر در انفجار بندر شهید رجایی

براساس اعلام اورژانس هرمزگان، تاکنون ۴۰۶ مصدوم ناشی از انفجار بندر شهید رجایی به بیمارستان‌های هرمزگان منتقل شده‌اند.

اکنون تمام تیم‌های امدادی و واکنش سریع در منطقه حضور دارند و در حال انتقال مجروحان هستند.

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از بررسی منطقه برای علت این انفجار خبر داد و اعلام کرد که در تلاشیم تا علت این موضوع سریعا مشخص شود و وفرا به مردم اعلام خواهد شد.

مصدومان به ترتیب بستری شدن در بیمارستان ها:

بیمارستان شهید محمدی ۶۰ مصدوم
بیمارستان سیدالشهدا ۴۵ مصدوم. خاتم الانبیا: ۱۶ مصدوم
صاحب الزمان:۱۲۰ مصدوم
خلیج فارس:۴۰ مصدوم

تعداد مصدومان حادثه بندر شهیدرجایی به ۵۱۶ نفر رسید

بابک یکتاپرست، سخنگوی اورژانس کشور از افزایش تعداد مصدومان انفجار اسکله شهید رجایی به ۵۱۶ نفر خبرداد.وی بیان کرد: ۶۰ مصدوم به بیمارستان شهید محمدی، ۴۵ مصدوم به بیمارستان سیدالشهدا، ۱۶ مصدوم به خاتم‌الانبیا، ۱۲۰ مصدوم به بیمارستان صاحب‌الزمان و ۴۰ مصدوم به بیمارستان خلیج‌فارس منتقل شده‌اند.سخنگوی اورژانس تأکید کرد: ۹۰ تخت در مراکز درمانی شیراز تخلیه و آماده پذیرش مصدومین احتمالی است.یکتاپرست درخصوص تعداد آمبولانس‌های اعزام شده توضیح داد: تعداد آمبولانس‌ها به ۱۵ دستگاه افزایش پیدا کرد و ۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس از لارستان، هرمزگان و فارس اعزام شده است.

پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در شرایط ایمن قرار دارد

پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در شرایط ایمن قرار دارد و حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس هیچگونه ارتباطی با مخازن و تأسیسات نفتی این پالایشگاه ندارد.

حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس هیچگونه ارتباطی با مخازن و تأسیسات نفتی پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس ندارد و فعالیت‌های این پالایشگاه بدون هیچگونه خللی در حال انجام است.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران هم طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «این انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت و مجموعه پخش و خطوط لوله نفتی مرتبط با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در آن منطقه نداشته و هم‌اکنون بهره‌برداری از تأسیسات واقع در منطقه بندرعباس بی‌وقفه در حال انجام است، همچنین تجهیزات و کمک‌های امدادی و آتش‌نشانی تمامی شرکت‌های نفتی واقع در منطقه در حالت آماده‌باش و درحال خدمات‌رسانی برای کمک به مدیریت این حادثه از سوی سازمان بنادر و دریانوردی است.»

دستور دادستان کل کشور برای رسیدگی ویژه به انفجار در بندر شهید رجایی

در پی این حادثه حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.در دستور دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان تاکید شده است که بررسی دقیق و رسیدگی ویژه به پرونده و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.
اعزام بالگرد و اتوبوس آمبولانس از فارس به بندرشهید رجایی
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، حسین قاسمی نیز اظهار کرد: در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، 2 فروند بالگرد و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از شهرهای جهرم و لار استان فارس به محل حادثه اعزام شدند. وی گفت: در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس در حال حاضر نیز ۱۵ دستگاه آمبولانس و 2 بالگرد آمبولانس از بندرعباس در محل حادثه مستقر هستند. درمانگاه بندر شهید رجایی نیز برای وقوع هرگونه حادثه‌ای تجهیز شده است.

سخنگوی دولت: اعلام علت حادثه بندر رجایی کمی زمان‌بر است

لحظاتی پیش فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به حادثه ناگوار رخ داده در بندرعباس گفت: حادثه ناگوار پیش‌آمده در بندر شهید رجایی با جدیت در حال بررسی است و نهادهای مسئول درباره علت و ابعاد این مسئله پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند.سخنگوی دولت افزود: از همه رسانه‌ها و متولیان افکار عمومی درخواست داریم تا زمانی که بررسی‌ها تکمیل بشود از گمانه‌زنی‌های زودهنگام نسبت به این مسئله خودداری کنند.وی افزود: آنچه تاکنون مشخص شده است این است که کانتینرهایی که در گوشه‌ای از این بندر دپو شده بود و احتمالاً دارای مواد شیمیایی هم بودند دچار انفجار شده‌اند و تا زمانی که حریق به طور کامل اطفا نشود اظهارنظر دقیق و کارشناسی درباره علت و اصل ماجرا کمی سخت است.مهاجرانی در پایان گفت: ان‌شاءالله با روشن‌شدن ابعاد این مسئله حتماً مسئله را با مردم در میان خواهیم گذاشت.
برچسب ها: انفجار ، بندرعباس ، بصیرت
نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات