صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸  ، 
کد خبر : ۳۷۸۵۳۶

ایران، اسطوره‌ای که افسانه‌ها را می‌شکند

«پال کریگ رابرتز» معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا در دولت «ریگان»، در تحلیلی هشدار داد: «در یک جنگ متعارف با ایران، آمریکا به‌شدت آسیب خواهد دید. تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و حتی ناو‌های هواپیمابر در تیررس ایران هستند. اگر ایران بخواهد، می‌تواند آنها را نابود کند، اما عمداً این کار را نمی‌کند، چون ممکن است اوضاع از کنترل خارج شود.»

او با تأکید بر اینکه ایران نگرانی‌ای از جنگ متعارف ندارد، گفت: «آمریکا و اسرائیل توان اعزام نیروی زمینی به ایران را ندارند. ایران کشور بزرگی است، جمعیت زیادی دارد و از نظر جغرافیایی بسیار متنوع است.»

رابرتز همچنین افزود: «ایران به مراتب بزرگ‌تر از تگزاس است؛ شما درباره کشوری به اندازه بخش بزرگی از اروپا صحبت می‌کنید. کسی نمی‌تواند به‌راحتی آن را تسخیر کند، همان‌طور که در دوران باستان هم ایرانی‌ها چالش بزرگی بودند.»

او با اشاره به تهدید‌های ترامپ گفت: «شاید ترامپ تازه دارد می‌فهمد که نابود کردن ایران، یک افسانه است. اگر هم بخواهد با سلاح هسته‌ای وارد عمل شود، روسیه و چین چه واکنشی نشان می‌دهند؟ اعتبار جهانی آمریکا چه می‌شود؟»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات