شواهد و قراین زیادی در خصوص حمایتهای آمریکا از رژیم صهیونیستی در این نبرد وجود دارد و تجهیزات جنگی مکشوفه آمریکایی و همچنین اظهارات متعدد ترامپ و نتانیاهو موید این ادعاست؛ لذا با عنایت به تجربه ناموفق آنها در نبردهای قبلی در غرب آسیا (خاورمیانه) و همچنین توانمندیها و جایگاه ایران در این منطقه آیا ترامپ میتواند به صورت رسمی و با پرچم آمریکا به جنگ ورود کند؟
با توجه به عدم مرز مشترک ایران و آمریکا، ترامپ برای ورود رسمی به جنگ لاجرم باید یکی از این گزینهها یا ترکیبی از آنها را انتخاب نماید.
۱_از داخل آمریکا یا همپیمانان عضو ناتو
۲_از پایگاههای خود در منطقه
۳_از طریق ناوهای خود در دریا
آمریکا در هر سه گزینه آسیبپذیر میباشد.
فاصله بین ایران و آمریکا حدود ۱۱۷۰۰ کیلومتر است؛ لذا همین مسافت طولانی هم امکان رهگیری آنها را تسهیل مینماید و هم محدودیتهای استمرار شلیک را دارد و با توجه به مواضع اخیر سران کشورهای اروپایی در اجلاس G۷ در کانادا، امکان استفاده از خاک اعضای ناتو هم منتفی به نظر میرسد. در ضمن ایران هشدار حمله به پایگاهها و منافع آنها در منطقه را در صورت ورود رسمی صادر کردهاست.
آمریکا حدود ۱۹ پایگاه (دائمی و موقت) در منطقه و در مجاورت ایران دارد که همه آنها از محدودیت تجهیزات نظامی و وسعت مکانی برخوردار و همچنین در تیررس سهل موشکها و پهپادهای ما هستند؛ لذا همین محدودیتها آنها را آسیب پذیر نموده است.
ناوهای مستقر در خلیج فارس و منطقه هم قابلیت هدفگیری از طریق موشکها و پهپادها را داشته و فوقالعاده از این بابت آسیبپذیر میباشند.
با توجه به مخالفتهای کنگره و شورای امنیت ملی و برخی از اندیشکدههای آمریکا به ورود مستقیم به این نبرد، ترامپ هم در این اوضاع و احوال طی توییتی به نبود میله پرچم در دو طرف کاخ سفید و برنامهریزی برای کاشت آنها به عنوان دغدغه اصلی خود اشاره نمود که موجبات اعتراض صهیونیستها را هم فراهم نمود.
حتی برخی از سناتورها هم رسماً اعلام کردند که این جنگ ارتباطی به ما ندارد و ما توان ورود به یک درگیری دیگر در خاورمیانه را نداریم.
اما در کنار این تحلیل، شخصیت فردی ترامپ (مرد دیوانه) را هم نباید نادیده بگیریم که اعمال و رفتار او بر اساس اصول منطقی نبوده و امکان ارتکاب هر گونه حماقتی دور از انتظار نیست. پس باید برای تمام گزینهها در آمادگی کامل باشیم.
انا من المجرمین منتقمون